Opublikowano 25 października 200816 l Wziąłem te prawdziwki w śmietanie Laysa spróbowałem dwa i mnie odrzuciło - nie przepadam za grzybami. Dałem spróbować ojcu i zjadł parę, potem jeszcze jeszcze i sam był zdziwiony kiedy chipsy wyszły. A co do chipsów to od czasów wycieczki szkolnej najbardziej lubię Chrunchips Party, ale drogie to cholerstwo. Tak to jem zwykłe, papryka, solone albo cebulka.
Opublikowano 29 października 200816 l Wszystko to co jest w Polsce nie ma startu do octowych Walkersów, które to zajadałem w Anglii. Cholerstwo strasznie uzależnia.
Opublikowano 29 października 200816 l Jadłem...dziadostwo kwaśne jest...zresztą jak prawie większość smaków walkersów. Jak walkersy to jedynie solone.
Opublikowano 15 listopada 200816 l znalazlem idealne chipsy: crunchipsy o smaku grillowanych zeberek, ma-sa-kra. uzalezniaja 200g jem jednym ciagiem i mam malo
Opublikowano 15 listopada 200816 l Wczoraj widziałem crunchipsy o smaku musztardy stołowej O_o. Nie odważyłem się spróbować
Opublikowano 15 listopada 200816 l W Krakowskim C.H. Zakopianka je widziałem a to chyba jeszcze w Polsce jest O_o
Opublikowano 15 listopada 200816 l cos ci sie pomylilo, spojrz sobie na oficjalna strone, nie ma takich. klamczuszek
Opublikowano 16 listopada 200816 l nie pier.dol. ku.rwa m4c, wyślij mi te kranczipsy dhl'em. jednego chociaż. Edytowane 16 listopada 200816 l przez tk
Opublikowano 16 listopada 200816 l przeciez chipsy o smaku piwa nie moga byc dobre, wyliz chipsa o dowolnym smaku i zanurz w piwie, wlasnie.
Opublikowano 16 listopada 200816 l niedobre te czakalaki, a naprawdę myślałem, że coś fajnego nowego a chipsy piwne, że niby jak je przyprawiali, chmielem?
Opublikowano 16 listopada 200816 l Nie jem czipsów, bo ich składniki wywołują u człowieka irytację wszystkim.
Opublikowano 25 listopada 200816 l ZIMOWY PIECZONY SCHAB- BARDZO DOBRE LEJSY. Eeee...kwestia gustu chyba, ja po kilku podziękowałem, jeszcze kilka i zwróciłbym obiad.
Opublikowano 26 listopada 200816 l ZIMOWY PIECZONY SCHAB- BARDZO DOBRE LEJSY. Kupiłam dzisiaj z ciekawości. Pyyyyyyyyszne ;d