Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 16 godzin temu, D.B. Cooper napisał(a):Smak jak smak, ale struktura samego chipsa to 10/10Gdzie dorwałeś?
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Za granicą. W Polsce niedostępne, choć pamiętam, że za dzieciaka były w sklepach.Nawet reklama była Edytowane 7 kwietnia7 kwi przez D.B. Cooper
Opublikowano sobota o 10:552 dni Lays bbq i Lays creamy cheese & basil.Nie wiem co mi odjebało że kupiłem i jedne i drugie Smak i jego intensywność beznadziejna.Jeśli chodzi o Lays, to pozostaje przy karbowanych o smaku zielonej cebulki.
Opublikowano sobota o 15:352 dni Ogólnie laysy od dłuższego czasu odstawiają paździerz. Do tego chore ceny i odechciewa się brać. Nie dziwne że każdy sklep niemal zawsze ma jakąś promkę typu dwie paczki po 6-7zł.
Opublikowano sobota o 18:182 dni Ja się przerzuciłem na duszki chipsy (Monster Munch). Trzymają poziom, smak dobry, faktura teraz fajna. Teraz są różne smaki tych duszek, normalnie to jadałem klasyczne, a teraz biorę keczupowe. Cenowo też znośnie, tak za 5-7 zł idzie kupić.
Opublikowano wczoraj o 15:17 1 dzień Ja zamiast lejsów wolę crunchipsy od dłuższego czasu. Te standardowe są mniej przypieczone i ogólnie chyba lepiej smakują.
Opublikowano wczoraj o 18:25 1 dzień Ja podobnie. Cruchipsy bardziej mi smakują. Kumpel, który pracuje w Lorenzie też chwali, że jakość olejów szczególnie dobra. Za to inny kumpel rolnik każe jeść Laysy bo sprzedaje im spore ilości ziemniaków. Podobno na solone idą najlepsze ziemniaki.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ostatnio w Lidlu widziałem puszkę Pringelsów za 11 zł.P O J E B A Ł O I C HZ U P E Ł N I E.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przecież one zawsze były droższe. No i tam masz 165g za 11. Lays to 120-130g, crunchipsy 140 a kosztują 8-10zł.Dlatego chipsy kupować tylko na promkach.