Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Nie uwierzycie co dziś znalazłem na sklepowej półce. Faluj z Rafls ! Edytowane 19 lipca 2012 przez Siara_iwj Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Mi nie działa ten link. Ostatnio zawitałem do stonki a tam Top Czipsy w jakimś wiaderku. oO BEKONOWYCH NIE BYŁO, FUUU! Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 Wyczaiłem chipsy Ruffles, paprykowe, jak komuś nie otwiera grafiki (mi tam otwiera). Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 Wyczaiłem chipsy Ruffles, paprykowe, jak komuś nie otwiera grafiki (mi tam otwiera). Pamietam jeszcze jak to byla nowosc, ile to lat temu byla? I ta piosenka - "lap ruffles, faluj z ruffles, ruffles ta-dam" czy nawet "na nowej fali baw sie ty, zafaluj z nami jeszcze dzis". W ogole idzie dostac wiekszosc smakow z tej strony w Polsce? Cytuj
Gość Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 Pytanie trochę z innej beczki. Czy można kupić u nas Beef Jerky (suszona wołowina plus tona chemii) w cenie nie zabijącej swoją głupotą (np 10 zł za coś ok 20g...)? Jakiś Real, Bieda, Lidl czy coś takiego ma swojej ofercie taką przekąskę? Ktoś się z tym spotkał? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 To, ze w Almie jest to pewnie wiesz? Moa burger na Mikolajskiej tez ma, po 6zl chyba. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 Kupiłem te Pancho chilli w Biedronce i średni mi wchodzą. Może dlatego, że nie jestem fanem chilli? Te serowe są dobre? Który dip do tego jest najlepszy? Cytuj
Gość Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 To, ze w Almie jest to pewnie wiesz? Moa burger na Mikolajskiej tez ma, po 6zl chyba. Tak, tak, ale to są właśnie te chore ceny, za paczkę 80 g jack linków trza tam zabulić ok 23-24 zł za 80 g mięsa... Cytuj
M4c 23 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Jedyna tania opcja na beef jerky to zrobienie jej samemu Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 lipca 2012 Autor Opublikowano 23 lipca 2012 (edytowane) Serowe pancho trochę śmierdzą, ale może powinny. Ogólnie dobre, ale bez rewelacji. ps Gdzie rufflesy można kupić w Polsce? Edytowane 23 lipca 2012 przez Hide999 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 u mnie w osiedlowym sklepie sa nowe lejsy - diabelski cheddar. chyba zżynka od kranczipsowych ser+chilli. jeszcze nie probowalem, bo ostatnio ograniczyłem chipsy, wiec nie ocenie. Cytuj
molly 311 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 no ja wczoraj kupiłem te Laysy. chipsów nie jem prawie w ogóle, więc moja ocena może być nietypowa. nie czuć za bardzo sera, za to ich ostrość jest odpowiednia - nie można powiedzieć żeby były jakoś bardzo ostre, jak sugeruje opakowanie, jednak do piwa są idealne. ogólnie polecałbym - nie odepchnęły mnie od razu, tak jak w sumie inne smaki chipsów, a to już wiele. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Kto lubi chipsy o smaku pomidorów/ketchupu to całkiem smaczne są nowe star chipsy "Łagodna Salsa" Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Dziś jadłem te nowe Lay'sy Diabelski Cheddar. Najmocniejsze z serii strong, do tego bardziej kruche, coś jak Pringels, dla mnie są wporzo. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Inne. Wasabi są spoko póki nie pójdą w nos. Te są po prostu kur.ewsko palące w język. I przy okazji przepyszne. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 gdzie je (Diabelski Cheddar) kupiliscie? u mnie nigdzie nie ma Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Nie wiem po jaką cholerę dzisiaj odwiedziłem ten temat i postanowiłem się wybrać do Biedry po zapasy Żeberek na wieczory filmowe. Niestety ich nie było za to kupiłem Lay's robione dla Biedry - Pyszne z Rosji - Strogonoff - paka 125 g za 1,99 zł (!) xD Był jeszcze jakiś Ser górski z pieprzem bodajże także od Lay'sa. Za to z Top Chipsów wybrałem Sałatkę Grecką i jedną paczkę Tzatziki. Zobaczymy co to warte jest ;] Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 gdzie je (Diabelski Cheddar) kupiliscie? u mnie nigdzie nie ma Ja kupiłem w Stokrotce, ale dziś widziałem w gazetce Reala, w promocji za 2,99zł za 150g. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) Nie wiem po jaką cholerę dzisiaj odwiedziłem ten temat i postanowiłem się wybrać do Biedry po zapasy Żeberek na wieczory filmowe. Niestety ich nie było za to kupiłem Lay's robione dla Biedry - Pyszne z Rosji - Strogonoff - paka 125 g za 1,99 zł (!) xD Był jeszcze jakiś Ser górski z pieprzem bodajże także od Lay'sa. Za to z Top Chipsów wybrałem Sałatkę Grecką i jedną paczkę Tzatziki. Zobaczymy co to warte jest ;] Strogonoff mi smakowały, całkiem dobre Sera górskiego nie jadłem, ale ponoć daje radę. Natomiast smaki Sałatka Grecka i Tzatziki to słabizna. Oba smaki wyrzuciłem po kilku chipsach. Niektórym jednak mogą smakować. Diabelski Cheddar był u mnie w warzywniaku, widziałem go też po 2,99zł w gazetce z Reala. Nie widziałem posta wyżej -,- Edytowane 1 sierpnia 2012 przez Figlarz Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 (edytowane) Sałatka grecka może nie okropna ale dużo nie zabrakło do tego miana. Jakaś taka bezpłciowa. Strogonoff bardzo dobre - wyraziste, dobrze przyprawione z bardzo intensywnym smakiem - tylko nie wiem dlaczego ciągle mi przypominały Złocistą skórkę z kurczaka - być może przez to że są tak samo za(pipi)iście chrupkie. Polecam (plus jeszcze za ich cenę). Edytowane 2 sierpnia 2012 przez Kyo Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 No Top Chipsy niektóre smaki są lepsze niż duża część dwu lub trzykrotnie droższych czipsów. Najgorsze są crunchipsy- zawsze jak je kupię to są twarde jak kamienie i przesolone Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi