Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano
  W dniu 6.09.2021 o 20:11, D.B. Cooper napisał(a):

Pringles Flame Spicy BBQ (3 x 160 gr.) - Cheap soft drinks and fast delivery

czuć pikantność i czuć bbq. Niezłe, można sprawdzić.

Gdzie

Opublikowano

Żabka zrobiła duży rzut nowości w zeszłym tygodniu, warto się przejść po kilku jak ktoś lubi nowinki.

Opublikowano

Kupowałem takie też w Biedrze. Te Cheese & Chilli dość ostre są.

Opublikowano

Kurwa z 10 żabek juz obskoczylem, wszedzie bbq. Smak widmo

Opublikowano

wziąłem na test teraz te sour cream. Delikatną pikantność można wyczuć, ale jak do bbq to pasuje tak tutaj już nie. Lepiej wziąć oryginalne sour cream. Te z tych trzech możecie olać. 

trzeba polować na te ostatnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trafiłem w końcu w biedrze. Są pikantne, jednak jeśli chodzi o połączenie sera i ostrości to diabelski cheddar dalej króluje. 

Nie ma co ich szukać za wszelką cenę bo to zwykły średniak. Bbq z tej serii tylko bym powtórzył. 

20210917_195846.jpg

Opublikowano

Istnieja ludzie, ktorzy czuja smak sera w diabelskim? :obama:

Opublikowano

Żabka mnie skusiła na nowe Laysy i nigdy więcej.

Kurczak teriyaki, smak jak kurczak posypany proszkiem z sosu sojowego, 3/10 :reggie: 

Mango i chili chutney - smak nic, ani mango, ani chili, 2/10.

Opublikowano

Wszystkie te udziwniane chipso chrupki, to jest wszystko jeden, chujowy wór. Z czasem stwierdziłem, że albo paprykowe/solone laysy, albo zwykle, solone monster munchy, albo curly, albo peppiesy. Tylko do tego wracam, w zależności od nastroju. 

Opublikowano
  W dniu 17.09.2021 o 18:57, D.B. Cooper napisał(a):

Trafiłem w końcu w biedrze. Są pikantne, jednak jeśli chodzi o połączenie sera i ostrości to diabelski cheddar dalej króluje. 

Nie ma co ich szukać za wszelką cenę bo to zwykły średniak. Bbq z tej serii tylko bym powtórzył. 

20210917_195846.jpg

Jakby co to w Żabce na promce po 5.99 :lapka:

Ale wcale szału nie robią, niby ostre, ale ulatnia się raz dwa. I są z mieszanki mąki ryżowej i ziemniaków więc trochę inaczej smakują niż klasyczne. 

Opublikowano
  W dniu 22.09.2021 o 17:36, Okie from Muskogee napisał(a):

Wszystkie te udziwniane chipso chrupki, to jest wszystko jeden, chujowy wór. Z czasem stwierdziłem, że albo paprykowe/solone laysy, albo zwykle, solone monster munchy, albo curly, albo peppiesy. Tylko do tego wracam, w zależności od nastroju. 

Ja polecam obczaić chipsy Tescowe, paprykowe, bekonowe, albo cebulowe są mega dobre i tanie. Do tego też mają dobre chrupki, orzechowe mają tyle orzechów w składzie, że aż w mordzie się klei.

Opublikowano
  W dniu 22.09.2021 o 18:54, krupek napisał(a):

Ja polecam obczaić chipsy Tescowe, paprykowe, bekonowe, albo cebulowe są mega dobre i tanie. Do tego też mają dobre chrupki, orzechowe mają tyle orzechów w składzie, że aż w mordzie się klei.

Nie ma tesco  w Polsce.

Opublikowano

No to jedne z ostatnich zakupow, bo do konca pazdziernika wszystkie tesco mają zniknac.

Opublikowano

Te małe cały czas są i nie wygląda na to, żeby miały się zawijać, przynajmniej to obok mnie. Mam nadzieję, bo mają kilka fajnych produktów.

Opublikowano

Wczoraj wróciłem z krótkiego wypadu do Włoch i dorwałem chipsy poniżej. Strasznie mi podpasowały, warto spróbować.

1597655.jpg.685a985f89d4cb90ee0c3d4f03243e98.jpg