Opublikowano 18 marca 20196 l 11 godzin temu, Krystyna JJanda napisał: Jakieś dipy się je do tego? Maczaj w Mountain Dew. Potrzymaj chwile az lekko nasiaknie i do japy. Amerykanie tak jedza.
Opublikowano 18 marca 20196 l 13 godzin temu, Krystyna JJanda napisał: No wjechała cała paczka od razu, jeden po drugim jak w transie. Chrupkość idealna - twardość w sam raz. Smak sera od razu mi siadł - nie nachalny i nie naładowany glutaminianami. Mógłbym jeść codziennie. Inne smaki z pewnością sprawdzę. Jakieś dipy się je do tego? Bo ja słabo obeznany. Są lepsze na rynku, szczególnie te od Chio, nawet w Żabce są takie warte uwagi (marki nie pamiętam), Lidl i Biedra mają za twarde. Do maczania sos serowy, gdzieś tu przepis wrzucałem. Beszamel + tarty ser + przyprawy (ostra papryka, pieprz, sól).
Opublikowano 18 marca 20196 l 4 minuty temu, Rudiok napisał: Do maczania sos serowy, gdzieś tu przepis wrzucałem. Beszamel + tarty ser + przyprawy (ostra papryka, pieprz, sól). Wez wujjek nie sluchaj Rudioka, on do pajdy ze smalcem zamiast ogorka polecil by ci cynamonowo-rzezuchowo-szafranowy czatnej z burakow gotowanych konfit. No kto na to ma czas? Beszamel? Czy my jestesmy z francji? Doritos to marka amerykanska.
Opublikowano 18 marca 20196 l To moze dla takiego singla jak ty co ma czas. Wujjek ma dziecko i zone, wiesz jakie te elementy potrafia byc absorbujce? 5min? Mountain dew otwiera sie pol sekundy.
Opublikowano 18 marca 20196 l @Mejm A wodę też się boisz gotować? Beszamelu nie umieć zrobić to już pod niepełnosprawność podpada. 3 minuty i masz sosik, po którym możesz sobie w nagrodę Mountain Dew nalać. I nie, nie musisz być singlem.
Opublikowano 18 marca 20196 l Mam psa, DZIEWCZYNĘ, 2 prace, 4-5 treningów w tygodniu i jem 5 posiłków dziennie, które w większości sam przygotowuję, więc heloooł, kolego Choć z drugiej strony, bawić się w robienie sosu to jakichś ch.ujowatych chipsów to też trochę beka.
Opublikowano 18 marca 20196 l Teraz, krupek napisał: Choć z drugiej strony, bawić się w robienie sosu to jakichś ch.ujowatych chipsów to też trochę beka. Ale lepiej zrobić domowy niż kupować jakieś badziewie w słoikach, gdzie jest jeden wielki glut bez smaku.
Opublikowano 18 marca 20196 l Ojojoj jak sie forumowi masterchefowie z 3 gwiazdkami miszlon oburzyli xD A z matematyki dwoja, otwarcie butelki pysznego mountain dew (z bombelkami) to sekunda a beszamel 3 min. No to juz przegraliscie. Dalej mozemy liczyc zmywanie po takim GO-TO-WA-NIU (koniecznie przez wielkie G) ale nie ma sensu kopac lezacego. Nie sluchaj wujjek, naogladali sie jakichs programow kulinarnych maklowicza w tv i kozacza. Pamietaj - ma byc prosto, jak w ameryce i na produkcji. Po co jakies francuski gow.nosos z mleka? Mleko do doritosow, przeciez to gwarantowana sr.aczka xD Zeby sobie jeszcze uproscic to wpier.dol czipsy do miski, zalej mountainem i jedz lyzka jak owsianke. Mozesz karmic Marzene, mniej zmywania.
Opublikowano 18 marca 20196 l Oj panie gdyby takie dostac, a to swiety gral we wro. Musze sie zadowalac lidowskimi za 3,99 Ktore ostatnio juz mi sie przejadly.
Opublikowano 18 marca 20196 l Akurat miałem chwilę przerwy w robieniu redukowanego musu z wędzonego kawioru jesiotra przełamanego liofilizowanym mango, tak o, do chleba
Opublikowano 18 marca 20196 l 7 godzin temu, Mejm napisał: Zeby sobie jeszcze uproscic to wpier.dol czipsy do miski, zalej mountainem i jedz lyzka jak owsianke. Mozesz karmic Marzene, mniej zmywania. I dla dzieciaka dobre od razu. Jak Corn Flakes! Dzięki @Mejm na Tobie zawsze można polegać!
Opublikowano 18 marca 20196 l Przypominam ze Rudiok jest gosciem od robienia bekonu do jajowki w mikrofali takze tego
Opublikowano 18 marca 20196 l Jak lata temu frytki z majonezem jadłem to też się śmiali. Kto się śmieje teraz?
Opublikowano 19 marca 20196 l 10 godzin temu, Grabek napisał: Przypominam ze Rudiok jest gosciem od robienia bekonu do jajowki w mikrofali takze tego Przypominam, że Grabek jest gościem od nazywania jajecznicy 'jajówą' także tego
Opublikowano 25 marca 20196 l Ta nowa seria z Lidla naprawdę spoko. Jakieś takie mniej tłuste te chipsy teraz, o wiele lepsze niż z Biedry. Słodkie chilli karbowane oh yeah.
Opublikowano 25 marca 20196 l Szukam ostatnio Coli Zero Peach po małych sklepach osiedlowych i natrafiłem na Laysy z takiej serii: Moje były z ziołami i oliwą, całkiem dobre, coś innego. Jadłem już je chyba kiedyś w UK, albo coś podobnego.
Opublikowano 25 marca 20196 l Jadłem te i 3 papryki. Dla mnie mocno średnie. Rozmarynowe wiejskie lepsze, a 3 papryki to badziew.