Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 O właśnie, zapomniałem o Peppiesach. Są w pytę. Przypomniałeś mi, chcąc nie chcąc, również o Curly. Moim zdaniem najlepsze czipsy do piwa. I nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 to byly przech,uj kozaki, pamietam, ze ladnych kilka lat temu byly dosyc tanie w biedronce. Ostatnio przypadkiem w jakims sklepie zobaczylem raczej niewielka paczke(mniejsza niz lejsy za 3-4zl) za bagatela 8zl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 dziwne, w osiedlowym lewiatanie u mnie duza paczka kosztuje cos kolo 4zl Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 a chio chips istenieją? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Nie widziałem od chyba paru lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 Acha, na rynku nie mamy niestety OSTRYCH chipsów. Taka smutna prawda marka własna Lidla co jakiś czas wrzuca chipsy o smaku chilli, które są naprawdę ostre (i przez "ostre" rozumiem znacznie więcej niż piri piri i lays strong) a octowe pringlesy to chyba najlepsze chipsy jakie kiedykolwiek jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 a octowe pringlesy to chyba najlepsze chipsy jakie kiedykolwiek jadłem Może w smaku, bo jak ostatnio leciałem i kobita koło mnie otworzyła paczkę, to waliło nie do wytrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2012 faktycznie greah, jadłem je kiedyś i były naprawdę spoko; zwracam honor chipsom w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2012 Rzeczywiście laysy straszliwie podupadły, papryka to już zupełnie inny- dużo gorszy smak niż kiedyś...Chyba tylko cebulkowe i prosto z pieca mi podchodzą. Kiedyś rewelacyjne były lays max kurczakowe, ale to było ładnych kilka lat temu. Teraz jem chipsy lub chrupki raz na jakiś czas i moim zdaniem obok pringlesów najlepsze są paprykowe crunchipsy oraz kulki orzechowe-ich smak się nie zmienił z upływem lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2012 (edytowane) Teraz w lidlu jest tydzień meksykański i są dostępne dipy do chipsów w cenie 3.33 za słoik (wielkości tego co był w biedzie). Jest chyba 6 rodzajów(po trzy rodzaje od dwóch producentów), do tego ze 4 rodzaje chipsów (200g i 150g, ceny dokładnie nie pamiętam, ale też tanio). Kupiłem 3 rodzaje, jutro może napiszę czy ujdzie. rodzaje rodzaju Edytowane 30 kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 Puchar Samków w tym roku w Laysach to porażka...Spróbowałem nowości i wracam do kurczaka,fromage i papryki:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 niekwestionowany krol chipsow KUR.WA TEN DZIAL POWINIEN BYC NIEDOSTEPNY NA NOC, BO PRZEGLADAJAC GO CHCE SIE WPIER.DALAC! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) Pamiętam chio chipsy paprykowe z kartami z dragonball [*] Laysy im do pięt nie dorastały Edytowane 4 maja 2012 przez Hide999 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 W Biedrze sa teraz Monster Munch. Ale albo ja sie postarzałem i nie smakują juz mi albo mają jakis inny smak. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 Odkad wycofali nie ma dobrych chipsow. Najlepsze byly te s(pipi)iele o smaku pieczonego kurczaka <3 Zawsze po rozancu i nabozenstwie majowym ok. 17.30 zachodzilem z chlopakami po Rufflesy. Jeszcze jakies kozackie kapsle dodawali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 American Cream w wersji NIE x-cut, pamiętam jak się nimi zajadałem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 W Biedrze sa teraz Monster Munch. Ale albo ja sie postarzałem i nie smakują juz mi albo mają jakis inny smak. Tez kupilem wczoraj w biedrze, dla mnie smak identyczny tylko o 3 w nocy obudzilem sie z bolem brzucha i dostalem turbo laksy. no ale to moze od salatki rybnej American Cream w wersji NIE x-cut, pamiętam jak się nimi zajadałem.. najlepsze czipsy we wszechswiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 5 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2012 Kupię gdzie chipsy o smaku octu? Jadłem sto lat temu u kogoś ale nigdy nie widziałem w sklepie. W Łodzi są Pringlesy salt & vinegar w każdym realu i almie. Ostatnio mi znajomy z UK właśnie przywiózł te walkersy i w porównaniu z pringlesami porażka na całej linii. O ile pringesy są kwaskowe, ale z umiarem, tak po 3 walkersach taki kwas w mordzie, że się chce język skrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 6 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2012 najlepsze czipsy we wszechswiecie http://www.youtube.com/watch?v=d5LDKFK9OWA 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 6 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2012 Obecnie jak dla mnie najlepszymi są chyba Laysy Strong Chili. Idealnie pikantne, dobry smak. Najbardziej boli że na horyzoncie nie ma nic nowego ciekawego, a stare dobre smaki znikają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 7 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2012 jadl ktos monster munche keczupowe?dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 jadl ktos monster munche keczupowe?dobre? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 Potwierdzam. Lepsze niż zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 Zależy komu dobre, ja wolę zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 Czy sa jeszcze w sprzedazy chrupki Sombreros od Chio? Trafil ktos moze na to w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi