Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nowe lays prosto z pieca o smaku suszonych pomidorów. Bez szału, można zjeść. Nie ma dużo smaków tych odtłuszczonych chipsów to dobre i to. 

lay-s-oven-baked-pieczone-formowane-chip

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

zes,r,am się ale kupie :(

a tak mi dobrze szlo

Opublikowano

nie jedz tego, Robert, to niezdrowe.

Opublikowano

kolejna nowość Lays prosto z pieca, kupione w żabce. 

9199820472350.jpg

słabo doprawione, smak praktycznie nie wyczuwalny. Jak trafi się czips dobrze przyprawiony to są ok. Mogliby się bardziej przyłożyć do tych nowych smaków, a zwłaszcza zwiększyć ilość posypki. 

Za to jakie zdrowe! 

Opublikowano

A jakie są najostrzejsze czipsy, że mordę wykrzywia? Szukam czegoś ostrego i w sumie Laysy Strong to Lighty.

Opublikowano
9 godzin temu, grzybiarz napisał:

A jakie są najostrzejsze czipsy, że mordę wykrzywia? Szukam czegoś ostrego i w sumie Laysy Strong to Lighty.

Diabelski czedar jadles?

Opublikowano

Nie ma chyba teraz czegoś takiego. Czedar właśnie najlepiej wspominam. Na yuotubie pewnie są jakieś testy ostrych chipsów, które można na allegro zamówić. 

Opublikowano

Dosyp sobie california reaper do paczki laysów i powodzenia potem na WC. 

Opublikowano

jest możliwe, ale nie chodzi o to żeby coś dosypywać. 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

To jeśli ktoś chce mega ostre to zostają jakieś limitowane edycje dostępne w necie albo czasem w kuchniach świata. W normalnej sprzedaży ostrość kończy się na cheddarze/wasabi. 

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Diabelski czedar

jak gdzieś znajdę to zjem.

wrzucam foto, żebym zapamiętał:)

Obraz+2673dd.jpg

faktycznie, edycja limitowana :/

Opublikowano

I te grzybi właśnie są najlepsze ostre, póki co chyba nigdzie nie ma, może w wakacje.

Opublikowano

Jadł ktoś te?

876a8211cced4ae1c55d13dfd32b6a60.jpg

Widziałem w Paweł i Piotr.

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Ja te staxy kupuję w Dealz za piątaka, są ok czipsy, dużo lepsze od zwykłych fiolowanych.

Opublikowano
11 godzin temu, grzybiarz napisał:

jak gdzieś znajdę to zjem.

wrzucam foto, żebym zapamiętał:)

Obraz+2673dd.jpg

faktycznie, edycja limitowana :/

Ej, a to nie jest tak ze te chipsy jedzą dzieci i nieraz matki zwracały te chipsy do sklepów bo były za ostre i przez to je wycofali ze sklepów?

a sie kurła zjaralem i mam rozkminę :pinch:

Opublikowano

kuuuuurwaaa maaaac, jak ja je uwielbiam,

DIETETYCZNE