Mejm 15 296 Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 a drogie te doritosy? Po ile ojro? tu we francji są średnio po 1,3 ojro, a te oryginalne sosy do nich po 2,6 No to Figlarz moglby przestac gwiazdorzyc i sobie kupic 5 paczek, bo to widac zaden majatek, zamiast pisac, ze nie kupil zadnej bo za duzy wybor... Pringelsy to nie czipsy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 w jakich polskich sieciówkach mogę dostać pringlesy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 carrefour/tesco/piotr i paweł Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) alma 6,99zl Edytowane 17 listopada 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 Lewiatan Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2013 Zapewne każdej Almie dostaniesz pringlesy, ale nie w każdym lewiatanie - u mnie bieda i mają tylko crunchipsy oraz ich własną tanią markę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 18 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2013 U mnie w Kauflandzie są za 8 lub 9 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2013 Kupiłem dzisiaj dla smaku: Dobre w smaku i odpowiednio chrupkie, ale bardzo słabe pod względem ostrości. Mój niekwestionowany lider to oryginalne, tajskie: Kupowałem je w NL za śmieszne pieniądze, bo 240g kosztowało 1,69 ojro, a wystarczyło zjeść ich z 4-5, żeby się rozpłakać, były takie ostre. W porównaniu do nich to te polskie są jak sos majonezowy w zestawieniu z sambalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 12 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2013 Pringlesy są też w E.Leclerc i sklepach Sieci 34. Z tego co mi wiadomo, najtańsze w Makro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 13 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2013 No to Figlarz moglby przestac gwiazdorzyc i sobie kupic 5 paczek, bo to widac zaden majatek, zamiast pisac, ze nie kupil zadnej bo za duzy wybor... Kupilem juz wiekszosc smakow i musze przyznac, ze daja rade te Doritosy Chyba lepsze od chipsow to jest. Pure Paprika moj mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 14 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2013 Są lepsze niż np Nachosy z biedronki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 14 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2013 grubsze są, ale w smaku dla mnie to nie ma jakiejs wielkiej roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2014 Wlasnie zajadam sie takim czyms: http://www.kettlechips.eu/our-hand-cooked-chips/Honey-Barbecue/ Pierwsze wrazenie - slabo. Pozniej - b. dobrze. Rewelacji nie ma, choc są smaczne. Na swoja kolej czekają jeszcze http://www.kettlechips.eu/our-hand-cooked-chips/Sour-Cream-and-Sweet-Onion/en szukajac info/zdjec tych chipsow znalazlem calkiem smieszny post: http://www.yelp.com/biz/kettle-foods-salem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2014 nachosy z lidla sweet chili, najlepsze nachosy jakie jadłem z sieciowek, po prostu niebo gebie, mozna sie zakochac, i tanie. A najlepsze jest wsypanie sobie na koncu do ryja okruszków i tych resztek przypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 20 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 prosto z pieca, słodkie curry goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 średnie są. Za słodkie. Lepsze są Indyjskie Crunchipsy, chociaż bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 Jakoś się odzwyczaiłem zupełnie od chipsów. Laysy już nie smakują jak dawniej. Klasyczne chio paprykowe wycofali dawno temu...Właściwie jeśli już to jem chrupki, jak dla mnie cheetos katchupowe-gotg Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 Kup Laysy paprykowe w małej paczce. One są zawsze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 21 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 średnie są. Za słodkie. Lepsze są Indyjskie Crunchipsy, chociaż bardzo podobne. tych indyjskich nie jadłem ale laysy to za jednym zamachem całą paczkę, już nie pamiętam kiedy ostatnio tak szybko wyczyściłem opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 Klasyczne chio paprykowe wycofali dawno temu... ostatnio jadłem takie, i jedząc poczułem nostalgie i skojarzenia z dawnymi czasami i chiosami paprykowaymi nie twierdze że to identyczny smak bo w sumie nie pamiętam dobrze tamtego, ale napewno miałem skojarzenia z tymi dawnymi paprykowymi, może warto obczaić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 21 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 Beskidzkie (ta firma od paluszków) i smak paprykowe. Choć ostatnio jadłem 2 raz po miesiącu i już jakby gorsze, chyba syndrom wódki DeLuxe. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 21 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 Klasyczne chio paprykowe wycofali dawno temu... ostatnio jadłem takie, i jedząc poczułem nostalgie i skojarzenia z dawnymi czasami i chiosami paprykowaymi nie twierdze że to identyczny smak bo w sumie nie pamiętam dobrze tamtego, ale napewno miałem skojarzenia z tymi dawnymi paprykowymi, może warto obczaić Brachol mi mówił że producent Wiejskich ziemniaczków to dawne chio chips właśnie więc możesz być na dobrym tropie ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 wiejskie ziemniaczki - koperkowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 Ostatnio trafiłem w sklepie na Laysy, ktorych moje oczy jeszcze nigdy nie widziały, wiec oczywiscie postanowilem wziąć na spróbowanie. Moze zaczne od tych z prawej, gdyz okazaly sie one kompletnym niewypałem i nie posiadały praktycznie zadnego smaku. Tak jakby ktos wsypal do paczki randomowe zioła i miało to smakować super. Mnie to nie urzekło i poza faktem, że same w sobie chipsy smakowały ok, to przyprawy mnie zawiodły. Natomiast smak garlic&sea salt to dla mnie małe mistrzostwo świata. Z racji, że uwielbiam czosnek, każde chipsy o takim smaku powoduja insta bonera w moich spodniach, ale niestety kazde tak samo szybko mnie odrzucaja. Tu spodziewalem sie tego samego i sie zaskoczylem bardzo milo. Pragne obwiescic, ze to sa jedne z lepszych chipsow, jakie jadlem. Są mocno czosnkowe, a do tego sól jest wyczuwalna. Kazdy odpowiednio dobrze przyprawione, nie ma tak jak w niektórych czipsach za 2zł, że dwa są spoko i mają smak, a reszta to jakieś ściepy ledwo muśnięte przyprawami. Niestety Laysy wydaja sie byc dosyc tłuste, wiec wieksza ich ilosc nie jest wskazana (tak jak z wszystkim w sumie). Ja sie nie moglem powstrzymac i wje.bałem cala paczke. Na drugi dzień umierałem przy porannych porzadkach z żołądkiem w wc. Choc to tez moze byc skutkiem wpier.dalania setki innych rzeczy (gastro mnie dopadło ). W kazdym razie jesli ktos z was bedzie mial okazje sprobowac tego wynalazku, to szczerze polecam. Warunek konieczny - musicie choć trochę lubić czosnek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 8 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2014 O, figiel ty siedzisz teraz w niderlandach. Nie sa to chipsy, ale spróbuj kupić sobie takie chrupiące kuleczki z serem w środku. Najczęściej pakowane w pudełeczka, w których sa paczki z grubej folii. Mi to strasznie smakowało jak tam siedziałem, może i tobie podpasuje. W polszy tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi