grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 października 2013 No te cherry smakują prawie tak samo jak orzechowe. Tylko ze są jakby kwasniejsze, nie polecam również. Cholera, zawsze gdy burczy mi w brzuchu, zaglądam do tego grupowca. Kanapki już się skonczyly, a w domu będę za kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 października 2013 orzechowe tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2013 No te snacki smakują identycznie jak 10 lat temu Raczej już chipsów unikam, ale raz na ruski rok jak już zjem to decyduję się na chrupki kukurydziane. Dobre są też serowo-pomidorowe w kształcie zębów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 29 października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 października 2013 Tylko przypraw mniej dają :C Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 października 2013 jesli chodzi o chrupki orzechowe, to Bingo i dlugo dlugo nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2013 Jest nowy smak Laysów prosto z pieca- słodkie curry. Nie polecam.Przy pierwszym gryzie nie jest źle, zapowiada się dobrze, bo czujesz coś podobnego do laysów kurczakowych i spodziewasz się, że smak pójdzie właśnie w tym kierunku. Nic bardziej mylnego: curry przechodzi bardziej w coś słodko-kwaśnego bez nuty pikanterii i kończy się standardowym smakiem Laysów z pieca. Co prawda po kilku chipsach przyzwyczaiłem się do tego smaku, ale jednak Laysy kurczakowe są podobne a o niebo lepsze dzięki pieprzności i pikanterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2013 stary mi przywiozl dwie paczki doritos po prawie pol kilo kazda, jest zapas na dluzszy czas. dziwie sie czemu do Polski jeszcze nie weszli, moze razme z premiera xbone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 o, wlasnie, tu mam takich doritosow na peczki, myslalem, by ich sprobowac, bo sporo ludzi zachwala. jakie najlepiej wziac? dip do tego jakis? myslalem nad salsa. poradzcie cos Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 W tym roku za granicą próbowałem serowych. Jedne ze smaczniejszych nachosów jakie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 ogladalem dzis w sklepie, to smaki to m.in. cool american, paprika, cheese, sweet shilli i jeszcze cos tam. nie wiedzialem, ktore wybrac, wiec nie wybralem zadnych Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 W Biedrze dziś kupiłem te chipsy tortilla Panczo jako, że od dłuższego czasu się przymierzałem, a teraz są w promocji. Bardzo mi smakują, smak chilli, ostrość w sam raz, kruche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 Figlarz a drogie te doritosy? Po ile ojro? Nie wiem gdzie spytac ale moze tu bedzie pasowac. Polecacie jakis slonecznik do dlubania? Moze sa jakies dobre. Ostatnio kupilem jakis z herbem WKS ale byl fhui slony. Teraz dlubie marki tesco. Niby tez solony no ale, ze marka budzetowa to soli nie ma xD W sumie dobrze bo drugiej takiej porcji soli bym nie przyjal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 One and only: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 No ja tez kiedys kupilem "z przyprawami" i to byla sol. Mnostwo soli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 Soli jest tu w sam raz właśnie. Najlepszy słonecznik na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 Moja matka taki słonecznik wciąga non stop. Jak nie wdłubie takiej paki dziennie to pewnie nie miała czasu usiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 Skubanie słonecznika jest jak narkotyk Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2013 No nie siada do TV bez słonecznika, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2013 Dobra, obadam ten co wkleil Rozi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2013 Ja czasem taki z biedry łykam, bez dodatków jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 14 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2013 A ja ostatnio pierwszy raz od jakiegoś roku zjadłem chipsy z biedry - grubo krojone o smaku szynki i sera. I trochę się zszokowałem bo o ile zawsze kojarzyłem te jak i inne grubo krojone chipsy z tego dyskontu za bardzo mocno przyprawione tak te po pierwszych gryzach robiły wrażenie jedynie solonych - o dziwo nie wiem czy nie wpłynęło to pozytywnie na ich odbiór przeze mnie ale jednak złoty środek to jeszcze nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 16 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2013 a drogie te doritosy? Po ile ojro? tu we francji są średnio po 1,3 ojro, a te oryginalne sosy do nich po 2,6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 16 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2013 Dla mnie najlepsze czipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 Będąc w NL jadlem octowe Pringlesy. Nie polecam, kwaśne, za mocny smak octu, tylko dla hardcoreowców. Za to sól z pieprzem polecam jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 mojej dziewczynie pewnie by zasmakowały. lubi kwaśny smak, ocet jabłkowy potrafi z gwinta pić xD pewnie dla takich ludzi są produkowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi