Suavek 4 696 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 W dniu 12.11.2023 o 10:00, _Red_ napisał: No albo już wspominane wcześniej, te takie chrupki 3D fromage tej samej marki, goty w gębie Spróbuj Lidlowe. Moim zdaniem lepsze - jakby więcej posypki, bardziej wyrazisty smak. Styropian ten sam. W dniu 9.11.2023 o 12:36, krupek napisał: Na szczęście, jest Dealz z najlepszym wyborem i cenami. Ostatnio w promocji kupiłem Amicowe Eldorada Barbeque i są to chyba najgorsze chipsy jakie jadłem od miesięcy, co by nie powiedzieć lat. Z reguły uwielbiam wszelkie smaki bekonowe lub BBQ, ale tu mam wrażenie, jakby chipsy były posypane cukrem. Ani to smaczne, ani przyjemne, bo twarde. Za to te Kettle Cooked bekonowe super. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 No fakt, bbq mają średnie, ale ja lubię najbardziej klasyczne od Amici, albo te o smaku oliwy. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 18 listopada 2023 Opublikowano 18 listopada 2023 Czyli tylko jak zwykle u mnie w dealz bieda z nędzą i 3 smaki cziperków na krzyż. A mam od kilku dniu ochotę pochrupać coś ciekawego, a jak patrzę na te smaki z każdej marki to... Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Lay's Piri Piri w żabce! 6,50 zł przy zakupie dwóch paczek. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Ze strongów tylko Cheese & Jalapeno. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Widzialem te piri ale wskaznik pikantosci na opakowaniu byl na 3/4 wiec odpuscilem. Zmierzylbym sie teraz ponownie z diabelskim czedarem ale chyba go juz nie ma. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Dla mnie Piri Piri są najsmaczniejsze z ostrych Laysów. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 @Mejm czedara chyba tylko online kupisz. Przez google można bez problemu znaleźć sklepy z nimi. 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Spoko. Ale troche dziwne kupowac czipsy przez neta i jeszcze takie ktore byly na polkach. Pewnie przyjda pomielone. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 W lewiatanie brałem kilka dni temu, więc są. Piri piri pamiętam były spoko, trzeba sobie odświeżyć Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 To chyba też wybiórczo, u mnie w lewiatanie brak- tylko chili limonka. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Ostatnio kupiłem Doritosy klasyczne w Dealz, bo nie wiem, czy kiedyś jadłem. O chuj, ale syf, smakowo i składowo. W chipsach sprawdza mi się ostatnio reguła, że im popularniejsze chipsy, tym gorsze. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 A doritosy to nie sa nachos i nie maja w sumie nic ze zwyklymi czipsami wspolnego? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 No dokładnie, ale chyba nie będziemy zakładać osobnego tematu dla nachosów i chrupków Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Doritosy cenowo wychodzą teraz gorzej niż lejsy, a najlepsze są te żółte. Choć zależy jak się trafi- raz są fajne i chrupkie a raz twarde, że zęby można połamać Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) Wziąłem te piri piri, które ostatnio wróciły i one najbardziej mi smakowały ze strongów, ale to jakaś lipa jest. Ostrości brak i smak też jakiś inny. Nie ponowię. Ser z Cayenne to jakaś nowosć? Sztos były Edytowane 4 lutego przez D.B. Cooper Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego @D.B. Cooper te drugie też już były kilka razy. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 38 minut temu, D.B. Cooper napisał: Wziąłem te piri piri, które ostatnio wróciły i one najbardziej mi smakowały ze strongów, ale to jakaś lipa jest. Ostrości brak i smak też jakiś inny. Nie ponowię. Ser z Cayenne to jakaś nowosć? Sztos były Gdzie kupowałeś? Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Te drugie maja licznik na maxa wiec z musu sa mocniejsze od pierwszych. Sie sprawdzi. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego a to nie są te stare tylko nowe opakowanie? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego No właśnie tak czułem, że już to chyba jadłem Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Dobra juz wstal. Wlasnie je jem i to sa zdecydowanie najmociejsze ze zwyklych sklepowych. Nawet sie lekko upocilem. Spokojnie mozna by je dac do Ostre. Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Jak co roku przed WOŚP pojawiły się w sklepach "ichne" Crunchipsy o smaku Bekonu. Myślałem, że taki zrzut, to w każdym sklepie będzie identyczny, tj. ta sama partia/produkcja. A tymczasem co innego w tej samej cenie dorwałem w Lidlu, a co innego w Biedrze. W Lidlu super. Chipsy fajnie chrupkie, o intensywnym smaku. Takie, jakie zawsze lubiłem. Natomiast te z Biedry jakieś nieporozumienie. Cieńsze, jakieś biedniejsze, o niewyraźnym smaku, mniej chrupkie. Kompletnie nie warte tej ceny. Ciekawe. Nie wiem, jak wygląda produkcja i dystrybucja w takim przypadku, ale akurat Crunchipsy, to zawsze była loteria. Na szczęście mam jeszcze kilka paczek kupionych na zaś z Lidla tych lepszych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi