Opublikowano 7 marca 201015 l Polecam nowe Laysy (te pieczone czy jakos tak, grubo krojone) drogie są, ale smaczne. Smaki są dwa przynajmiej takie widziałem Solone i Paprykowe, Solone imo lepsze:)
Opublikowano 29 marca 201015 l No właśnie je dostałam i muszę powiedzieć, że jedne z lepszych chipsów na rynku. Trochę twarde ale bardzo kremowe. Pycha ^_^
Opublikowano 29 marca 201015 l Te naturlane z pieca to smakuja jakby z batatow byly zrobione. No ale niezle sa
Opublikowano 29 marca 201015 l Naturalne z pieca są u mnie cholernie drogie. Może się na nie skusze. Polecam Lay's o smaku ogórków w śmietanie z koprem (coś takiego). Zayebiste są Wiejskie Ziemniaczki o smaku Masła z solą Edytowane 29 marca 201015 l przez Spyker
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l Nowe chipsy z Bezdomki o smaku kiełbasy z grilla są. Dobre nawet, ale bez fajerwerków. Chyba chcieli skorzystać z popularności (?) Wiejskich Ziemniaczkow i zrobili taki smak niby na lato. Lepiej im wyszedł smak orientalny na karnawał. Co by nie gadać - polecam, bo spoko są
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l A to Top Chipsy? Bo tych nie widziałam. U mnie tylko jakieś żeberkowe (bardzo dobre - najlepsze Top Chipsy!!) no i te cale nachosy Pancho. 3 zł i takie same jak w multikinie. Sęk w tym, że paprykowe bardzo ostre (ale z dipem serowym i spritem ok), a serowych nie da się zjeść całej paczki na raz : d Edytowane 26 kwietnia 201014 l przez Reiko
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l dzis jadlem lejsy golonka z chrzanem i sa calkiem niezle,czuc ten chrzan.
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l A to Top Chipsy? Bo tych nie widziałam. U mnie tylko jakieś żeberkowe (bardzo dobre - najlepsze Top Chipsy!!) no i te cale nachosy Pancho. 3 zł i takie same jak w multikinie. Sęk w tym, że paprykowe bardzo ostre (ale z dipem serowym i spritem ok), a serowych nie da się zjeść całej paczki na raz : d Duża ta paczka? Bo w netto jest kure/wsko spora paczuszka tych ala naczos za 4pln (solone) i 5pln (pikantne). Niedowyje.bania opcja z dipem <ok>. Edytowane 26 kwietnia 201014 l przez alienator
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l dzis jadlem lejsy golonka z chrzanem i sa calkiem niezle,czuc ten chrzan. O! Też ostatnio jadłem. Nawet dobre, takie inne niż wszystkie. Dosyć ostre <ok> Do piwa będą idealne!
Opublikowano 26 kwietnia 201014 l 200g i kosztują 3 zika! Muszę obczaić ile mają te z netto, bo beskitu kozakami są.
Opublikowano 1 maja 201014 l dzis jadlem lejsy golonka z chrzanem i sa calkiem niezle,czuc ten chrzan. O! Też ostatnio jadłem. Nawet dobre, takie inne niż wszystkie. Dosyć ostre <ok> Do piwa będą idealne! fuj fuj. Nawet nie znalazłam jelenia który chciałby je zjeść ;/
Opublikowano 2 maja 201014 l Te paprykowe są genialne, zdecydowanie jedne z lepszych, jakie jadłem kiedykolwiek. Z kolei wkurza mnie, że po raz n-ty naciąłem się na chipsach Chio, tych w czarnym opakowaniu, o 'egzotycznych' smakach. Opakowanie kusi czymś za(pipi)istym, ale sam smak jakiś mało intensywny i zdecydowanie niewart tych kilku złotych :confused:
Opublikowano 11 maja 201014 l nowe laysy z pieca: solone i paprykowe, te drugie lepsze. +1 sa zaje,biste. zwlaszcza paprykowe. no i paluchy nie sa po nich takie tluste
Opublikowano 18 maja 201014 l Wiejskie Ziemniaczki o smaku masła z solą - bezpłciowe jakieś takie. Bardziej smakują jak śmietankowe, bliżej im do Fromage, ale o wiele gorzej smakują. Niby da się zjeść, lecz trudno. Dawno nie miałem takiej sytuacji, żeby nie zjeść całej paki na exa. A przy tych odechciało mi się mniej więcej w połowie Nie polecam.
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Combo Lays Strong Golonka z Chrzanem + Duży Żuberek daje bardzo dobre doznania smakowe
Opublikowano 8 lipca 201014 l Laysy prostov z pieca paprykowe są kapitalne - polecam każdemu. Ostatnio mi smakują Chio chips - papryka jalapeno
Opublikowano 9 lipca 201014 l Popieram wszelkie pozytywne opinie o paprykowych Laysach z pieca. Za(pipi)iste są.
Opublikowano 10 lipca 201014 l Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. 'Chakalaka' też jest całkiem niezła.
Opublikowano 10 lipca 201014 l Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. 'Chakalaka' też jest całkiem niezła. Czakalaka są git do piwa, ogólnie nie lubię zakąszać do bro ale te są naprawdę fpytę
Opublikowano 10 lipca 201014 l W Biedronie czipsy o smaku ostrej praktyki. Smakuja identycznie jak chio chipsy, wiec polecam.
Opublikowano 11 lipca 201014 l Dla mnie to Crunchipsy o smaku pieczonych żeberek z grilla > all. Zamykam