Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 I kipnął na cholesterol w wieku 30 paru lat - nice... Na coś trzeba umrzeć. W tej chwili zajadam się bekonowymi Top Chips. Chyba najlepsze. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 I kipnął na cholesterol w wieku 30 paru lat - nice... Na coś trzeba umrzeć. W tej chwili zajadam się bekonowymi Top Chips. Chyba najlepsze. Jak to się stało ? Żarł za dużo chipsów. A taki był młody - very nice Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Raz na rok mogę sobie pozwolić na średnią paczkę i wybieram Crunchipsy lub Laysy a tak to pie_rdole truć się tą chemią. Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 I tyle w temacie. Chociaż to w sumie chrupki a nie chipsy... Ale i tak świetne. Ostatnio kupiłem w promocji - 2 opakowania za 8zł 8) Pringles żeberka z grilla - bardzo ciekawy smak, "mięsny", jednak szybko można się nimi przejeść. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Jak tak lubisz Pringelsy to przetestuj te o smaku wodorostów. Zadziwiająco dobre są. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 To są takie u nas? Pierwsze słyszę, ale ciekaw jestem jak toto smakuje... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Przecież on mieszka teraz w Pekinie Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Najlepsze są te Wiejskie Ziemniaczki Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Jak tak lubisz Pringelsy to przetestuj te o smaku wodorostów. Zadziwiająco dobre są. Nie dowierzam, zrób zdjęcie tuby . Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Jak tak lubisz Pringelsy to przetestuj te o smaku wodorostów. Zadziwiająco dobre są. Nie dowierzam, zrób zdjęcie tuby . Nie ma czegoś takiego. Pytałem Wujka i nic o tym nie wie. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 o rly? http://3.bp.blogspot.com/_4HMo19udY9w/SwSditPqSQI/AAAAAAAAArg/0ZVFzR3gawg/s1600/pringles+-+seaweed.jpg Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Nigdy na oczy takich pringelsów nie widziałem. Dante gdzie je dorwałeś? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 o rly? http://3.bp.blogspot.com/_4HMo19udY9w/SwSditPqSQI/AAAAAAAAArg/0ZVFzR3gawg/s1600/pringles+-+seaweed.jpg Oh shit! Muszą być całkiem niezłe. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 No nie wiem, miałbym opory przed zjedzeniem czegoś, co wygląda jak myjka do naczyń. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 (edytowane) Ciekawe, ale nie ruszyłbym tego. Kiedy jadłem wodorosty w sushi, to prawie rzygłem. Troche poszperałem i znalazłem inne ciekawe smaki, m.in.: Nie wiem czemu, ale gdy wpisałem o tych wodorostowych to na zdjęciach prawie same żółtki :potter:. Edytowane 28 grudnia 2010 przez Spyker Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 ja bym prędzej po tych owocowych się porzygał. a te trzy tubki po lewo bym z chęcią spróbował Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 ja bym prędzej po tych owocowych się porzygał. a te trzy tubki po lewo bym z chęcią spróbował Wpis. Krewetki, czy krab mogłyby być dobre. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 (edytowane) http://life.enhasa.o...od-Pringles.jpg Pringles o smaku Serowego Psa! Polecam w ogóle obczaić stronkę - http://life.enhasa.org/tag/pringles/ Recenzje kilku dziwnych smaków. Edytowane 29 grudnia 2010 przez miki77 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Nie będzie o czipsach, tylko o paluszkach. Lajkoniki o smaku góralskiego sera (oscypkowe) to ścierwo jakich mało. Smak czuć przez setną sekundę po wsadzeniu tego do mordy, potem gdzies ulatuje i zostaje przypalone ciasto, ohyda Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Nie wiem czemu, ale gdy wpisałem o tych wodorostowych to na zdjęciach prawie same żółtki :potter:. Bo tylko u nich takie są? To przypomina mi się Death Note, tam raz były chipsy rosołowe. Ciekawe z kolei, jak one smakują... A te o smaku wodorostów, to chyba też by mi nie zasmakowały - w sushi są jeszcze OK, ale nie wyobraźam sobie jeść ich osobno... Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 W Biedrze jest "karnawałowa edycja lays'ów" tzw cebula ze śmietanką (pomarańczowy kolor paczki) okazało się że to stary smak "fromadzów" hell fuckin yeah xd az kupie kilka paczek na zapas. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 http://allegro.pl/pringles-chipsy-wasabi-naprawde-ostre-i1352408042.html te ktos jadl? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 A te o smaku wodorostów, to chyba też by mi nie zasmakowały - w sushi są jeszcze OK, ale nie wyobraźam sobie jeść ich osobno... Ja kiedyś jadłem jakieś ciastka zawinięte w algi, ohyda Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Wczoraj kupiłem Lays Paprykowe "z pieca" bo nie było innych i po eksperymentach z Kranczipsami Naturals byłem negatywnie nastawiony.. ..do pierwszego chrupnięcia. Ołmajgad to są najlepsze czipsy na świecie! Były... bo pojawiły się Laysy śródziemnomorskie z pieca. Orgazm. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Biedronkowe pikantne "Pancho" sa pro. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.