BoryzPL 254 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Slodkie tajskie chilli (pipi)nia, Troche slodkie, troche ostre, ale smak jakis taki gowniany E: Pekly takze o smaku sera z zurawina, Smakowaly mi tak samo jak te laysy sezonowe o smaku grzybow ze smiatana xD. Wiec sera i zurawiny nie stwierdzono. Edytowane 9 września 2013 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Serowo żurawinowe czuć sera. Na końcu czuć też cukier.A pomidorki cherry to zwykle keczupowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Ostatnio podjadam sobie tortille serowe z biedronki, mniamuśne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 bałem sie zjesc je do końca, nie wiem z czego są, ale powinny sie nazywac E231. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Zarówno te jak i chilli są naprawdę, naprawdę dobre. Gorzej, że s,ranie po nich też mam dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Zazdroszczę podniebienia Nie są na poziomie lays wasabi - laysy mogę jeść jak chcę, a paczkę tych inferno jadłem 4 dni płacząc za każdym razem pierwsza paczke jadlem na raty i bylo spoko, druga zjadlem na raz i ogien z dupy rano Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 też tak macie że wolicie te tanie chipsy od np laysow? dla mnie laysow np cebulowych jest zbyt malo i maja zbyt intensywny smak, co innego np takie crusti croc, za 3 zl duzo i fajnie sie je je xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Pamiętam, że kiedyś, jeszcze za szczyla, najbardziej lubiłem chipsy Star. Były tańsze, a bardziej mi smakowały od Laysów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Crusti croc solone (niebieskie) z lidla za 2,4 chyba. 100x lepsze od Laysow. Cienkie, delikatne i przede wszystkim o wiele mniej posolone. Czosnkowe z tej firmy tez dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Inferno wcale takie pikantne nie są. Podobny poziom co Laysy strong. Ale za to smak ciekawy. Chociaż Strongi i tak wygrywają m. in. dzięki grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Już jakiś czas (ok. 7 lat) temu namiętnie wcinałem cebulowe czipsy z biedronki. Kosztowały 2 zł i było ich dużo i bardzo mi smakowały. Potem zdziadziały i podrożały. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 września 2013 Ja najbardziej to wole chrupki A z chipsów to laysów nie liczę nawet. Za połowe taniej mam "niemarkowe" ktorych zawsze jest więcej. Smak chipsow jest dla mnie jak smak wodki. Nie odróżniam Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 13 września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 września 2013 Te Inferno sticksy świetna są. Dla mnie sporo ostrzejsze niż strongi laysów Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 17 września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 września 2013 Właśnie jem te Sticksy Inferno. Nie są złe, są całkiem spoko, ale trochę jestem zawiedziony. Jakoś zapamiętałem te zwykłe jako ostrzejsze i - może też dlatego, że ogólnie nie szaleję za sticksami - jakoś tak... ogólnie fajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 19 września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 września 2013 Crunchips X-Cut Meksykańska serowa fiesta - dawno mi tak nowy smak chipsów nie podszedł, według mnie czuć zarówno ser jak i delikatny aromat marynowanego jalapeno. Ostrości praktycznie zero więc jadłem z ostrą salsą i wtedy to było już dla mnie mistrzostwo. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 28 września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 września 2013 Wczoraj jadlem czosnkowe z Kauflanda. Mocno parzyły mi kubki smakowe. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kalabanga 6 Opublikowano 28 września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 września 2013 lejs zielone oliwki-c,hujnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 W biedronce chrupki felix o smaku pomidorków cherry, bardzo smaczne. Są jeszcze orzechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Te o smaku pomidorków cherry, dalej smakują jak te orzechowe, kukurydziane kuleczki. Mi nie podeszły, jakiś taki gorzkawy smak. Edytowane 1 października 2013 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 2 października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 października 2013 Cherry ostatnio jadłem, smakują jak pierwsze lepsze ... pomidorowe Oo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 2 października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 października 2013 Jadl ktos moze nowe Lays ser + zorawina? Jak wrazenia smakowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 2 października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 października 2013 E:Pekly takze o smaku sera z zurawina, Smakowaly mi tak samo jak te laysy sezonowe o smaku grzybow ze smiatana xD. Wiec sera i zurawiny nie stwierdzono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 12 października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 października 2013 Słodkie Curry - nie polecam. Słodkie chipsy. Curry tam nie czuć w ogóle nic a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 października 2013 ostatnio w lidlu znalazlem te chipsy inferno, i rzeczywiście jak na chipsy to są dosyć ostre, napewno ostrzejsze niż większość typowych chipsów które mają w nazwie "osrte" oprócz ostrości smak też całkiem ok, w sumie były spoko nawet koleżanka która w ogole nie lubi chipsów mówiła że te są spoko (za to tak jak ja bardzo lubi ostrość) Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 28 października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 października 2013 Felix orzechowe, za(pipi)iste. Lepsze niz curly Natomiast pomidory cherry (pipi)owe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi