PiotrekP 1 790 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia @Kosmos nie tylko u nich, chyba z crunchipsami też tak było. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Polecam aktualnie w Lidlu Crunchipsy grillowana karkówka. Jedne z lepszych mięsnych jakie jadłem, bardzo uzależniające. Smakiem przypominają trochę Maggi. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Jak Crunchipsy to tylko te pikantna papryka i ser. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia W dniu 5.04.2024 o 20:35, Shen napisał: Cheetos bardzo dobre, to są te bardziej chrupiące, wysuszone "Crunchos". Gdyby to weszło do stałej oferty w normalnym sklepie, to idealna przekąska na wieczorek pół-literacki. Wieczorem może spróbuję Lay's, Doritos sobie odpuszczam. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Wiem, że wszyscy czekaliście z zapartym tchem. Otworzyłem Lay's Flamin' Hot i nie są specjalnie ostre, poziom ciut większy niż Chilli & Lime, nie są tak kwaśne jak Jalapeno & Cheddar. Całkiem dobre, ale Cheetos lepsze. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Nie no, te Laysy to słabizna. Cheetosy całkiem spoko, lepsze niż te puffs z Dealz. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Kilka żabek sprawdzilem, tylko lays i doritos są, a chciałem cheetosy Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia U siebie dorwałem ostatnie lejsy a doritosów pełno. Pierwsze nawet spoko, drugie takie jakieś dziwne. Strongi Cheese & jalapeno nadal najlepsze. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Teraz w deli co rusz "promocje" na chipsy. Albo dla grubasów, albo kupowanie na zapas bo trzeba brać 4 paczki i wychodzi po mniej niż 4.50. Chyba że po majówce się to skończy. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Od jutra w Aldi Pringles - orzeźwiająca tarta z serem limonkowym lub ogórek z solą morską Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Ja wczoraj kupiłem w Dealz Cheetosy groszkowe z Chin i nie polecam. Słodkie gówno obesrane, bardzo słabe. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Jakieś nowe/stare crunchipsy u mnie- pizza i karbowane ostra papryka. Te pierwsze sprawdzę dziś po robocie. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Crunchipsy pizza- całkiem przyjemne, nie przesolone i nie twarde, jak coraz częściej lejsy. Te drugie ostre też obadam. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Moravske bramburky wrocily do Kaufa. 4,40 albo 4,60 za 175g, no jak za darmo. W stokrotce ich wlasne solone juz dawno powyzej 5zl. Cytuj
Nonname 71 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca (edytowane) Od jutra w Lidlu chrupki o smaku szarpanej wołowiny - nie przypominają wam innych, kultowych już ? Edytowane 16 czerwca przez Nonname 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Trzeba bedzie kupic. Star foodsy zawsze byly mega doprawione, palce cale ujebane. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ostatnie dobre chipsy bekonowe to chyba laysy z lat 90, jeszcze w biało-kolorowych paczkach Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Teraz to chyba ponoć już nie będzie takich chipsów o smaku bekona, ue bierze się za to lol Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ostatnio zrobiłem sobie sam czipsy z airfriera. Cieniutkie pyrki, oliwa z oliwek, sól - klasyczne, a wyszly chrupiutkie, słone, oleiste, pyszne. Z kilograma ziemniaków zrobię od wuja czipsow Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Biedronkowe chipsy sól i pieprz bardzo smaczne, ale mało chrupiące. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Lodowe ocet z solą całkiem ciekawe i nawet posmakowało, choć brzmi dosyć dziwnie jak na chiperki Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca W dniu 17.06.2024 o 17:14, Faka napisał(a): Teraz to chyba ponoć już nie będzie takich chipsów o smaku bekona, ue bierze się za to lol To akurat na plus, skurwysyny ładowali aromat wędzarniczy na potęgę do wędlin i serów. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca W dniu 16.06.2024 o 21:04, Nonname napisał(a): Od jutra w Lidlu chrupki o smaku szarpanej wołowiny - nie przypominają wam innych, kultowych już ? wziąłem z ciekawości i smakuje przedziwnie. Trochę jak te stare StarFoodsy, ale nie do końca. Mocna chemia. 1 Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Też się skusiłem, ale przyznam, że StarFoodsów nie pamiętam na tyle, żeby porównać. Akurat te z niczym mi się nie kojarzą, co bym jadł za młodu. Pierwsze wrażenie dziwne, ale potem mimowolnie ręka sięgała po kolejne 'skrawki'. Z drugiej strony, nie jest to coś, co bym regularnie kupował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi