c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2014 Jadłem te crusti croc inferno. Dość ostre, ale liczyłem na coś więcej (Może to kwestia tego, że nie patrzyłem na datę ważności podczas kupowania, która była z 29.01.2014 Ale ch.uy, zeżarłem, jak przez tydzień nie będę pisał to nie jedzcie przeterminowanych crusti croc inferno!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2014 sa w tym zacofanym kraju jakies inne chipsy niz pringlesy o smaku salat&vinegar? Wiem, ze laysy takie robia, ale w Polsce nie widzialem. tam dopiero maja smaki: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2014 jak mnie ten prowadzacy wkur.wia, to niemozliwe. obejrzalem z minute i wylaczylem, bo mnie krew zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2014 napisalem dla jaj maila do polskiego oddzialu laysow kiedy maja zamiar wprowadzic moj ukochany smak(j.w.) i odziwo odpisali. Niestety narazie nie planuja wprowadzac nowych smakow, ale dziekuja za sugestie i wezma ten smak pod uwage... kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 wydaje mi sie że kiedyś były okresowe chipsy o smaku octu w polsce, ale z tego co pamiętam były obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 W Lidlu bywaja octowe (zwane winegret) ale sa paskudne w ch.uj. Chyba, ze ktos pije ocet na szklanki to mu podejda. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 o to musze polowac w lidlu, ale tam z jakoscia moze byc slabo. Taki smak, albo sie je kocha, abo nienawidzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 jak dla mnie to były jedne z najgorszych chipsów jakie jadłem, oprocz tego obrzydliwe też były o smaku musztardy, a najgorsze chyba o smaku piwa, kurfa nie wiem nawet po co je kupiłem, moja ciekawość do próbowania nowych rzeczy w przypadku tych piwnych chipsów naprawde była strzałem w kolano, zjadłem chyba ze 2 chipsy a reszte paczki wywaliłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Te o smaku piwa to była jedyna paczka chipsów, której nie byłem w stanie dojeść. Obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Ale smak był podobny do czegokolwiek? Przecież piwko goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Ale czipsy o smaku piwa. Czipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Ale smak był podobny do czegokolwiek? Przecież piwko goty. z tego co pamiętam był podobny do kwaśnych rzygowin Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Mi one trochę smakowały jak piwo. Jak piwo pozostawione w otwartej puszcze 5 godzin na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 W Biedrze są Top Chipsy o smaku fromage. Kupiłem, ale jeszcze nie jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 to daj znać jak zjesz, bo chyba nikogo tu nie obchodzą czipsy z biedy o nieznanym smaku tzn jeśli jadłeś chipsy z biedry które były spoko to napisz to, ale pisanie o tym że kupiło się randomowe tanie chipsy i się ich nie spróbowało to serio chyba nikogo to nie interere 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Raczej chodziło mi o ich smak. Są tak samo zaje.biste jak Laysy fromage. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 no i to jest już jakaś wiadomość ja osobiście nie jestem fanem żadnych chipsów "fromage" , są dobre, przyznaje, ale szału nie robią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 W sumie tak spojrzę czasem na ten temat, ale wciąż zalewany jest on jakimis nowymi, dziwnymi pomysłami smakowymi, dotyczącymi chrupania. I to bardzo dobrze; dzięki temu w dużej mierze zeżarłem kilka czipsów, o których bym pewnie nawet nie wiedział. Ale nigdy chyba nie mówiłem, co mi najbardziej "w paski" jeśli chodzi o preferencje smakowe. Chips numer jeden to moim zdaniem orzechowy Curly, idealny do piwa; a że pijak ze mnie niepoprawny, tym samym chrupek właściwy. Na drugim miejscu tejże firmy Peppiesy, charakterystyki, poza smakiem, podobnej. A wspomniane "fromaże"? Zjeść się da, ale jak dla mnie jakie by nie były, to fromage=mdły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 a ja powiem że w ogole nie lubie mieszać alkoholu z jakimikolwiek przekąskami (czy to chipsy, czy orzeszki czy jakiekolwiek jedzenie) - jakoś smak alkoholu nie pasuje mi do przekąsek które normalnie lubie, więc wychodzi na to że albo chleje, albo jem chipsy, ale nigdy nie łącze tych 2 rzeczy na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) O rany Janek, ale z ciebie pierdoła! Ja mówię, że Curly są świetne do piwa, tak - o, a nie żeby się najebywać wódką do lejsów ;] Edytowane 14 lutego 2014 przez acidizer Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 no, (pipi) zemnie , ale serio nie lubie smaku żadnej przekąski w połączeniu z alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Fromage w biedronce? kupuje dzis! kocham ten smak <3 EDIT nie bylo, nie widzialem Edytowane 15 lutego 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 Raczej chodziło mi o ich smak. Są tak samo zaje.biste jak Laysy fromage. Dla mnie nawet lepsze, bo grube. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 22 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 Sprobujcie sobie Lays slodkie, tajskie chilli. Moim zdaniem urywaja du,pe przez polaczenie slodkosci z ostroscia. Sa pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 (edytowane) Polećcie jakieś dobre, grube chipsy, mogą być jakieś nieznane marki, ale podajcie sieć w której są sprzedawane. Trochę przejadły mi się już Crunchipsy X-Cuty i Laysy Strong, a zwykłe, cienkie chipsy szybko mi się nudzą i brzydną. Edytowane 22 lutego 2014 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi