Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ew bekonowe laysy dostępne są np w Czechach. Tak samo za(pipi)iste jak kiedyś.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 340,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

no nie gadaj :o muszę wiec dupe ruszyc i skoczyc do pepików na zakupy :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kebabowe crunchipsy są bardzo dobre i o dziwo kebabowe!

Opublikowano

to fajne masz u siebie kebaby, bo wg. mnie ten smak nie ma nic wspolnego z kebabem.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma. A to było chyba najlepsze chipsy, które jadłem obok twistosów paprykowych. Ich też już nie ma:(

Opublikowano

Właśnie sobie szamam laysy fromage. Smak ledwo czuć, ch.uja to sie ma do prawdziwego fromage którego jadłem za małolata :(

Opublikowano

Kupiłem wczoraj Chipsleaten od Lorenza, fromage wybrałem. Powiem wam że bardzo dobra podróba pringelsów <ok>.

Opublikowano

Paprykowe są spoko, bardzo charakterystyczny smak mają.

Opublikowano

te nowe laysy guacamole nie polecam. smakuja jak przypalona papryka czy cos takiego.

Opublikowano

A mi właśnie strasznie smakowały, zwłaszcza mocny posmak kolendry i zadowalająca ostrość jak na chipsy sklepowe.

Opublikowano

A jaki to jest smak? Bo nazwa kojarzy mi się z Chakalaka tylko :|

Opublikowano

Ja nawet takich u mnie nie widziałem, guacamole?...pierwsze słysze :ninja:.

Opublikowano

sa z jakiejs nowej serii, takie biale opakowania. dzisiaj jadlem 'ogorek malosolny' i byly dosc dobre, takie ogorkowo-solono-ziemniaczane

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj kupiłem Lays Paprykowe "z pieca" bo nie było innych i po eksperymentach z Kranczipsami Naturals byłem negatywnie nastawiony..

..do pierwszego chrupnięcia. Ołmajgad to są najlepsze czipsy na świecie!

Opublikowano
Kupiłem wczoraj Chipsleaten od Lorenza

obadalem juz 3 smaki i zdecydowanie najlepsze imo to pomidor z bazylia

Opublikowano

Ten ogórek małosolny wymiata

Opublikowano

Crunchipsy X-Cut kebabowe + ser-cebula FTW. A jeszcze jak są razem w jednej misce + zapijam to Nestea cytrynową to mój język dostaje orgazmu. Szkoda, że mój brzuch nie czuje tego samego, bo następnego dnia ma dziwne farmazony ;].

A te Chipsletten są bardzo fajne, standardowe paprykowe bardzo lubię, prawie jak Pringelsy.

Opublikowano

Właśnie otwarłem paczkę Laysów Ogórek małosolny. Zdołałem zjeść jedną sztukę i paczka ląduje w koszu. Polecam spróbować, żeby się przekonać jak NIE powinny smakować chipsy.

Opublikowano

Mi tam smakował małosolny. Miałem tego ogórka w ryju przez kilka godzin :potter:.

Opublikowano

Ja zjadłem jedną sztukę i miałem posmak ogóra przez pół dnia. Dodam, że chuyowy posmak. Najgorzej wydane pieniądze w ostatnim czasie.

Opublikowano

Pringles Xtreme Hot Chilli Sauce, czy jakoś tak - za(pipi)iste, smakują trochę jak paprykowe, ale są o wiele ostrzejsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat, ale napiszę tutaj, bo nazwa pasuje.

Zajadam się właśnie chipsami bananowymi. ZAYEBISTE :thumbsup: Niby tylko suszone owoce, ale naprawdę świetne, polecam :)