Opublikowano 20 maja 201311 l Top chipsy? Te czarne? Ostre? Co były kiedyś? Kupię w każdej ilości. Pamiętam jak je zobaczyłem to pytałem babki czy na magazynie nie ma więcej. Ostatecznie kupiłem 10 paczek to gimbaza patrzyła na mnie jak na Boga ;-)
Opublikowano 25 maja 201311 l Na moim biurku stoi sobie właśnie coś takiego: Zobaczymy, czy dobre będzie. Mam jeszcze prócz tego chyba z 3 puszki. Jedna to też jakiś BBQ smak, jedna cheese&onion i jedna xtreme chilli cheese. Miliard kalorii ;DDD
Opublikowano 26 maja 201311 l Na moim biurku stoi sobie właśnie coś takiego: <obrazek> Zobaczymy, czy dobre będzie. Mam jeszcze prócz tego chyba z 3 puszki. Jedna to też jakiś BBQ smak, jedna cheese&onion i jedna xtreme chilli cheese. Miliard kalorii ;DDD już kiedyś o nich pisałam. Dla mnie najlepsze pringlesy.
Opublikowano 26 maja 201311 l A tymczasem w Biedronce można znowu spotkać Top Chips grillowane warzywa, czyli crunchipsowe chakalaka
Opublikowano 28 maja 201311 l pamietacie rufflesy? PAMIETACIE? TADAM! probowalem paprykowych smak troche inny od tych standardowych i fajnie sie je chrupie
Opublikowano 28 maja 201311 l Jam właśnie paprykowe. Dobre. Przypominają trochę stare dobre Chio Chips w smaku.
Opublikowano 28 maja 201311 l grilowany kebab(zaraz bede probowal) papryka i serowo cebulowe, innych nie widzialem mmmmm pyszne te kebabowe Edytowane 28 maja 201311 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 28 maja 201311 l przecież te lejsy kebabowe max to porażka, twarde i o dziwnym smaku. nie polecam ich raczej, choc spróbować można pringles [*] zeżarłem całą paczkę na jeden raz ;D
Opublikowano 28 maja 201311 l A pamięta ktoś takie chrupki Tegesy ? Były w żółtych i czerwonych opakoawaniach, Frito Lay je produkowało. Tak z 15 lat temu je wycofali.
Opublikowano 29 maja 201311 l lays wasabi co za (pipi), kupilem duza paczke bo akurat promocja byla, zjadlem pare i wy(pipi)alem do smieci, ani ostre ani smaczne.
Opublikowano 1 czerwca 201311 l W lidlu teraz kupilem Crusti Croc (Ci od Inferno) paczke o smaku musztardowym. Byly jeszcze BBQ ale to na inny raz. Relacja po konsumpcji Edit. Nie są ostre jak inferno ale mega smaczne!! Można kupować. Edytowane 1 czerwca 201311 l przez Mani
Opublikowano 3 czerwca 201311 l @Rozi Przeca te czpisy o smaku szaszłyka z Biedry są niesmaczne, może nie niezjadliwe ale dobre to one nie są.
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Jem właśnie Crunchipsy Tugeza Grillowany Stek & Sos Teksański i są strasznie chu.jowe.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Co to w ogóle za wydziwiane smaki ? Niedługo pewnie będzie grillowany kotlet schabowy. I tak najlepsze są te stare, najlepsze i proste smaki typu papryka, sól i bekon.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Właśnie jem te Top Chipsy o smaku salsy. Rzeczywiście, naprawdę dobre. Choć nie obraziłbym się, jakby były ostrzejsze.