Opublikowano 2 sierpnia 201212 l diabelski cheddar - najlepsze ze serii strong, jak nie najlepsze ze wszystkich chipsow
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Wlaśnie wrocilem z biedry. Są znowu TOP Chips zioła włoskie i pomidory z ziolami. Kupilem po 2 paczki Moze znowu beda Top chips czarne pikantne oby. A na cheddara jeszcze nie trafilem ale bede sie rozgladac. Edytowane 2 sierpnia 201212 l przez Mani
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l ja wczoraj jadłem tego cheddara i powiem tylko, że są (pipi) ostre. nie ostre w stylu wasabi, a ostre jak chilli. przypominają mi stary smak lejsów, który się zwał bodajże piekło (była wersja piekło i niebo, to drugie to delikatne fromage). pewnie te same przyprawy anyway, jak ktoś lubi ostre chipsy, to się nie zawiedzie imo
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Dobre te Lay'sy Cheddar, lekko pikantne, intensywny aromat serowy. Faktycznie chyba najlepsze z Lay'sów
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Wlasnie sobie je kupilem przed chwila. IMO wasabi lepsze, ale te tez moga byc.
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Ja polecam Biesiade serową z lejsów oraz Salsę i chakalaka z crunchchipsów Edytowane 2 sierpnia 201212 l przez Tida
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Chakalaka w Realu teraz po 2,79 za 150g. Chyba wszystkie X-cuty w tej wadze po tyle chodzą
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l kupiłem ten Diabelski cheddar - śmierdzą jak skarpety po grzybobraniu a smakują jakby zamiast chilli dali pieprz i cytrynę
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l kupiłem ten Diabelski cheddar - śmierdzą jak skarpety po grzybobraniu ... To chyba dobrze?
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Jem tego cheddara i potwierdzam, że szału nie ma. Jakieś to kwaśne, niewyraźne w smaku. Do Wasabi nie mają startu.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Wczoraj w Lidlu kupiłem 280g Crunchipsy za nieco ponad 3 zł, dobra promocja Edytowane 11 sierpnia 201212 l przez rajnerGT
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l ja lays sos salsa 5zl -> 260 bodaj, nawet ok smak, choc bez szalu, slabo do piwa pasuje ;/
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Widziałem w warzywniaku laysy z pieca o smaku bodajże pomidora. Jadł ktoś?
Opublikowano 21 sierpnia 201212 l Jadłem ostatnio Pringles Hot & Spicy. ZAJEBISTE. Od dawna nie potrafiłem znaleźć niczego dobrego wśród chipsów, wszystkie smaki jakieś takie bez wyrazu. Te Pringlesy są świetne, nie takie hot jak bym się mógł tego spodziewać. Doskonale dobrane przyprawy. Chuj, że cena wysoka, ale przynajmniej się wpierdala ze smakiem. Props.
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Widziałem w warzywniaku laysy z pieca o smaku bodajże pomidora. Jadł ktoś? jadlem, jak dla mnie bardzo smaczne
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Wkoncu trafilem na ten cheddar .... calkiem calkiem ale IMO Inferno od Lidla bardziej palą.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Oczywiscie, ze tak. Cheddar jest lajtowy, a jak kupilem inferno to paczke jadlem 2 dni placzac za kazdym razem
Opublikowano 5 września 201212 l Widziałem w warzywniaku laysy z pieca o smaku bodajże pomidora. Jadł ktoś? jadlem, jak dla mnie bardzo smaczne Też jadłem. Jak dla mnie porażka. Smakują tak samo jak wszystkie inne chipsy o smaku pomidora/bazylii itp. Po prostu to samo tylko mniej tłuszczu. Akurat po tej linii chipsów oczekuję czegoś więcej, patrząc na cenę.
Opublikowano 6 września 201212 l jadlem dzis nowy smak laysow - zeberka w miodzie. I dupy nie urywaja, przyszlosci im nie wroze Edytowane 6 września 201212 l przez Damian.
Opublikowano 14 września 201212 l W biedrze ostatnio kupiłem chipsy bekonowe. Reakcja "kuwa smakują jak te stare laysy". Odwracam paczkę a tam "wyprodukowano dla Biedronki przez Frito Lay"! Brać póki są!
Opublikowano 15 września 201212 l kurwa a ja dzis pieczone warzywa kupilem, bo nie bylo takowych ;/ jutro robie napad na bezdomke
Opublikowano 22 września 201212 l Kupiłem dziś w Lidlu Lays o smaku Angielskiego Bekonu. Później zdam relację.