Opublikowano 10 stycznia 201114 l Z Pringlesów to albo originals dla koneserów i sentymentalistów, ale naprawdę wymiata xtreme smokin ribs. Nie wiem jak im się udało, ale smakują jak grillowane mięso, a po paru minutach masz posmak... dymu. Kur.wa, jak to pierwszy raz poczułem, to myślałem żecoś się dymi :| Anyway, jedyna wady to cena, dostępność i ilość kcal (tuba w dodatku).
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Octowe chipsy jadłem, gdy byłem w UK i sporo osób tak robiło, że wkładało je do bułki z np szynką. Spróbowałem sposobu i polecam, 'na sucho' same chipsy są po prostu niezbyt zjadliwe
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Dzisiaj jadłem Lays prosto z pieca o smaku ziół śródziemnomorskich - zayebisty smak mają, a najlepszy na końcu ten słodki posmak .
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Nowe Top Chipsy limitka o smaku goudy z cebulką - nic specjalnego, ot zwykłe serowo-cebulowe chipsy. Można spróbować, ale na dłuższą metę nie wchodzą.
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Octowe chipsy jadłem, gdy byłem w UK i sporo osób tak robiło, że wkładało je do bułki z np szynką. Spróbowałem sposobu i polecam, 'na sucho' same chipsy są po prostu niezbyt zjadliwe W jukeju czy stanach ogólnie chyba chipsy są popularne w kanapkach nie? Edytowane 15 stycznia 201114 l przez qb3k
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Octowe chipsy jadłem, gdy byłem w UK i sporo osób tak robiło, że wkładało je do bułki z np szynką. Spróbowałem sposobu i polecam, 'na sucho' same chipsy są po prostu niezbyt zjadliwe W jukeju czy stanach ogólnie chyba chipsy są popularne w kanapkach nie? yhym, bulka z frytkami i chipsami (chips & crisps) na lunch nikogo w UK nie dziwi.
Opublikowano 17 stycznia 201114 l A co powiecie na chipsy o smaku wiewiórczanym? http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Chipsy-o-smaku-wiewiorczym-juz-w-sprzedazy,wid,10738481,wiadomosc.html?ticaid=5b9d2
Opublikowano 19 lutego 201114 l Mi bardzo podchodzą wszystkie Wiejskie Ziemniaczki . Tokar pewnie już wiesz ale żurkowe właśnie są wiejskie ziemniaczki
Opublikowano 23 lutego 201114 l 4 nowe smaki Laysów wybrane w konkursie na nowe smaki. 1. Kabanostrrre 2. Htipiti 3. Niezłe ziółko 4. Krewetki po tajsku Smak nr 2 mam u mnie. Jest to smak pikantnej papryczki pomieszany z tradycyjnym greckim twarożkiem (pewnie tzatziki). Przynajmniej tak pisze na opakowaniu. Gdy zjem, to zdam relacje jak smakują Edytowane 23 lutego 201114 l przez Lipa
Opublikowano 23 lutego 201114 l Tzatziki to nie twarożek tylko ogórek w jogurcie i czosnek - chipsy o takim smaku mogły by być niezłe.Ciekaw jestem smaku krewetek po tajsku. Przestałem jeść chipsy ładnych parę lat temu (bo nie zdrowe), ale Lay`s Prosto z Pieca przywróciły mi wiarę w ten przysmak - są świetne w smaku, mają minimalną zawartość tłuszczu i do tego coś tam białka.Dobre.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Zjadłem te chipsy i muszę przyznać, że są bardzo dobre. Pikantne, trochę taki ostry fromage.
Opublikowano 25 lutego 201114 l Osobiście kupiłem w Tesco, ale pewnie w pierwszym lepszym markecie znajdziesz.
Opublikowano 25 lutego 201114 l Własnie u mnie w tesco nie ma, tak samo w kauflandzie...no coz, moze jeszcze nie dowiezli.
Opublikowano 26 lutego 201114 l Również w Tesco. Dostępne były tylko dwa smaki - ten htipiti i kabanosowe.
Opublikowano 26 lutego 201114 l Spróbuj w Makro. Jak wyszły smaki ogórek małosolny i ten drugi (calzone, czy jakoś tak, nie pamiętam), to właśnie pierwszy raz znalazłem je w Makro.
Opublikowano 26 lutego 201114 l A te ktoś jadł? Ogólnie chipsy mi się przejadły o czym świadczy fakt iż od ponad miesiąca serowo-cebulowe Crunchipsy kurzą się w szafce. Ale takie wiejskie ziemniaczki bym opier.dolił.
Opublikowano 26 lutego 201114 l Ja ostatnio jak juz chipsy jem to tylko prosto z pieca ziołowe albo jakies pringles. Brakuje mi na rynku naprawde ostrych chipsow, wszystkie te niby ostre to smiech na sali. Edytowane 26 lutego 201114 l przez Trundle
Opublikowano 26 lutego 201114 l Obczaj Pringles Xtreme Chilli Sauce, czy jakoś tak - ostre i zarazem smaczne.