nuke` 2 Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Polecam nowe Laysy (te pieczone czy jakos tak, grubo krojone) drogie są, ale smaczne. Smaki są dwa przynajmiej takie widziałem Solone i Paprykowe, Solone imo lepsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 No właśnie je dostałam i muszę powiedzieć, że jedne z lepszych chipsów na rynku. Trochę twarde ale bardzo kremowe. Pycha ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 Te naturlane z pieca to smakuja jakby z batatow byly zrobione. No ale niezle sa Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) Naturalne z pieca są u mnie cholernie drogie. Może się na nie skusze. Polecam Lay's o smaku ogórków w śmietanie z koprem (coś takiego). Zayebiste są Wiejskie Ziemniaczki o smaku Masła z solą Edytowane 29 marca 2010 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 ogórki ze śmietanką w ziołach są chyba najgorszymi laysami ;/ fuj fuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 "Wiejskie ziemniaczki" propsuje w chuj od soboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Nowe chipsy z Bezdomki o smaku kiełbasy z grilla są. Dobre nawet, ale bez fajerwerków. Chyba chcieli skorzystać z popularności (?) Wiejskich Ziemniaczkow i zrobili taki smak niby na lato. Lepiej im wyszedł smak orientalny na karnawał. Co by nie gadać - polecam, bo spoko są Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 (edytowane) A to Top Chipsy? Bo tych nie widziałam. U mnie tylko jakieś żeberkowe (bardzo dobre - najlepsze Top Chipsy!!) no i te cale nachosy Pancho. 3 zł i takie same jak w multikinie. Sęk w tym, że paprykowe bardzo ostre (ale z dipem serowym i spritem ok), a serowych nie da się zjeść całej paczki na raz : d Edytowane 26 kwietnia 2010 przez Reiko Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 dzis jadlem lejsy golonka z chrzanem i sa calkiem niezle,czuc ten chrzan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 (edytowane) A to Top Chipsy? Bo tych nie widziałam. U mnie tylko jakieś żeberkowe (bardzo dobre - najlepsze Top Chipsy!!) no i te cale nachosy Pancho. 3 zł i takie same jak w multikinie. Sęk w tym, że paprykowe bardzo ostre (ale z dipem serowym i spritem ok), a serowych nie da się zjeść całej paczki na raz : d Duża ta paczka? Bo w netto jest kure/wsko spora paczuszka tych ala naczos za 4pln (solone) i 5pln (pikantne). Niedowyje.bania opcja z dipem <ok>. Edytowane 26 kwietnia 2010 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 200g i kosztują 3 zika! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 dzis jadlem lejsy golonka z chrzanem i sa calkiem niezle,czuc ten chrzan. O! Też ostatnio jadłem. Nawet dobre, takie inne niż wszystkie. Dosyć ostre <ok> Do piwa będą idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 200g i kosztują 3 zika! Muszę obczaić ile mają te z netto, bo beskitu kozakami są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 dzis jadlem lejsy golonka z chrzanem i sa calkiem niezle,czuc ten chrzan. O! Też ostatnio jadłem. Nawet dobre, takie inne niż wszystkie. Dosyć ostre <ok> Do piwa będą idealne! fuj fuj. Nawet nie znalazłam jelenia który chciałby je zjeść ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 nowe laysy z pieca: solone i paprykowe, te drugie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Te paprykowe są genialne, zdecydowanie jedne z lepszych, jakie jadłem kiedykolwiek. Z kolei wkurza mnie, że po raz n-ty naciąłem się na chipsach Chio, tych w czarnym opakowaniu, o 'egzotycznych' smakach. Opakowanie kusi czymś za(pipi)istym, ale sam smak jakiś mało intensywny i zdecydowanie niewart tych kilku złotych :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 11 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2010 nowe laysy z pieca: solone i paprykowe, te drugie lepsze. +1 sa zaje,biste. zwlaszcza paprykowe. no i paluchy nie sa po nich takie tluste Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2010 Wiejskie Ziemniaczki o smaku masła z solą - bezpłciowe jakieś takie. Bardziej smakują jak śmietankowe, bliżej im do Fromage, ale o wiele gorzej smakują. Niby da się zjeść, lecz trudno. Dawno nie miałem takiej sytuacji, żeby nie zjeść całej paki na exa. A przy tych odechciało mi się mniej więcej w połowie Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 5 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2010 Combo Lays Strong Golonka z Chrzanem + Duży Żuberek daje bardzo dobre doznania smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 8 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2010 Laysy prostov z pieca paprykowe są kapitalne - polecam każdemu. Ostatnio mi smakują Chio chips - papryka jalapeno Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 9 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2010 Popieram wszelkie pozytywne opinie o paprykowych Laysach z pieca. Za(pipi)iste są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 10 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2010 Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. 'Chakalaka' też jest całkiem niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 10 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2010 Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. 'Chakalaka' też jest całkiem niezła. Czakalaka są git do piwa, ogólnie nie lubię zakąszać do bro ale te są naprawdę fpytę Cytuj Odnośnik do komentarza
COOLek 58 Opublikowano 10 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2010 W Biedronie czipsy o smaku ostrej praktyki. Smakuja identycznie jak chio chipsy, wiec polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. Zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi