Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 Moje top 10, a jestem mega smakoszem chipsowym Kolejność przypadkowa 1. Estrella Dill - koperkowe 2. Chio - ostra papryka, im większa paczka tym lepsze - fakt 3. Pringles - hot&spicy , Sour Cream & Chives 4. Estrella - Dill, Basil, sour cream 5. Crunchips - paprika 6. Lays papryka , zielona cebulka 7. Doritos Original 8. Chee tos - cheese 9. Ruffles - sour cream & Chives 10. Red Sky - Sour Cream & Bacon Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 1. Kranczipsy- Chakalaka mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2009 Serowe naczosy jednak deklasują konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 18 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2009 jeszcze z sosem serowym, w pyte. W biedronce maja za(pipi)isty sos do nachosow i kosztuje niecale 4 zika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 Nie jadam żadnych chipsów poza serowymi cheetosami i crunchipsami o smaku grillowanej żyrafy (czy co to tam jest). Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 14 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2010 Kiedyś zajadałem się ostrymi paprykowymi Chio które robili pod Nysą, produkują to jeszcze? Bo w sklepach nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2010 Jadłem dzisiaj jakies nowe Top Chipsy z Biedronki. Orientalny smak czy coś takiego. Całkiem dobre, ale na jeden raz paczki nie da rady zjeść... sam nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 19 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2010 top chipsy z Biedy o smaku karnawałowym ftw Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 20 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2010 Możecie oszukiwać swoje kubki smakowe jakimiś plebejskimi ochłapami z biedronki, ale i tak każdy wie, że nie ma lepszych czipsów od : Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 20 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2010 Taki sam ochłap tylko 3 razy droższy. Tasty rządzą, tylko po tych karnawałowych było mi niedobrze. To jedyny taki przypadek z tymi czipsami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2010 NerkoWiktor - chyba nie masz racji. Mi się Strongi przejadły już i tak nie wchodzą jak powinny. A lepsze chipsy są, zależy od gustu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 21 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2010 Ostatnio odkrylem bardzo smaczne chrupki z biedronki. Wielozbozowe, nazywaja sie "na maxa zbozowe" i dostepne sa o smaku koperkowym i chili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 21 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2010 laysy prosty z pieca solone - (pipi) niby dobre ale jakis dziwny smak maja. I ten z(pipi)any ksztalt. Alw ogolnie ok, trzeba reszte snmakow obczacic Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2010 a jadł ktoś te polskie ziemniaczki (czy jakoś tak) o smaku różnych wędlin i kiełbas? Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 25 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2010 Próbowałem tych pieczonych laysów o smaku grillowanej papryki - mega chrupiące i mocno paprykowe, genialne do piwka. A do tego niby paczka malutka bo 70g ale chyba z powodu małej zawartości tłuszczu są jakby lżejsze od zwykłych czipsów i wcale ich tak mało nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 26 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2010 tak, sucha krakowska jadlem, nawet ujdzie ale bez rewelacji. Ot, 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2010 Te ziemniaczki całkiem całkiem. Jadłem ostatnio leysy paprykowe, w nowym opakowaniu i z napisem więcej smaku. Z żalem muszę powiedzieć, że się zepsuły...dobre, ale to nie to co wcześniej, jakieś takie dziwniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 26 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2010 laysy strong bardzo dobre maja cos z ruffersow paprykowych, tyle ze ostre Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2010 Wiejskie Ziemniaczki o smaku Suchej Krakowskiej. Najlepsze chipsy, jakie jadlem. Odlot. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 26 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2010 Laysy te nowe " więcej smaku" w czym one mają więcej smaku przepraszam, bo oprócz tego że dali więcej soli niczym się nie różnią. Najgorsze są Crunchipsy i Chio, czuć w nich mega ilości tłuszczu. Top Chipsy z biedrony te nowe grubokrojone w relacji cena- jakość są najlepsze. Za 1.80zł mamy produkt który niczym nie ustępuje tym markowym snakom, tyle że tamte są trzy razy droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 1 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2010 chio ma fajna oferte nachosow ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 (edytowane) Najgorsze są Crunchipsy i Chio, czuć w nich mega ilości tłuszczu. Z Crunchipsów tłuszcz się prawie wylewa, ale ja akurat uznaję to za plus. Kranczipsy są drogie jak cholera, chociaż i tak rządzą. Top Chips z kolei to alternatywa dla ludzi mniej zamożnych, jednak trzeba przyznać, że choć całkiem tanie to są nawet niezłe. Edytowane 3 marca 2010 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 W biedronce za 4zl laysy 220g. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Jadłem wczoraj te Wiejskie Ziemniaczki o smaku Suchej Krakowskiej. Smaczne, ale bez fajerwerków. Wolę Top Chipsy, Lay's i Crunchips <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Chipsy Aro z Makro - 2,90 za ogromną pakę, która w przypadku "firmowych czypsów" jest ponad 2 x droższa. Świetne w smaku - jadłem paprykowe, niedługo ogarnę zieloną cebulkę. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi