Kosmos 2 711 Opublikowano 26 listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2008 Za dużo jak dla mnie tych "debiutanckich" smaków żaden specjalnie nie przypadł mi do gustu, najlepsze sa chipsy paprykowe, zielona cebulka, fromage Polecam nachos z biedronki nazywa sie cos tam tortilla chips, chilli albo serowe, ja jednak wolę serowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 26 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2008 (edytowane) Najlepsze czipsy w stosunku ceny do jakości to Tasty grubokrojone z Biedronki. Ostatnio doszły limitowane o smaku kebaba i cebulki. Polecam! Edytowane 26 listopada 2008 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 26 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2008 Najlepsze czipsy w stosunku ceny do jakości to Tasty grubokrojone z Biedronki. Ostatnio doszły limitowane o smaku kebaba i cebulki. Polecam!ooo! żebym wiedział, dziś byłem w biedronce po fajki ... no tak, wiem, rzuciłem 2 tyg. temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2008 ...Walkers octowe z solą, albo krewetkowe...niaaam... Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 30 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2008 Najlepsze czipsy w stosunku ceny do jakości to Tasty grubokrojone z Biedronki. Ostatnio doszły limitowane o smaku kebaba i cebulki. Polecam!ooo! żebym wiedział, dziś byłem w biedronce po fajki ... no tak, wiem, rzuciłem 2 tyg. temu no te tasty za taka cene sa najlepsze. tez jeszcze nie widzialem kebaba ale kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 7 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) ...Walkers octowe z solą, albo krewetkowe...niaaam... Nooom świetne są, albo Pringles octowe. Smaczne też są Walkers Worcester Sauce i Thai Chili A te Crunchips Chakalaka dobre, dobre... jeśli ktoś lubi curry nie lubie wszelakich zielonych cebulek, serowych i fromage Edytowane 7 grudnia 2008 przez timo86 Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 7 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2008 Właśnie wcinam serowe pringlesy - przeciętne Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 7 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2008 Czipslette- sałatka grecka. Pierwsze kęsy bardzo przeciętne, ale jak zacząłem na głodnego wcinać to nawet mi zasmakowały, ale to tak od biedy. czipslette- serowe. Dobre, ale nie mają głebi smaku, którą mają... Lejsy o smaku żółtego sera- POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2008 dorwałem ostatnio zachwalane czakalaki niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekno 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 włacha, te kranczipsy czakalaka to jest tylko jeden smak czy to jest jakaś seria nowa kilku smaków? jadłem ostatnio ale nie pamiętam co to za smak był, pamiętam tylko że było czakalaka na opakowaniu i że zaje.biscie smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 11 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) To jest tylko jeden smak BTW. to jest seria limitowana... Jest Chakalaka i "Jakiś tam Kebab" Edytowane 11 grudnia 2008 przez timo86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 12 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2008 Jakiś tam kebab jest już od prawie roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 12 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2008 czakalaka bez szaleństw. dobre i nic więcej. wiadomo, że najlepsze są serowo cebulowe ikskaty. ostatnio jeszcze spróbowałem tych o smaku pizzy z ziołami. przeciętne, wręcz bezsmakowe. tak samo jak pomidory z serem. Te lejsy cztery pory roku to jedna wielka porażka. zimowe smakują jak kapuczino ;/. albo kurczak pieczony. słodkie to kure.wstwo, nie idzie zjeść. daleko im do genialnych rufflesów o takim samym smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 12 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2008 Ejciu, nie obrażaj kurczaka z ziołami lejsów, bo go lubię do piwa jak cholera. Tak samo, jak kebabowe kranczipsy. Z 4 pór roku najbardziej smakują mi lejsy o smaku żółtego sera- jedyne oryginalne w smaku. Wszystkie inne mam wrażenie, że niczym nie różnią się między sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekno 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2008 daleko im do genialnych rufflesów o takim samym smaku. najlepsze czipsy jakie kiedykolwiek powstały, kurczakowe i bekonowe to było coś pięknego. czakalaki mi smakowały bo jadłem je napruty jak dzwonek o 3 w nocy więc cokolwiek by mi dali to bym pewnie mówił, że zaje.biste Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2008 Rok temu Lejsy na lato miały edycję "Słodki pomidor" - to były najlepsze czipsy, jakie w życiu jadłem. Jeszcze kranczipsy o smaku tajskiego chili były świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 13 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2008 Crunchips Kebab to miód. Dla mnie ta firma w tym momencie przoduje. Bardzo udane eksperymenty. Frito Lay i ich sezonówki bledną - oni nie potrafią zrobić dobrych niestandardowych czipsów (poza paroma wyjątkami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2008 Tasty - kebab/szynka-ser/zielona cebulka, 2zl w Biedronce. Moje ulubione tanie czipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 20 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2008 Grubo krojone biedronkowe kebabowe- mieliście rację. Prawie niczym nie różnią się od kranczipsów...no może zbyt nasyconymi przyprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 21 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2008 Grube ser i szynka z biedronki też są za mocno przyprawione - ale nie zmienia to faktu że są pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 21 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2008 ej no, te zeberka z grilla to porazka. pierwsze wrazenie pozytywne, a pozniej to jakbym jadł czipsy z cukrem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2008 Ja czipsów z biedronki bałbym się spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
simian raticus 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2008 Odstawcie ten destrukcyjny ziemniaczano-olejowo-dioksynowy pokarm i wcinajcie marchewke z dzikim chrzanem (na zdrowie Wam to bardziej wyjdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 23 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2008 Człowieku, po co wszędzie się wypowiadasz- tego nie jem, tego nie palę. Może ja zacznę do każdego forumowca konsolowego włazić i np. w tematach gier na x36 będę pisać- w to nie grałem, w to nie grałem, to widziałem w empiku ale nie grałem, w to grał mój kolega, ale ja nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 23 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2008 no dziwne podejscie fakt. a z chipsow to lejsy paprykowe sa ok innych nie jem praktycznie chyba ze sie cos natrafi. lezy pozniej takie cos na zoladzie tydzien takze sporadycznie ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi