number_nine 1 328 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca jako zdrowszą alternatywę cipsów polecam prażony i solony bób. to gówno wciąga tak samo albo i bardziej jak cipsy <3 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca 3 godziny temu, number_nine napisał(a): jako zdrowszą alternatywę cipsów polecam prażony i solony bób. to gówno wciąga tak samo albo i bardziej jak cipsy <3 To chyba zamiast czipsów, zamiast cipsów to raczej śledź. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca co kto lubi tak czy siak bobik polecam sprawdzić Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca te bekonowe chrupki nie umarly w Niemczech i ma je doslownie kazdy supermarket (swoja wlasna marke). Sa smaczne, lepsze niz te star foodsy sprzed lat, sa swieze (ale to akurat wszystkie chrupki i czipsy w Niemczech sa swieze w porownaniu do polskich odpowiednikow), nie zdarza sie zeby byly tak najebane przyprawami ze az mokre, pewnie pamietacie jak te starfoodsy czesto byly az takie mokre. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca 5 minut temu, Il Brutto napisał(a): byly tak najebane przyprawami ze az mokre, pewnie pamietacie jak te starfoodsy czesto byly az takie mokre. dlatego byly zajebiste, plus star foodsy były 100% kukurydziane, wiec byly delikatniejsze, te z lidla mają ryż i sa twarde Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca A o smaku jajka sadzonego jedli? Wcześniej kupiłem tej samej marki o smaku serrano. Dobry skład, takie trochę twardsze jak te przysnacki z kotła, a smakowały tak dosyć standardowo wieprzowinkowo. Za to nie wiem czym to posypali, ale ręka to mi jebała bekonem 3 dni po spożyciu mimo kilkunastu myć w międzyczasie. Niezrażony tym faktem wziąłem na szybko z półki wariant jak mi się wydawało chorizowy, kompletnie nieświadomy jajowej niespodzianki, a tu takie zaskoczenie Niczego kiełbasianego w zasadzie tu nie czuć, za to huevo frito jakimś cudem jak najbardziej. Nie powiem, ciekawe doświadczenie i miła odmiana od wyszukanych nazw smaków dla ciągle tych samych mieszanek przypraw. Auchan jak coś. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Te są świetne. Bez wzmacniaczy smaku a czuć mocno wędzonką i wieprzowinką (która suszona jest też w składzie), do tego lekko paprykowo-pomidorowe z nutą bbq. Jedne z lepszych WZ. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Kupiłem sobie z ciekawości 3 chipsy flamin hot, laysy, cheetosy i doritosy, dupy to nie urywa, wcale to nie jest ostre. Nie warto kupować. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia Dawno nie jadlem cziperków, ale to moze byc ciekawe słodko ostre Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia W dniu 19.08.2024 o 21:44, Shen napisał(a): Dawno nie jadlem cziperków, ale to moze byc ciekawe słodko ostre Oj nie było. Mega nijakie, ani ostre, ani curry, ani mango. Do zaorania. 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 40 minut temu, Rudiok napisał(a): Oj nie było. Mega nijakie, ani ostre, ani curry, ani mango. Do zaorania. Dzieki, 10zł zaoszczedzone, poczekam na cos lepszego. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Kupowanie Laysów jak obecnie jest taki wybór ciekawych u konkurencji w Dealz, albo Netto Lays nawet solonych dobrze nie potrafią zrobić. Ostatnio w Netto kupiłem jakieś hiszpańskie o smaku wędzonej papryki, niesamowite były. Smak ziemniaka i wędzenia jakby je ktoś kraftowo robił. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Solone laysy juz dawno zdetronizowane przez marki wlasne marketow. Ostatnio kupilem w dino i polecam motzno. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 13 godzin temu, Shen napisał(a): Dzieki, 10zł zaoszczedzone, poczekam na cos lepszego. Z tych ostatnich Laysów to bazylia ze śmietaną jedynie robi robotę. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 13 godzin temu, Rudiok napisał(a): Z tych ostatnich Laysów to bazylia ze śmietaną jedynie robi robotę. te wszystkie w typie fromage to nie moje smaki Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Niestety wszystkie te smaki na jedno kopyto robią. I coraz częściej strasznie spieczone i twarde. Przerzuciłem się na chrupki i jak są promki to biorę zapas. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Jedne z moich ulubionych, na szczescie nie jadlem od dawna https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-08-23/gis-ostrzega-partie-chipsow-z-niebezpieczna-substancja/ 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) 5 godzin temu, Shen napisał(a): Jedne z moich ulubionych, na szczescie nie jadlem od dawna https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-08-23/gis-ostrzega-partie-chipsow-z-niebezpieczna-substancja/ No nieźle akurat posiadam czerwoną paprykę z numerem partii który jest podany Dziś miałem je oszamać razem z Żoną i popić zimnym karmi bo był przejebany dzień, ale trzeba będzie sięgnąć po coś innego. Pewnie i tak bym nie umarł. Jakiś czas już u mnie w szafie leżą, więc trochę tego poszło do ludzi. Z tydzień przed ich zakupem też je jadłem to możliwe, że też z tych partii. Kupiłem szybko kolejne bo były smaczne. Kwaśną śmietanę Też nie dawno jadłem w sumie Edytowane 24 sierpnia przez D.B. Cooper Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Jak ktoś zastanawia się jak smakują niebieskie takisy, to śpieszę donieść, że jak nachosy posypane kwaskiem cytrynowym. Dno totalne, malutką paczkę miałem to jakoś zmęczyłem. Poziom ostrości tak mniej więcej o połowę słabiej od fuego. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października A propo cziperków. Pamięta ktoś Rufflesy? No to spieszę donieść, że za oceanem mają się świetnie i smakują jak za dawnych lat Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Potwierdzam nadal są zajebiste Cytuj
mcp 2 016 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Najwspanialsze czipsy ever Bekonowe chyba jednak ciut lepsze, kiedyś top czipsy z biedronki trochę je smakiem przypominały. Z kolei ostatnie kurczakowe to Crunchipsy x-cut coś tam próbowały zrobić, ale obok Ruffles'ów to nawet nie stały Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Nie lubie karbowanych wiec rufflesy mi nie siadly. I byly w ku.rwe slone. Spokojnie mozna bylo by wrzucic jednego do gara na zupe i starczyloby za doprawienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi