Kosmos 2 711 Opublikowano 19 listopada 2012 Autor Opublikowano 19 listopada 2012 Serowe też niczego sobie, w sumie nawet z ketchupem można zjeść Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 czy mi sie wydaje czy diabelski cheddar zniknal ze sklepow? Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 czy mi sie wydaje czy diabelski cheddar zniknal ze sklepow? tez dawno nie widzialem, a szkoda bo dobre były Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Polecam Wiejskie Ziemniaczki o smaku wędzonki staropolskiej. Bardzo dobre, wyraźny smak ( podobny do bekonu ), chrupiące i karbowane. Jedyny minus - nie pasują mi jakoś do browaru. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 To duży minus Ogólnie ostatnio w chipsach nie ma za bardzo w czym wybierać. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 To dziwne spostrzeżenie, bo jam właśnie wrażenie, że aż za dużo tego jest. W wiekszym markecie mam problem z wyborem :-P Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 jest tego w pyte, tylko nie rozumiem jak mogli wycofac najlepsze chipsy na swiecie, diabelski cheddar sku,rwiele Cytuj
Mani 685 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Gdzie niegdzie cheddar można jeszcze spotkać. Ja w lidlu nie widze inferno Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 przeciez ten cheddar byl chujowy jak barszcz Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Jeszcze na początku tego roku co chwila wychodziły nowe smaki Wiejskich ziemniaczków, Top Chipsów, sezonowe Laysy albo limitowane Laysy z okazji Euro. Obecnie z pikantnych Laysó tylko zwykłe widzę i Piri Piri. Z Crunchipsów tylko Chakalaki i niedobry Kebab ostatnio widziałem i dawno żadnego nowego smaku. Na plus jedynie, że Maczugi ostatnio dorwałem. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ja jakiś czas temu w małym sklepiku dorwałem Mr.Snacki ( tak to się piszę? ) o smaku sera i pomidora, te takie jakby łapki. Kurczę, smak dzieciństwa Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Ja w lidlu nie widze inferno Ostatni raz widziałem z miesiąc-dwa temu. Mogłem kupić. :-( Edytowane 8 grudnia 2012 przez Accoun Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ja jakiś czas temu w małym sklepiku dorwałem Mr.Snacki ( tak to się piszę? ) o smaku sera i pomidora, te takie jakby łapki. Kurczę, smak dzieciństwa Oddałbym wszystkie lejsy i kranczipsy za mr snacki i maczugi keczupowe. szkoda, ze u mnie tego nie ma Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Szukaj w małych spożywczakach, tam najprędzej znajdziesz. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 grudnia 2012 maczugi widziałem ostatnio w delikatesach centrum i stokrotce. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Pierwszy raz od jakiegoś czasu byłem w Lidlu. Widziałem tam jakieś czipsy w "dziale świątecznym". Nowe? Sezonowe? Dobre? Smaki to chyba słodkie chili, słodka papryka i... cebula kandyzowana? Nie pamiętam dokładnie. Jadł ktoś? Cytuj
Gość Darude Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 (edytowane) Właśnie się opycham Crunchipsami Chakalaka wyjepka. Edytowane 15 grudnia 2012 przez Darude Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Pierwszy raz od jakiegoś czasu byłem w Lidlu. Widziałem tam jakieś czipsy w "dziale świątecznym". Nowe? Sezonowe? Dobre? Smaki to chyba słodkie chili, słodka papryka i... cebula kandyzowana? Nie pamiętam dokładnie. Jadł ktoś? Chodzi o te z serii Deluxe? Jak tam, to jadłem słodkie chili i smakowało, tak jak powinno. Cebula kandyzowana ? Chodzi o smak balsamico. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Jestem sobie dziśw Carrefour Express, przechodzę obok półki z chipsami. Patrzę, a na półeczce sobie leżą Mr.Snaki serowo-pomidorowe. Co prawda nie są już takie pulchniaste jak kiedyś, ale nadal bardzo mi smakują Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 znalazlem dzis na pewnej wiosce diableski cheddar, ciekawe czy znowu sa dostepne czy to sklepowe resztki. Opakowanie nie wyglada na stare. ale sie dzis nawpi,erdalam Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 (edytowane) znalazlem dzis na pewnej wiosce diableski cheddar, ciekawe czy znowu sa dostepne czy to sklepowe resztki. Opakowanie nie wyglada na stare. ale sie dzis nawpi,erdalam Normalnie w sklepach są. Chyba że mieszkasz na śląsku to może rzeczywiście Edytowane 20 grudnia 2012 przez mate5 Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 (edytowane) nie, nie mieszkam na slasku ani na zadnym zadu.pi i nie bylo ich w zadnym sklepie. ni ch,uja Edytowane 20 grudnia 2012 przez D.B. Cooper Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Ostatnio wypróbowałem trochęchrupek przez pewien okres czasu ale nic mi na dłuższą metę nie podpasowało. Zasadniczo z takich, do których chce wracać to laysy ostra papryka, te zielone taki które mają słodkawy posmak. Wszystko inne dla mnie jest jakieś takie badziewne i nijakie a już probowałe mtych droższych markowych jak i jakieś no name z reala albo tesco i biedrony ale nic nie chwyta. Kiedys te chrupki były lepsze i pamiętam jak dobre były Chio, potem Laysy, Chrunchipsów nienawidziłem ale właśnie dlatego, że były takie rózne i każda firma była inna a teraz to nawet zwykłe paprykowe Laysy są na maksa sku rwione. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Nachosy Chio Chili najlepsze w ogóle. No i dopracowałem dziś do perfekcji dip. Bierzesz ketchup, musztardę dijon, wasabi, chili w proszku, zwykły pieprz. To wszystko do miski, wymieszać i wtedy naje,bać tyle McIlhenny Co. Tabasco żeby czuć strach przed tą czerwoną masą. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 W biedronie Top Chips o smaku chilli.300g paczka za 4 zole. Mam nadzieje, że bedą bardzo pikantne na równi z Inferno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi