Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie Biedronka się rozszalała ostatnio z czipsami. Nawet nie zdążyłem spróbować tych pizzowych i szaszłykowych a tu wczoraj widzę dwa nowe smaki: włoskie zioła i pomidory w ziołach.. Obadał ktoś?

Opublikowano

No Biedronka jest w tym momencie liderem czipsowego rynku. Szkoda, że nie mają jakichś pringlesów, byłoby elegancko. Cieszy, że co chwilę można znaleźć jakies nowości. No i te sezonowe dają radę. Czekam, aż wrócą biedronkowe lejsy strongi.

Opublikowano

Jak ktoś lubi chrupki to Lidlu teraz są bardzo spoko. Nazywają się chyba Mcennedy, o smaku barbecue-curry. Bardzo rzadko jadam chrupki i chipsy, ale z tych z amerykanskiej serii w Lidlu zawsze coś spróbuję :)

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

Jadłem kiedyś nachosy serowe ale nie takie zwykłe tylko pozwijanie w wąskie ruloniki, kojarzycie gdzie to można kupić? Bo nie pamiętam nawet jakiej były firmy.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Jadłem kiedyś nachosy serowe ale nie takie zwykłe tylko pozwijanie w wąskie ruloniki, kojarzycie gdzie to można kupić? Bo nie pamiętam nawet jakiej były firmy.

w tesco takie sa

Opublikowano (edytowane)

Jak laska na siedzeniu obok mnie w samolocie otworzyła tego małą paczkę, to myślałem, że się zrzygam, ale ok.

stary mi je przywiozl ze stanow za dzieciaka, poszly do smieci

to bym chcial zeby do polski trafilo

doritos-nacho.jpg

Edytowane przez Traktorzysta
  • Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano

Ostatnio ziomek przyniósł jakieś naczosy z biedronki. No ku.rwa, jakie były dobre.

Opublikowano

Ostatnio ziomek przyniósł jakieś naczosy z biedronki. No ku.rwa, jakie były dobre.

te z biedronki to w ogole sa najlepsze, i tanie, ale też bym sprobowal tych doritos, szkoda ze u nas nie ma