Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w jakimś sklepie spożywczym zwykłym. a dziś kupiłem 2 paczki z biedronki grubo krojonych, z serem i cebulą, oraz z serem i szynką. dawno nie jadłem, zobaczę jak wrazenia

Opublikowano

Lays max-powrót krula czipsów, jezu jakie te paprykowe są smaczne. muszę jeszcze sprobować cebulowych i mam nadzieje, że będa troche lepsze niż kebabowe

Opublikowano

Wiejskie Ziemniaczki o smaku Wędzonki staropolskiej - od jakiegoś czasu cała ta serial "Wiejskich ziemniaczków" smakuje mi dużo bardziej niż Laysy itp.Wędzonka naprawde na plus.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obydwie rzeczy podane przez YETIego spoko. Jak ktoś chce jakąś miłą odskoczcznię to polecam. Sonko to taki sprasowany popcorn o smaku fromaż a sunbites mi podjeżdżają herbatnikami BEBE. Tak czy siak polecam obie rzeczy :D

Opublikowano

Dobre, ale tylko cebulowe. Reszta średniawka. 

Teraz, w NL, mam dostęp do całkiem nowych smaków, moje kubki smakowe szaleją :D 

lays_barbecue_et_jambon_250gr_.jpg

Takie coś wczoraj jadłem, teraz mam jakies reggae chicken edition, zapowiadają się nieźle. Poza tym dziesiątki nowości, muszę spróbować wszystkiego <rozi>

Opublikowano

Staram się już nie żreć takich rzeczy, ale sunbitesów zielonych z pół paczki zawsze wchłonę jak się pojawią na stole - ni to chips, ni ciastko, ale jest słone i zajebiste.

Opublikowano

Staram się już nie żreć takich rzeczy, ale sunbitesów zielonych z pół paczki zawsze wchłonę jak się pojawią na stole - ni to chips, ni ciastko, ale jest słone i zajebiste.

I ma mało tłuszczu. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj zakupiłem w Lidlu 2 paczki Crusti Croc "Inferno"

:diablo:

Niebo w gębie piekło w dup.. Najlepsze chipsy jakie istnieją. 

287x374_orig.jpg

Serio ostre? Lays piri piri smaczne ale łagodne, wasabi minimalnie pikantne ale niesmaczne wiec szukam czegos nowego.

Opublikowano

Skoro tak lubicie palić mordę to spróbujcie sobie zrobić jakiś dip do chipsów. Łatwo coś samemu wymyślić na bazie ulubionych przypraw, a osiągniecie ostrość taką jaką lubicie.