Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mi nie smakowaly, to samo te serowe. Paprykowe sa bardzo dobre.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 340,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Kebabowe zwykłe. Jak Crunchipsowe. Za to paprykowe bardzo dobre. Jak stare Chiosy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja ostatnio pożeram chipsy firmy Crusti Croc. rożne, grubo krojone, cienkie. tlko 3 zl, jadl ktos?

Opublikowano
  • Autor

to sztandarowe tanie chipsy lidla, tak jak top chipsy dla biedronki. Teraz będzie tydzień grecki i chipsy o smaku oregano.

Opublikowano

w jakimś sklepie spożywczym zwykłym. a dziś kupiłem 2 paczki z biedronki grubo krojonych, z serem i cebulą, oraz z serem i szynką. dawno nie jadłem, zobaczę jak wrazenia

Opublikowano

lays max paprykowe - pycha, takie pikantniejsze w smaku stare chio

Opublikowano

Lays max-powrót krula czipsów, jezu jakie te paprykowe są smaczne. muszę jeszcze sprobować cebulowych i mam nadzieje, że będa troche lepsze niż kebabowe

Opublikowano

Wiejskie Ziemniaczki o smaku Wędzonki staropolskiej - od jakiegoś czasu cała ta serial "Wiejskich ziemniaczków" smakuje mi dużo bardziej niż Laysy itp.Wędzonka naprawde na plus.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obydwie rzeczy podane przez YETIego spoko. Jak ktoś chce jakąś miłą odskoczcznię to polecam. Sonko to taki sprasowany popcorn o smaku fromaż a sunbites mi podjeżdżają herbatnikami BEBE. Tak czy siak polecam obie rzeczy :D

Opublikowano

Dobre, ale tylko cebulowe. Reszta średniawka. 

Teraz, w NL, mam dostęp do całkiem nowych smaków, moje kubki smakowe szaleją :D 

lays_barbecue_et_jambon_250gr_.jpg

Takie coś wczoraj jadłem, teraz mam jakies reggae chicken edition, zapowiadają się nieźle. Poza tym dziesiątki nowości, muszę spróbować wszystkiego <rozi>

Opublikowano

Wlasnie wcinam :

Limited-Edition-Spicy-Reggae-Chicken.png

Chyba jedne z lepszych chipsow, jakie jadlem. Smak podobny do chakalaka polaczonego z pikantnym kurczakiem. Pycha :)

Opublikowano

W Holandii tylko i wyłącznie te nachosy serowe doritos sie chyba nazywaja, szkoda ze w Pl jeszcze ich nie ma:/ bo czipsy sa mega:d

Opublikowano

Jakieś kurczakowe Laysy z biedrony, nie dziwne że nie schodziły - paskudztwo.

Ogólnie czipsy to mi w ogóle nie leżą ostatnio, wszystkie za bardzo naładowane wzmiacniaczami smaku i przyprawowymi posypkami

Opublikowano

Staram się już nie żreć takich rzeczy, ale sunbitesów zielonych z pół paczki zawsze wchłonę jak się pojawią na stole - ni to chips, ni ciastko, ale jest słone i zajebiste.

Opublikowano

Staram się już nie żreć takich rzeczy, ale sunbitesów zielonych z pół paczki zawsze wchłonę jak się pojawią na stole - ni to chips, ni ciastko, ale jest słone i zajebiste.

I ma mało tłuszczu. :)

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem w Lidlu 2 paczki Crusti Croc "Inferno"

:diablo:

Opublikowano

crunchips chaka - laka <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niebo w gębie piekło w dup.. Najlepsze chipsy jakie istnieją. 

287x374_orig.jpg

Edytowane przez metral

Opublikowano

Niebo w gębie piekło w dup.. Najlepsze chipsy jakie istnieją. 

287x374_orig.jpg

Serio ostre? Lays piri piri smaczne ale łagodne, wasabi minimalnie pikantne ale niesmaczne wiec szukam czegos nowego.

Opublikowano

Skoro tak lubicie palić mordę to spróbujcie sobie zrobić jakiś dip do chipsów. Łatwo coś samemu wymyślić na bazie ulubionych przypraw, a osiągniecie ostrość taką jaką lubicie.