Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ostry cheddar lays z lidla jest nawet ok, ostre mocno z małym smakiem sera, troche zbyt małym, ale cena to rekompensuje, 2.69 za średnią pakę nie pamietam gramatury

edit. to strongi diabelski cheddar 150g :P

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

No te orzechowe nie mają sobie równych. Snaki, czy te Hyper w tesco się zupełnie nie umywają. Są za miękkie. Te biedronkowe są idealnie twarde i w ogóle najs. Nawet nie patrząc na cenę, która jest mega niska, są to najlepsze chrupki orzechowe na rynku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sa w sklepach jakies dobre chipsy bekonowe? Nawpierdalalem sie dzis chrupiacego smazonego boczku i smaka zlapałem.

Opublikowano

Crunchips ser z chili czy ser z czosnkiem? Mam dylemat, ktore zjesc pierwsze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a pamiętacie chipsy firmy flips? ja chyba nigdy nie zapomnę tego wyszukanego smaku zmutowanego chemicznie pomidora. no i z klasyki to przecież jeszcze są maczugi o smaku keczupu - creme de la creme polskiego środowiska słonych przekąsek :D

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie czipsy albo się skaszaniły, albo odzwyczaiłem się. Ostatnio próbowałem ziemniaczków z masełkiem (nie pamiętam co to było dokładnie) i były cholernie słone i tłuste, to samo produkty innych firm.

Jedyne jakie mi teraz naprawdę smakują to solone prosto z pieca (brak tłuszczu i lekkie osolenie na plus), inne smaki jeszcze do wypróbowania.

Opublikowano

Dobre te naczosy(nie jadłem jeszcze zadnego smaku) ale takie same bez zadnego dipu?