Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Ew bekonowe laysy dostępne są np w Czechach. Tak samo za(pipi)iste jak kiedyś.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l no nie gadaj :o muszę wiec dupe ruszyc i skoczyc do pepików na zakupy :]
Opublikowano 5 września 201014 l to fajne masz u siebie kebaby, bo wg. mnie ten smak nie ma nic wspolnego z kebabem.
Opublikowano 11 września 201014 l Na stronce http://www.lays.pl/index.html jest głosowanie na nowy smak Laysów. Może jak każdy wpisze bekonowe to powróci ten legendarny smak
Opublikowano 16 września 201014 l Autor Nie ma. A to było chyba najlepsze chipsy, które jadłem obok twistosów paprykowych. Ich też już nie ma:(
Opublikowano 16 września 201014 l Właśnie sobie szamam laysy fromage. Smak ledwo czuć, ch.uja to sie ma do prawdziwego fromage którego jadłem za małolata
Opublikowano 18 września 201014 l Kupiłem wczoraj Chipsleaten od Lorenza, fromage wybrałem. Powiem wam że bardzo dobra podróba pringelsów <ok>.
Opublikowano 21 września 201014 l te nowe laysy guacamole nie polecam. smakuja jak przypalona papryka czy cos takiego.
Opublikowano 22 września 201014 l A mi właśnie strasznie smakowały, zwłaszcza mocny posmak kolendry i zadowalająca ostrość jak na chipsy sklepowe.
Opublikowano 22 września 201014 l Ja nawet takich u mnie nie widziałem, guacamole?...pierwsze słysze .
Opublikowano 22 września 201014 l sa z jakiejs nowej serii, takie biale opakowania. dzisiaj jadlem 'ogorek malosolny' i byly dosc dobre, takie ogorkowo-solono-ziemniaczane
Opublikowano 1 października 201014 l Wczoraj kupiłem Lays Paprykowe "z pieca" bo nie było innych i po eksperymentach z Kranczipsami Naturals byłem negatywnie nastawiony.. ..do pierwszego chrupnięcia. Ołmajgad to są najlepsze czipsy na świecie!
Opublikowano 1 października 201014 l Kupiłem wczoraj Chipsleaten od Lorenza obadalem juz 3 smaki i zdecydowanie najlepsze imo to pomidor z bazylia
Opublikowano 1 października 201014 l Crunchipsy X-Cut kebabowe + ser-cebula FTW. A jeszcze jak są razem w jednej misce + zapijam to Nestea cytrynową to mój język dostaje orgazmu. Szkoda, że mój brzuch nie czuje tego samego, bo następnego dnia ma dziwne farmazony ;]. A te Chipsletten są bardzo fajne, standardowe paprykowe bardzo lubię, prawie jak Pringelsy.
Opublikowano 2 października 201014 l Właśnie otwarłem paczkę Laysów Ogórek małosolny. Zdołałem zjeść jedną sztukę i paczka ląduje w koszu. Polecam spróbować, żeby się przekonać jak NIE powinny smakować chipsy.
Opublikowano 3 października 201014 l Mi tam smakował małosolny. Miałem tego ogórka w ryju przez kilka godzin :potter:.
Opublikowano 3 października 201014 l Ja zjadłem jedną sztukę i miałem posmak ogóra przez pół dnia. Dodam, że chuyowy posmak. Najgorzej wydane pieniądze w ostatnim czasie.
Opublikowano 4 października 201014 l Pringles Xtreme Hot Chilli Sauce, czy jakoś tak - za(pipi)iste, smakują trochę jak paprykowe, ale są o wiele ostrzejsze.
Opublikowano 15 października 201014 l Nie wiem czy to dobry temat, ale napiszę tutaj, bo nazwa pasuje. Zajadam się właśnie chipsami bananowymi. ZAYEBISTE Niby tylko suszone owoce, ale naprawdę świetne, polecam