Gość mate5 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2012 Pytanie z gatunku"zrobię laskę za odpowiedź" : gdzie się podziały dipy z biedy? Sprzedają te taco-srako chipsy, a nie ma w czym zamoczy. Kupowałem to combo, bo było w miarę smaczne i tanie, a teraz mi to odebrano. Też cierpiałem, bo inne są dość drogie ale znalazłem alternatywę: Dip do chipsów Ketchup ostry Heinz - ilość według uznania musztarda dijon kamis - pół łyżeczki chrzan wasabi provitus - pół łyżeczki od chu,ja papryki ostrej w proszku z prymatu pieprz Taki robię zawsze od roku, nie wierzę, żeby komuś to nie smakowało. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) w biedrze juz nie ma ale w lidlu sa spoko po 3,70 chyba Edytowane 15 kwietnia 2012 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2012 Pytanie z gatunku"zrobię laskę za odpowiedź" : gdzie się podziały dipy z biedy? Sprzedają te taco-srako chipsy, a nie ma w czym zamoczy. Kupowałem to combo, bo było w miarę smaczne i tanie, a teraz mi to odebrano. Nowe Laysy są ok, ale tylko peperoni smakowo są jakieś nowe (nie liczę pizzowych chrupek), reszta to wariacja już istniejących smaków. Ktoś wspominał o czarnych Strongach i smaku mydła- zgadzam się, maja dziwny, chemiczny posmak imitujący chyba cytrynę, w rzeczywistości trochę Ludwikiem jedzie (puszczałem kiedyś bańki na Ludwiku, to wiem jak smakuje). Z braku laku mogą być. Acha, na rynku nie mamy niestety OSTRYCH chipsów. Taka smutna prawda. edit. zapomniałbym, nie jestem fanem smaków typu: pieczone żeberka, kurczaki, golonka, płody itp. To jest jak jedzenie parówki o smaku kebaba, zbyt oczywiste i przewidywalne, chips ma być zaskakujący, nie przesolony, jak się da to słodko-kwaskowaty, ale przedewszystkim ostry. Lays Wasabi? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Wasabi dla mnie ch,ujowe, chrzanem zalatują. zdecydowanie wole piri piri Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Wasabi zalatują chrzanem bo są wasabi Wydają mi się mniej ostre niż te piri piri, które są też smaczniejsze. Na naszym podwórku faktycznie najostrzejsze, ale jak jestem w stanie w(pipi)ić całe opakowanie bez popitki, to znaczy, że to jeszcze nie to Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Może po prostu coś z tobą nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Wszystkie nowe Laysy ( stół serów , pizza peperoni i kurki w śmietanie ) to nędza . dziś stestuje leczo Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Nie. One naprawdę nie są ostre. Laysy wasabi sa w sam raz (jak ktos lubi chrzan). Po co sie katowac i nie czuc smaku chipsa tylko palenie w gebie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Ja myślę, że to chyba chodzi o to, iż każdy inaczej odczuwa smak Nie, to na pewno nie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 X-Cuty > Pringlesy > wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Kupię gdzie chipsy o smaku octu? Jadłem sto lat temu u kogoś ale nigdy nie widziałem w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 (edytowane) Jak masz znajomych w W. Brytanii to poproś żeby Ci przywieźli jak będą jechać do PL. A w Polsce to widziałem tylko takie coś: http://alma24.pl/pro...es-slono-octowe Edytowane 16 kwietnia 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Co prawda Curly to nie chipsy, ale po długiej przerwie sobie zjadłem i dalej są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Kupię gdzie chipsy o smaku octu? Jadłem sto lat temu u kogoś ale nigdy nie widziałem w sklepie. Czasami w Lidlu mają zarówno chipsy jak i kukurydziane chrupki o smaku octu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Byłu też w Polsce Pringelsy octowe, ale po chwilowym odwrocie marki z naszego rynku, Pringelsy wróciły w uwielbianych 3 smakach na krzyż i do tego chyba są cieńsze niż były. canabis- lubię ostre żarcie, ale nie tak, że wpierdzielam sos tabasco zamiast coli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 Dzięki, sprawdzę w Lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2012 w almie widzialem octowe pringelsy i sporo innych smakow Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2012 wszystkie nowe laysy są hu.jowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2012 chio tu de max! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2012 wszystkie laysy są hu.jowe fixed Prócz grubo krojonych. Cienkie spier.doliły sie niesamowicie. Dziesięć lat temu zjeść zieloną cebulkę czy fromage to była poezja. A teraz tandeta w ch.uj Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2012 Ja z kolei nie trawie wszystkich grubo krojonych czipsów. Po paru sztuk każde mnie mdlą. A już jakieś fromage, to w ogóle jest rzyg. W pamięci mam stare dobre, cienkie paprykowe Chio. Jest jeszcze coś takiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2012 No czio były dobre te cienkie. Fromage chyba nie ma grubo krojonych Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2012 Tego nie wiem, ale być może nie być W każdym razie to połączenie to koszmar, jeśli chodzi o moje czipsowe upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2012 Ruffles za czasów podstawówki były dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Faluj z ruffles Ja tam zawsze lubiłem jeszcze Peppies [te bekonowe] dobre cholerstwo było w pizdu. Ostatnio jak kupiłem, to się trochę zawiodłem, bo to już chyba nie to samo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.