Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dawno nie jadlem standardowych laysow paprykowych, az dzis sobie strzele.

najlepiej smakuja z cola, bierzemy garsc chipsow i pijemy cole, a nastepnie wszystko razem gryziemy i polykamy mniam mniam mniam 

Opublikowano

jak dawno nie jadlem standardowych laysow paprykowych, az dzis sobie strzele.

najlepiej smakuja z cola, bierzemy garsc chipsow i pijemy cole, a nastepnie wszystko razem gryziemy i polykamy mniam mniam mniam 

Be fit or die tryin'

Opublikowano

Bartek chyba dawno to spartakusa nie zagladales, troche tam sie pozmienialo 

cóż nie jarają mnie męskie ciała, ale skoro tak mówisz...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

monster-munch.png

wracają keczupowe, widziałem w biedrze

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

zmylilo mnie zdjecie zwyklych ;/ po ile te keczupowe?#

edit: przesuniecie przecinka potrafi zmienic sens calego zdania

Edytowane przez Guernica
Opublikowano

Z tego co pamietam te keczupowe byly do dupy. W ogole nie jadlem juz czipsow z 2 miesiace. Smaki sa tak nudne i niedobre ze odechciewa sie kupowac. Nic nacsy lubie, ale sa dla mnie mega slone i duzo ich nie zjem. Polecacie cos fajnego, nowego do chrupania? Jutro cos wciagne chyba, ale jak ide do sklepy a tam paprykowe, solone i cebulowe lejsy to od razu przechodzi mi ochota ;/

Opublikowano (edytowane)

Dobre są bananowe, a raczej suszone banany. Ta monotonność smaku w chipsach to prawda. Nie ma nic nowego... Jem raz na jakiś czas, głównie w weekend przy meczu i prawie zawsze laysy cebulowe lub paprykowe...

Edytowane przez Hide999