Mani 685 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 Wczoraj zakupiłem w Lidlu 2 paczki Crusti Croc "Inferno" Niebo w gębie piekło w dup.. Najlepsze chipsy jakie istnieją. Serio ostre? Lays piri piri smaczne ale łagodne, wasabi minimalnie pikantne ale niesmaczne wiec szukam czegos nowego. Ostrzejszych w sklepach nie znajdziesz IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 to ide dzis ich poszukac w lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 Trudno je kupić, nie zawsze są w lidlu...a wasabi nie są dobre, czuję chrzan w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 Wasabi to chrzan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 Niedawno kupiłem paczke Laysa Wasabi ,ugryzłem raz i do wyyebania ,nie polecam .Najgorsze chipsy jakie konsumowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 Jak dla mnie jedne z najlepszych. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 Taaa, wasabi są zbyt mainstreamowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 dwa lidle obskoczylem i nie bylo tych inferno ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 A ja dziś byłem i rzuciły mi się w oczy jak przechodziłem obok półki ze zbieraniną rzeczy w poprzednich tematycznych tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 ja bym zjadl baardzo ostre chipsy bo te zwykłe laysy strong mnie nie satysfakcjonują i drogie są, jakie polecacie? bo tych inferno nie ma u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2013 Inferno zazwyczaj są wraz z tygodniem chińskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 (edytowane) ja bym zjadl baardzo ostre chipsy bo te zwykłe laysy strong mnie nie satysfakcjonują i drogie są, jakie polecacie? bo tych inferno nie ma u mnie w biedrze u mnie sa teraz w promocji lays piri piri, nie sa ostre ale smaczne, o ile dobrze pamietam to 125g za jakies 2.6zl Edytowane 28 sierpnia 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2013 Wie ktoś czy w Katowicach jest jakiś sklep z ostrym jedzeniem gdzie możnaby było dostać np chipsy Blair ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2013 nie wiem jak sklepy stacjonarne ale ja polecam sklep internetowy http://www.ostrakuchnia.pl/ kupowałem tak kilka razy jakieś mega ostre sosy które nie są dostepne w zwykłych sklepach niektóre najostrzejsze sosy są dosyć drogie ale starczają na długo bo pare kropel potrafi tak zaostrzyć całą potrawe że trudno sie je (chociaż czipsów chyba akurat tam nie mają) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2013 ja moge polecić sklep www.nareo.pl mają tam najostrzejsze chipsy od Blair Death Rain. Przy nich Lidlowe INFERNO smakują niczym zwykłe solone. A jako, że w weekend jestem w Katach to myślałem, że jest tam jakiś taki sklep gdzie można się zaopatrzyć w te cudeńka. Może w Silesii coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2013 Jadł ktoś nowe Laysy Deli ?3 smaki:- Pomidorki Cherry- Słodkie tajskie chilli- Ser z żurawiną Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 1 września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 września 2013 Chipsy "Inferno" faktycznie zniknęły z półek ale dzisiaj natknąłem się na "Inferno Sticks": Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 1 września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 września 2013 tak samo ostre? jutro sie przejde znowu, bo tego tez nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 (edytowane) Na dzisiaj planuję degustację. Relacja już wkrótce. _edit_ Zdają się być równie ostre jak zwykłe "Inferno", jednak ich gabaryty znacznie zmniejszają intensywność doznań smakowych. Nie wiem czy się na nie jeszcze kiedyś skuszę... Edytowane 2 września 2013 przez Humulus Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 września 2013 Jadł ktoś nowe Laysy Deli ? 3 smaki: - Pomidorki Cherry - Słodkie tajskie chilli - Ser z żurawiną jadłem słodkie tajskie chilli, dla mnie bez rewelacji. trochę słodkie, odrobinę ostre, nic takiego, ale da się zjeść. ogólnie to i tak podchodzą mi jedynie pikantne chilli i wasabi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 7 września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 września 2013 Chipsy "Inferno" faktycznie zniknęły z półek ale dzisiaj natknąłem się na "Inferno Sticks": wreszcie je dorwalem, dla mnie idealne, lekko pikantne, gdzies na poziomie lays wasabi ale do tego sa smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 września 2013 Zazdroszczę podniebienia Nie są na poziomie lays wasabi - laysy mogę jeść jak chcę, a paczkę tych inferno jadłem 4 dni płacząc za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 września 2013 jadłem te inferno z lidla, ale nie sticksy tylko normalne chipsy. owszem ostre, ale to jedyne czym się wyróżniają. do lejsów wasabi i chilli startu nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 imo idealne, rózne smaki, nie są tak "tłuste" jak laysy i idealnie przyprawione. 2,99 paczka polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 Jadł ktoś nowe Laysy Deli ? 3 smaki: - Pomidorki Cherry - Słodkie tajskie chilli - Ser z żurawiną jadłem ser z żurawiną, raczej nie czuć było ani smaku sera ani żurawiny ogolnie nie były złe ale też nie były specjalnie dobre, takie niewiadomo co pomidoarki omijam bo z tego co pamietam kiedyś jadłem pomidorowe chipsy i były strasznie niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi