STRETCH 30 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 w sensie kupujesz czy robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Kupowane. Z Lidla najczęściej albo od szwabów <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 Wczoraj jadłem Star Chips o smaku jakiejś chińskiej potrawy (Hot Wok czy coś takiego). Nawet dobre były, trochę pikantne. Jak chcecie spróbować, to musicie się pospieszyć, bo to Limitowana Edycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 Właśnie wszedłem tu napisać, że to są najzaje.bistsze czipsy w tej chwili. Lejsy te ostre to ch.uj a nie ostre, ten hot wok jest dwa razy bardziej ostry, no ale ma też smak zaj.ebisty, no coś pięknego. Jaram się tym właśnie i chyba ide kupie ze trzy paczki jeszcze bo mi wykupią i będzie kicha. Dobroć. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 Dzięki, postaram się załapać na te Hot Wok Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 Tasty tajski smak, rzeczywiście są kozackie i 250 gram, ale chyba kosztują ok.3zł a nie 2 jak inne tasty Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 A u mnie w Biedronkach nie ma takich Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 jadlem dzisiaj ten tajski szajs i calkiem dobre to to i ostre, 3 zika za 250 gietkow to oplacalna inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2009 Crunchips Gulaszowe - średnie bardzo, 6/10. Już jadłem dziesiątki rodzajów chipsów o podobnym smaku, więc bez rewelacji. Taki smak już mi się znudził. Co więcej - cena strasznie wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 5 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2009 Te nowe Laysy Ostre są genialne do piwa, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
maxelmPL 1 Opublikowano 6 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2009 Po zasmakowaniu chipsów z Biedronki nie jem już innych. Chyba że sypną Lays na urodzinach to zjem. Te z biedronki przewyższają dla mnie wszystkie inne. Najbardziej mi odpowiada smak Kebaba i pieczonych warzyw( strasznie podobne do Chacaliki). No i ta cena 2zł za 250gram. Normlanie Cud miód. Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2009 Aaaaaaaaa , nowe smaki Top Chipsów w biedzie: śmietankowo ziołowe (ala fromage) i karkówka z grilla ! Musze spróbować <slinotok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2009 Te nowe Laysy Ostre są genialne do piwa, polecam Wpis :] Wczoraj przetestowane na grillu. Po zasmakowaniu chipsów z Biedronki nie jem już innych. Chyba że sypną Lays na urodzinach to zjem. Te z biedronki przewyższają dla mnie wszystkie inne. Najbardziej mi odpowiada smak Kebaba i pieczonych warzyw( strasznie podobne do Chacaliki). No i ta cena 2zł za 250gram. Normlanie Cud miód. Ja podobnie, ale nie zawsze mam okazję iść do biedronki. Nie smakują mi kebabowe, reszta zaje.bista Tymczasem wcinam sobie Tajski Smak. MEGAsmaczne Mogliby je zostawić na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 6 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2009 biedronkowe pancho nachos troche cienkie sa ale ich sos serowy pancho to poezja Cytuj Odnośnik do komentarza
maxelmPL 1 Opublikowano 9 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2009 No i spróbowałem tajski smak-po 30min od zjedzenia. Zyganie jak stąd(szczecin) do krakowa. Pierwszy raz żygałem po chrupkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 9 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) Przez długi czas wcinałem jedynie kilka smaków z dwóch firm - lays i pringelsy. Jak te drugie wycofali chu.je to zostały wspaniałe cebulowe lejsiki. A jakiś czas temu odkryłem chio o smaku sera z cebulą i nie wiem czemu ale smakują mega miodnie. Znacznie lepiej niż crunchipsy o tym samym smaku. Fajnie, że pringels znowu u nas sprzedają tylko drogie są niemiłosiernie. A szkoda bo to frima robiąca najsmaczniejsze chipsy na rynku. Edytowane 9 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 9 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) se dzis kupilem top kebabowe. w pytke som. Jeszcze z tego rodzaju (Tasty) widzialem cebulowo serowe i szynkowo serowe ale nie jadlem. dobre? czuc tam ten ser? Edytowane 9 lipca 2009 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 9 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) se dzis kupilem top kebabowe. Co se kupiłeś? Edytowane 9 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2009 top chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 top chipsy pomidorowe wczoraj jadlem - bardzo smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 13 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2009 Ja lubie te bekonowe z zabki. Wielka paka w sumie dosc tanie, a smakuja jak pepisbekon :] tylko nazwy nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Ja lubie te bekonowe z zabki. Wielka paka w sumie dosc tanie, a smakuja jak pepisbekon :] tylko nazwy nie pamietam. właśnie w chipsach brakuje smaku bekonowego tylko w biedronce widziałem , a do żabki nie zaglądam więc musiałbym się kiedyś wybrać i spr. a ostatnio smakują mi crunchipsy grillowane żeberka . Cytuj Odnośnik do komentarza
Desser 35 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Top Chips o smaku grillowanej karkowki (?) - srednie, ale ujda, z tej firmy moim zdaniem najlepszy jest pomidor w ziolach (tego tajskiego smaku jeszcze nie miale okazji wyprobowac, w najblizszym czasie nadrobie). Kosztowal ktos moze Chrunchipsow o smaku piwa i kremowej musztardy? Zjadliwe toto? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Top Chips o smaku grillowanej karkowki (?) - srednie, ale ujda, z tej firmy moim zdaniem najlepszy jest pomidor w ziolach (tego tajskiego smaku jeszcze nie miale okazji wyprobowac, w najblizszym czasie nadrobie). Kosztowal ktos moze Chrunchipsow o smaku piwa i kremowej musztardy? Zjadliwe toto? o smaku piwa smakuje jak solone chipsy , a musztardy hmm... w smaku jak ostra musztarda ale ohydne (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi