Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Laysy kabanostreee to porazka, smakuja jak stare bekonowe i po polowie tej duzej paczki ( tv paka bodajze ) odechciewa sie ich jesc. Htipiti smakuja jak rzygi. Ostre ziólko nawet mi podeszly ale zjadlem tylko najmniejsza paczke ( za 1zł ) i to takie laysy podobne do tych laysow octowych (vinegre).

Ogolnie po nazwie laysow krewetkowych w ogole nie chcialem ruszac ale Tokar mnie jakos przekonal. I tak zapewne beda chóyowe jak ogolnie cala reszta tych wszystkich nowych smakow.

Opublikowano

Dla mnie te kabanosy smakują z kolei identycznie jak klasyczne paprykowe, może troszkę bardziej ostre. Tym sposobem z 4 nowych smaków jadalne są 2, z czego jeden to zrzynka z najpopularniejszego smaku ever.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Kumpel był w Angli i przywiózł Laysy octwe i pringlesy krewetkowe. octowe dziwny smak ale ujdą, pringlesy orgazm w mordzie.

Opublikowano

Top Chips z Bezdomki o smaku pikantnej papryki rozpier.dalają system <ok> Idealnie takie same jak Lays Chilli. Cena 2,79zł za 250g, a Lays 4,39zł za 165g. Polecam! :)

• Plusik 1
Opublikowano

Mi najlepiej smakowały "Biesiadne" , mała albo duża paczka była bodajże za 0,50zł. Ulubiony smak to solone. Kiedyś w Lewiatanie można je było zakupić , ostatnio na półce zauważyłem też jakieś "Biesiadne",ale to nie były te co kiedyś :down:

Opublikowano

Lay's Smacznie ziolko - kwaskowaty posmak,minimalnie lepsze od htipiti,po 3 sztukach cieszylem sie ze mam mala paczke 2/10

Lay's Kabanocostam - podobne do bekonowych,bez rewelacji ale mozna zjesc cala duza paczke 4,5/10

Opublikowano (edytowane)

ostatnio jadłem Laysy z nowej serii , minowicie tajska krewetka(czy jakoś tak) i niezłe ziółko = hujowe oba smaki :sick:

Edytowane przez Usagi
Opublikowano

za przeproszeniem... co wy pier.dolicie? przeciez te krewetkowe sa bardzo dobre! fakt, ze szalu nie ma i mozna bylo cos lepszego wymyslic, ale nie rozumiem opinii, ze sa chu.jowe :| nie wiem czego wy oczekujecie od chipsow :|

Opublikowano

Tokar dzieki ze mnie przekonales do tych krewetek laysowych, sa naprawde dobre. Nie spodziewalem sie niczego specjalnego ale te krewetki naprawde mi podchodza, powiedzialbym ze maja troche podobny smak do pikantnej papryki Lays.