Opublikowano 19 czerwca 201311 l Kebabowe zwykłe. Jak Crunchipsowe. Za to paprykowe bardzo dobre. Jak stare Chiosy.
Opublikowano 1 lipca 201311 l ja ostatnio pożeram chipsy firmy Crusti Croc. rożne, grubo krojone, cienkie. tlko 3 zl, jadl ktos?
Opublikowano 5 lipca 201311 l Autor to sztandarowe tanie chipsy lidla, tak jak top chipsy dla biedronki. Teraz będzie tydzień grecki i chipsy o smaku oregano.
Opublikowano 5 lipca 201311 l w jakimś sklepie spożywczym zwykłym. a dziś kupiłem 2 paczki z biedronki grubo krojonych, z serem i cebulą, oraz z serem i szynką. dawno nie jadłem, zobaczę jak wrazenia
Opublikowano 10 lipca 201311 l Lays max-powrót krula czipsów, jezu jakie te paprykowe są smaczne. muszę jeszcze sprobować cebulowych i mam nadzieje, że będa troche lepsze niż kebabowe
Opublikowano 14 lipca 201311 l Wiejskie Ziemniaczki o smaku Wędzonki staropolskiej - od jakiegoś czasu cała ta serial "Wiejskich ziemniaczków" smakuje mi dużo bardziej niż Laysy itp.Wędzonka naprawde na plus.
Opublikowano 23 lipca 201311 l Sunbites naprawdę świetne, chrupałem akurat te paprykowe. Edytowane 23 lipca 201311 l przez Andreal
Opublikowano 23 lipca 201311 l Obydwie rzeczy podane przez YETIego spoko. Jak ktoś chce jakąś miłą odskoczcznię to polecam. Sonko to taki sprasowany popcorn o smaku fromaż a sunbites mi podjeżdżają herbatnikami BEBE. Tak czy siak polecam obie rzeczy
Opublikowano 26 lipca 201311 l Dobre, ale tylko cebulowe. Reszta średniawka. Teraz, w NL, mam dostęp do całkiem nowych smaków, moje kubki smakowe szaleją Takie coś wczoraj jadłem, teraz mam jakies reggae chicken edition, zapowiadają się nieźle. Poza tym dziesiątki nowości, muszę spróbować wszystkiego <rozi>
Opublikowano 28 lipca 201311 l Wlasnie wcinam : Chyba jedne z lepszych chipsow, jakie jadlem. Smak podobny do chakalaka polaczonego z pikantnym kurczakiem. Pycha
Opublikowano 31 lipca 201311 l W Holandii tylko i wyłącznie te nachosy serowe doritos sie chyba nazywaja, szkoda ze w Pl jeszcze ich nie ma:/ bo czipsy sa mega:d
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Jakieś kurczakowe Laysy z biedrony, nie dziwne że nie schodziły - paskudztwo. Ogólnie czipsy to mi w ogóle nie leżą ostatnio, wszystkie za bardzo naładowane wzmiacniaczami smaku i przyprawowymi posypkami
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Staram się już nie żreć takich rzeczy, ale sunbitesów zielonych z pół paczki zawsze wchłonę jak się pojawią na stole - ni to chips, ni ciastko, ale jest słone i zajebiste.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Staram się już nie żreć takich rzeczy, ale sunbitesów zielonych z pół paczki zawsze wchłonę jak się pojawią na stole - ni to chips, ni ciastko, ale jest słone i zajebiste. I ma mało tłuszczu.
Opublikowano 23 sierpnia 201311 l Wczoraj zakupiłem w Lidlu 2 paczki Crusti Croc "Inferno" Niebo w gębie piekło w dup.. Najlepsze chipsy jakie istnieją. Edytowane 23 sierpnia 201311 l przez metral
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Zbyt sie przyzwyczaiłem do tego syfu znowu. Trzeba będzie zrobić sobie detoks.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Wczoraj zakupiłem w Lidlu 2 paczki Crusti Croc "Inferno" Niebo w gębie piekło w dup.. Najlepsze chipsy jakie istnieją. Serio ostre? Lays piri piri smaczne ale łagodne, wasabi minimalnie pikantne ale niesmaczne wiec szukam czegos nowego.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Skoro tak lubicie palić mordę to spróbujcie sobie zrobić jakiś dip do chipsów. Łatwo coś samemu wymyślić na bazie ulubionych przypraw, a osiągniecie ostrość taką jaką lubicie.