Gość mate5 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Dip do chipsów Ketchup ostry Heinz - ilość według uznania musztarda dijon kamis - pół łyżeczki chrzan wasabi provitus - pół łyżeczki od chu,ja papryki ostrej w proszku z prymatu pieprz Taki robię zawsze od roku, nie wierzę, żeby komuś to nie smakowało. Polecam. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Nachosy z biedronki plus sos salsa/serowy z Lidla. Mistrz! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 te nachosy z biedrony są tak zyebane że aż zjadliwe. Ale nachosy są tylko jedne: Casa fiesta z PiP smak BBQ Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Znowu 4 nowe smaki laysów. 1. Holenderska deska serów 2. Polskie kurki w śmietanie 3. Węgerskie leczo 4. Włoska pizza pepperoni Jadł już ktoś któreś ? Te niech wrócą! 4 Cytuj
Desser 35 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Co do najlepszych smaków, to zdecydowanie najlepsze chipsy jadłem w Portugalii i były to Ruffles'y o smaku... ketchupu Heinz. Genialne były i żal tyłek ściskał, że tak szybko się kończyły Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Pamiętam były kiedyś jakieś czipsy keczupowe. Nie laysy przypadkiem? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 hypery są keczupowe, ale raczej takie przeciętne są. no i kozackie maczugi, ale to nie chipsy. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Cheetosy były chyba. Te drobniutkie Laysy chyba też. Swoją drogą, jadłem te nowe "Pizza Pepperoni" i nie czułem większej różnicy pomiędzy nimi, a Cheetosami pizzowymi (choć te drugie jadłem dawno temu). Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Pamiętam były kiedyś jakieś czipsy keczupowe. Nie laysy przypadkiem? laysy stix np sa Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 uwielbiam napchać chipsów paprykowych w poliki najlepiej laysów zapić odrazu colą i razem to zgryźć coś pięknego, orgazm dla podniebienia, ta kompozycja smakowa to idealne połaczenie, polecam Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Lepsza jest taka sama opcja ale z ciepłym maślanym popcornem Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 No, w kinie, najlepiej multikinie, popić popcorn zimną Colą to jest dopiero orgazm. Jadłem niedawno Top Czipsy z biedry bekonowe - zajeebiste. Ale najlepsze dla mnie to Lay's Strong Chili, te piri piri nie jadłem, a wasabi chvjowe. Czaję się na te nowe smaki, widziałem już leczo, ale akurat one mnie nie kręcą. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Maślany popcorn jest spoko. A to, że Top Czipsy są rewelacyjne jeżeli chodzi o jakość = cena to, to nie jest żadne odkrycie. Cytuj
Kosmos 2 756 Opublikowano 23 marca 2012 Autor Opublikowano 23 marca 2012 Kupiłem dziś maczugi w stokrotce, ten sam smak co dawniej:) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Maczugi to najbardziej syfiaste chrupki. Pamiętam smród tych keczapowych, które non stop wpier.dalał mój kolega w podstawówce. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 To są jedne z najlepszych chrupek. Nie wiem czemu nikt jeszcze nie skopiował ich patentu. Lepsze od keczupowych były IMO orzechowe. Prawdopodobnie na krótko wyszły też serowe. Też dobre. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 czy tylko mi się wydaje, żę pringlesy to już nie te pringlesy co 10 lat temu? Smakują inaczej, albo mi się coś pozmieniało Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 może Ci się przeterminowały. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 no nie to na pewno nie. nie chodzi mi o te nowe smaki bo wtedy ich nie było, ale o te standardowe - papryka i cebula Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Dawno nie jadłem. Muszę obczaić. Ostatnio jem Chipslette? jakoś tak. Niezłe i są często w promocjach a podobne do pringlesow Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 Wietnamskie Ran Khoai Tay - smakują jak 90% chipsów o smaku mięsa. Nic odkrywczego chociaż miłośnikom smakow pokroju karkówki/kurczaka/żebere może podejść. Tajskie Takhrai - kupiłem, bo byłem ciekawy jak może smakować coś co reklamowane jest jako połączenie trawy cytrynowej i mleka kokosowego. Sądziłem, że będzie to jakaś mocno egzotyczna mieszanka a tutaj okazuje się, że to zaledwie fromage tyle, że z innym zestawem przypraw. Coś jak śmietanowo-paprykowe. Warte uwagi ale nie wprowadzają nic oryginalnego tak jak chakalaka czy wycofane z Biedronki grillowane warzywa. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 Chrupiące listki wielozbożowe, coś pysznego! Jadłem ten smak ze zdjęcia i naprawde za(pipi)ista przekąska mam jeszcze słodko- słone, ale zostawie na jutro. Widziałem jeszcze paprykę z ziołami,owoce leśne, i pomarańczowe. na orlenie płaciłem 3.40 za 100 gram, w normalnym sklepie na pewno taniej Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Spróbowałem w koncu tych top chipsów o smaku grillowanych warzyw z biedry. Rzeczywiście dobre. Może trochę tylko za "mocne". Ale co mi się w tych czipsach podoba szczególnie to rozmiar, kształt, grubość i chrupkość każdego chipsa z osobna. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Testowalem 2 z 4 nowych smakow Laysow, jesli chodzi o Leczo to epic fail dla mnie i nie da sie tego jesc, jesli za chodzi o Kurki w smietaniu to nienajgorsze jesli lubi sie takie delikatne smaki (chyba cos podobnego kiedys bylo w tej serii sezonowej co byly jakies smaki na okreslone pory roku) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.