Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 właśnie dlatego pytałem, bo zwykłe "duszki" to jedne z moich ulubionych chipsów/chrupek, próbowałem serowe i były gorsze niż zwykłe (mimo że lubie serowe rzeczy), dlatego pewnie pizzowe też będą mi mniej smoakować niż zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 jak dla mnie pizza>keczupowe=zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 PIzza duszki są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Właśnie zakupiłem te duszki pizzowe i wieczorem test przy okazji nowego Sons Of Anarchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Król, nie dam rady zjeść na raz tej dużej paczki z biedronki. koszt 5zł smak dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 16 września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 września 2014 jako ze wczoraj zrobilem nogi na silce az mi spodnie trzeszcza to dzisiaj w nagrode kupilem sobie te przysnacki do ligi mistrzow. no ale niestety czipsy nie doczekaly do meczu. wybralem smak szynka wiejska, byly jeszcze boczek, rozmaryn i czosnek. przyznam ze dobre, chociaz troche podobne do chyba top czipsow z biedronki. ale i tak paka poszla na raz i zaczaje sie jeszcze na czosnek albo rozmaryn (ten boczek czy bekon to podejrzewam takie jak wedzonka wiejskie ziemniaczki). Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Dla mnie od momentu pojawienia sie na rynku (czyli juz kilka lat) niekwestionowany mistrz to Crunchipsowe żeberka. Urywaja ryj, miażdża jaja. A tuż za nimi jeszcze całkiem nowe LAYS BBQ. Smak nieco inny, ale mocne drugie miejsce. 3 miejscówa - klasyka - solone LAYSY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) A czy jest aktualnie coś na rynku co by przypominało te chipsy? : albo bardziej te http://static1.money.pl/i/msp/znaki_towarowe/197/371987 Edytowane 17 września 2014 przez Harbuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 najbliżej według mnie były te: ale trochę im brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Jak dla mnie to tak samo smakują jak te kupowane w podstawówce w sklepiku szkolnym, GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 406 Opublikowano 17 września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 17 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2014 Dokładnie, smak mr snacków się nie zmienił od lat, podobnie tych orzechowych, które uwielbiam. Tylko potem trudno oczyścić tę papkę z mordy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) w czasie warna jadłem 2 nowe rzeczy 1 duszki pizzowe - całkiem dobre, lekki posmak dzieciństwa, ale mimo wszystko wole zwykłe klasyczne 2 przysnacki czosnkowe niedawno ktoś sie podniecały przysnackami o smaku rozmarynu i rzeczywiście były całkiem fajne, ciekawy smak ale dla mnie jednak bez szału ale za to czosnkowe to było wielkie pozytywne zaskoczenie. jadłem już kilka rodzajów chipsów czosnkowych i zwykle ich smak był dosyć słaby i ostro zalatywał chemią. ale tutaj bało naprawde bardzo dobrze. już sam zapach jest bardzo przyjemny, kojarzył mi sie z zapachem pieczeni mocno doprawionej czosnkiem, w smaku też bardzo dobre, naprawde przyjemny i zrównoważony, nie jedzie chemią i nie ma żadnego dziwnego posmaku, tylko właśnie czosnkowy w najlepszej formie (bo w sumie sam czosnek potrafi różnie smakować - tutaj była ta dobra wersja) nie powiedział bym że to najlepsze chipsy jakie jadłem ale napewno jedne z lepszych jeśli chodzi o odwzorowanie smaku podanego na opakowaniu (gdzie najczęściej smak np pizzy, kiełbasy, itp kompletnie nie ma nic wspolnego z realnymi potrawami których smak ma imitować) mam jeszcze drugą nowość przysnackow który pewnie dziś wypróbuje - bekon (chipsy a nie prażynki), jeśli będzie równie dobry jak czosnkowe to mogą naprawde być pyszne chipsy skoro mowie o przysnackach to jeszcze dodam 2 rzeczy z tej marki: chrupki serowe - bez szału, wg mnie znacznie gorsze nich cheetosy serowe chrupki o smaku grzybów - słabe, mdłe i bez wyrazu, znacznie znacznie gorsze niż chrunchipsy borowikowe (które swoją drogą są u mnie na 2 miejscu jeśli chodzi o odwzorowanie smaku, właśnie zostały pobite przez te czosnkowe, ale nadal są fajne) strona przysnackow - niestety nie ma na niej wszystkich produktów http://www.przysnacki.pl/chipsy Edytowane 24 września 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 Snaki przez ostanie 15 lat bardzo się zmieniły.Teraz dają o połowę mniej przypraw ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 pomidorow serowe slaby smak maja, ale orzechowe nadal dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 W żadnym sklepie nie widziałem jeszcze tych przysnacków, gdzie je idzie dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 W prawie każdym sklepie u mnie są, polomarket, osiedlowy pod domem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 dobra sprawdziłem przysnacki o smaku wędzonego boczku, ale w porównaiu z czosnkowymi to spory zawód nie to że niedobre ale poprostu smakują bardzo podobnie do wszystkich innych chipsów o smaku mięsnym (czy to szynka, czy żeberka, czy inne bekony) - czyli nie smakują kompletnie jak mięso pokazane na obrazku tylko jak typowy pseudo mięsny chips. zawiodłem się po tym jak okazało się że czosnkowe tak wiernie i korzystnie oddają smak czosnku. tutaj kompletnie nie czułem boczku mimo wszystko złe nie były. poprostu nie smakowały jak boczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Lays z pieca paprykowe. Genialna konsystencja chipsa i ten smak. Czuję ziemniaka, tłuszczu serio nie wyłapuje i posmak papryki fajny. Ostatnio moje ulubione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 W biedrze są lays prosto z pieca po 3,89 za 200g - dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 W biedrze są lays prosto z pieca po 3,89 za 200g - dobra cena. kupilem zielona cebulke-(pipi) obesrane strasznie slabo przyprawione juz lepiej bylo wziac grubo krojone top chipsy o tym smaku Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Ja naprawdę nie jestem wybredny co do chipsów, ale ostrzegam wszystkich przed tą paką chipsów cebulowych z Tesco za 3.79. Chipsów jest dużo, praktycznie paka jest wypchana do pełna, ale są obrzydliwe, praktycznie słodkie, pod koniec myślałem że się wyrzygam i pierwszy raz nie zjadłem całych chipsów. Nie jestem wybredny ale to co mi zaserwowali jest nie do zjedzenia dla cywilizowanego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Te tescowe chipsy to najgorsze co może być. Jedynie od biedy te solone są zjadliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Tesco solone tez ok. Ale ja mam slabosc do solonych firmy noname Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 Solone Topy z biedry ok ale dla mnie jedyny faworyt to lidlowskie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi