D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 te po prawej niby ostrość maksymalna,a nie czuć jej kompletnie. Te z lewej nawet przyjemne, można pochrupać i zapomnieć. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Zjadłem te rozmarynowe Pringelsy i podeszły mi-nawet bardzo.Żonie z kolei nie spasowały. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Masz żonę na kolei? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Te po lewej są tak samo słodkie jak te crunchipsy o smaku żeberek? Zawsze się wzdrygałem na ten smak :( Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Chyba jednak mniej słodsze, ale ogólnie podobne. Fajne takie małe paczki do testowania :) Cytuj
benito82pl 203 Opublikowano 22 października 2017 Opublikowano 22 października 2017 Ta BBQ to scierwo nie jadalne a opakowanie takie ładne:( Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Tez sie skusiłem na bbq i ementaler pringelsy i mega słabe w szczególności te serowe. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Oni z tymi lejsami to przeginają. Pierdylion tych samych smaków, a trzy najlepsze: Borowiki w śmietanie, Diabelski Cheddar i Kiełbaska pepperoni były czasowe. Od dawna im truję na fejsie, żeby przywrócili te smaki, a oni nie. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Wyraźnie grubsze i bardziej chrupiące od zwyklaków. Solone dają mocno prażynkowy filing, a kwaśna śmietana to nic innego jak fromage. Plus za dłuższe smażenie na słonecznikowym, minus za cenę ~ 5 zł za 125 g. w auchan Właśnie chciałem wklejać, ale zauważyłem posta. Mnie sakramencko smakują te śmietanowe, chociaż mają dość charakterystyczny smak. Mocno prażone. W ogóle ostatnimi czasy najczęściej kupuję czipsy od tej firmy. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Po zjedzeniu pol paczki tych smietanowych prawie sie porzygalem, 3/10. Tylko lays z pieca sie licza ;< Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Przydałaby się jakaś wyraźniejsza odmiana Laysów z pieca, może z jakąś ostrością, bo tak to są spoko, ale takie jałowe trochę. Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Akurat ostatnio jadlem i z kociolka i z pieca. Oba solone. Pierwsze to po prostu grubsze czipsy cienkie a drugie to taka bezpluciowa papka ziemniaczana w postaci czipsa, cos jak pringelsy. Najlepsze solone crusti croc i po co kombinowac. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 Te kwaśnośmietanowe nawet ok, ale jak jadłem ostatnio to były jakieś mega twarde, ciężko się gryzło i drapało podniebienie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 ja kupiłem te beskidzkie z kotła i solą morską i chyba najlepsze solone chipsy jakie jadłem. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 No wczoraj tez opier dolilem pake tych solonych z kotla i o dziwo bardzo dobre. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 no pisałem, że nic lepszego od tych z kotła w temacie czipsów nie ma Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Z kotła są dobre, ale przydałoby się więcej smaków. Jakieś klasyczne cebulowe/serowe lub ostra papryka. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 No nie są złe, ale twarde, nie każdemu podejdą, no i cena nie czyni cudów. Crusti croc dalej na topie będą. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 O kurde, faktycznie dobre te chipsy, coś nowego w końcu. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Akurat jeśli chodzi o zwykłe paprykowe, to Wiejskie są mniej spalone i tłuste od Laysów. Brakuje mi też Star Chipsów chili, bo były fajnie ostre. Przynajmniej u siebie od dawna nie widziałem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Wczoraj wjechały soltino snack z kauflandu. Smak dzieciństwa jak matka robiła przysmak Świętokrzyski. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Ostatnio jadlem prazynki bekonowe od Przysnacki i byly tak dobre, ze moglbym je klasc na chleb i wpier.dalac. Same solone tez byly swietne. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Wczoraj wjechały soltino snack z kauflandu. Smak dzieciństwa jak matka robiła przysmak Świętokrzyski. prawdziwy przysmak świętokrzyski jest też dostępny w niektorych sklepach 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Opakowanie pełen oldschool. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 i smak ten co w dzieciństwie :D chociaż wtedy to w ogole nie było żadnego nadruku, tylko mała karteczka w środku i przezroczysta folia bez niczego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.