schabek 5 346 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Jem wlasnie bake rollsy bekonowe i powiem ze calkiem fpyte. Tylko chrupia jak poyebane Cytuj
MaZZeo 14 244 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Niestety właściciel Crunchipsów wykupił całą markę Chio po czym ją posłał do piachu Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Jem wlasnie bake rollsy bekonowe i powiem ze calkiem fpyte. Tylko chrupia jak poyebane Suchy chleb z solą. Polecam spróbować te o smaku oliwy,oregano i pomidorów oraz wielozbożowe o smaku tzatzików... no i klasyczne, czosnkowe ale tych chyba nie trzeba polecać. tydzień meksykański w Lidlu dał radę - odkryłem rolowane nachosy, które lepiej łapią dip niż normalny chips na który wchodzi tyle co na łyżkę i dip zamiast dodawać smaku zwyczajnie go psuje. ogólnie nasz rynek chipsów psuje się już od dawna brak chipsów bekonowych, smak kurczaka to teraz jakieś pomyje a nie tak jak kiedyś - sproszkowany bulion, nowe smaki wymyślane są na siłę (salsa smakuje jak chakalaka, cokolwiek w śmietanie smakuje jak zwykłe fromage a smaki grzybowe to jedno i to samo) pojawiają się jakieś dziwactwa jak chipsy o smaku żurku albo o smaku trawy cytrynowej i mleka kokosowego (które i tak smakują jak zwyczajny fromage) większość olewa grube chipsy (a tylko takie jadam, bo cieńkie to nawet nie chrupią) a jedyne jadalne to chacalaka, solone crunchipsy i te swojskie o smaku borowików 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Greah: Choć już też mniej bekonowe niż kiedyś. Co do grubości, to lejsy z pieca dają radę zarówno smakiem jak i grubością. No i człowiek nie (pipi) tłuszczem całej klawiatury Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Byłem w empiku i sprzedają tam Pringelsy jakieś z logiem euro, normalne smaki. sie zdziwiłem. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Wolałbyś takie o smaku: - mokra Włoszka - zarośnięta Hiszpanka - świńska Angielka - spasiona Niemka ? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 sery Francuza zdziwilem sie ze w empiku czipsy sprzedają a nie ze smaki do bani Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Ostatnio jadłem jakies Top czipsy chyba o smaku ziół czy cos takiego. No kur.wa, dawno nie jadłem takich dobrych czipsów, w dodatku cienkich Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Suchy chleb z solą. Polecam spróbować te o smaku oliwy,oregano i pomidorów oraz wielozbożowe o smaku tzatzików... no i klasyczne, czosnkowe ale tych chyba nie trzeba polecać. Próbowałem te o smaku tzatziki - bardzo smaczne Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Potwierdzam murzyńsko-greckie bejkrolsy to niebo w gębie. Właśnie spożywam strongi wasabi. Jak dla mnie cud malina - idealnie ostre. CHRZAN <3 Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 (edytowane) Greah: Choć już też mniej bekonowe niż kiedyś. Co do grubości, to lejsy z pieca dają radę zarówno smakiem jak i grubością. No i człowiek nie (pipi) tłuszczem całej klawiatury To są chrupki pszenne a nie chipsy. Edytowane 8 maja 2012 przez asfalt Cytuj
Stona 569 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Pytał Cię ktoś kiedyś o coś Asfalcie? Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 keczupowe ,,duszki,, bardzo smaczne, szkoda, ze promocja w biedronce sie skonczyla i juz nie bedzie gdzie ich kupic Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 wiejskie ziemniaczki borowikowe - calkiem spoko, choc jadlem miliard grzybowych czipsow i wszystkie smakowaly tak samo. bez rewelacji Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 czy to są te turbo ostre czipsy z lidla, o których ktoś tu kiedyś wspominał? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 Dziecko wzięło czipsy od nieznajomego..? Cool story. 1 Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam A w zamian dał Ci swoją piłkarską koszulkę? Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 do biedronek znowu weszły laysy tzatziki i zrazy. tym, którzy planują zakup, odradzam, bo to strata kasy. jak kiedyś były, to kupiłem i po kilku sztukach oddałem jakiemuś gówniarzowi na ulicy. tak na wszelki wypadek ostrzegam (pipi) a ja dzis kupilem zrazy bo nie bylo strongow chilli ;/ Cytuj
Gość Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 (edytowane) potwierdzam, smakują (tzatziki)jakby leżały otwarte 2 tygodnie w piwnicy. Jadł ktoś ten drugi smak z biedy? Lucek- wygląda na to, że to są właśnie te chipsy. Tak jak greah pisał, najostrzejsze (pipi) w Polsce Edytowane 22 maja 2012 przez Gość Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 Wziął, bo to był znajomy gówniarz z okolicy, który często przychodzi na szkolne pokopać. You know what I mean. (wiecej info w PST) A tak serio - zrazy po prostu śmierdzą. Pomieszanie randomowych przypraw, które mają przypominać mięso. Kwaskowaty posmak daje chu.jowe uczucie w ryju. Są dziesiątki lepszych smaków, nie ma po co eksperymentować z takim czymś, naprawdę strata pieniędzy. Tzatziki wszystkie smakują tak samo, mdłe, bez wyrazu. Nie jadłem chyba jeszcze dobrych chipsów w tym smaku. Lepiej kupić jakieś standardowe biedronkowe cebulka/szynka. Jadł ktoś Crunchipsy czosnkowe? Bodajże sól+czosnek. Jestem fanatykiem tego drugiego, myślałem nad zakupem, ale w końcu się rozmyśliłem. Warte zainwestowania? Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 Już wielokrotnie zanotowałem w swoim notesiku, że figlarz często przesadza nt czipsów. Zrazy wcale tak bardzo, nie śmierdzą. Poza tym co jak co, ale zrazy smakują jak zrazy i tego się nie da im odmówić. Całkiem spoko. Można się pokusić. Cytuj
Okie from Muskogee 2 854 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Muszę cię zmartwić, ale ch,ujowe zrazy do tej pory jadłeś w takim razie. 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Potwierdzam, paskudne te zrazowe Laysy, paczka otworzona wczoraj i nic nie idzie Tzaziki (czy jak mu tam) lepsze, a najlepsiejsze masełko z solą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.