Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sa nowe smaki laysow, nie wiem dokladnie jakie bo to  konkurs ze trzeba zgadnac jaki to smak i mozna wygrac kapuste. jadlem te z papryczkami chilli na opakowaniu, w ogole nie ostre, takie nijakie.

Opublikowano

Nowe Laysy jadłem: serowe to dno (smakują jak cheetosy serowe), warzywne ciut lepsze, pikantny w ogóle nie pikantny, raczej słodki i byle jaki. Nie jadłem jeszcze "mięsnych".

Opublikowano

nowe lejsy w biedronce - najlepsze dla niej - rozowa paczka, idealna dla geja. kupic musialem, bo sie zapowiadalo ok, pomidorki cherry. niestety typowy smak 'keczupowy'. liczylem na co innego ,ale dalo sie zjesc.

Damian smakuja choc troche te chpsy jak bbq?

Opublikowano

nowe top chipsy w biedronce - salsa i szaszłyk. kupiłem od razu oba smaki, ale żaden mnie nie przekonał. lays o smaku salsy są 3x lepsze niz te biedronkowe, a te szaszłykowe także jakieś dziwne. nie polecam.

ogolnie ostatnio jest straszna chujnia z chipsami, nie ma nic naprawde za(pipi)istego. mogliby sie postarac, albo rzucic jakies stare dobre sezonowe do bezdomki.

Opublikowano

Bardzo polecam te nowe "mięsne"  Laysy. SMakują prawie identycznie jak stare, dobre bekonowe Laysy ze świnią na opakowaniu. Jedne z lepszych smaków jakie ostatnio jadłem. Bo ostre i warzywne są słabe. Nie próbowałem tylko serowych.

Opublikowano

Też ostatnio częściej chrupki kupuję. Szczególnie dobre są stare, dobre Hypery z błyszczących paczkach: serowe, pizza i orzechowe. Albo orzechowe chrupki z netto.

Opublikowano

nowe top chipsy w biedronce - salsa i szaszłyk. kupiłem od razu oba smaki, ale żaden mnie nie przekonał. lays o smaku salsy są 3x lepsze niz te biedronkowe, a te szaszłykowe także jakieś dziwne. nie polecam.

Szaszłykowe dobre; czuć nutkę musztardy.

Opublikowano

ostatnio tak wzielo mnie na chrupki rozne i te tanie i te drozsze i rozne smaki ale obecnie najbardziej pasuja mi laysy pikantna papryka te zielone i laysy cebulka. Wszystke inne mi w ogole nie podchodz a juz jakies szynki i chrupki o smaku zeberek to nie trawie. Te slodkokwasne laysy jak najbardziej mi pasuja i w sumie tylko takie od czasu do czasu zjem.