Oski918 63 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 W niemieckim Netto znalazłem jakieś Lay's Sensations Premium Potato Chips, o smaku Thai Sweet Chilli. Chipsy te są trochę twardsze od standardowych lay'sów i całkiem pikantne. Od czasu do czasu można pochrupać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Z Lidla tylko te bekonowe . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Pociskam paczkę sunbites pomidory z bazylią. Propsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Zgrzeszyłem wczoraj i zjadłem trochę czipsów Przysnacków - w Almie była promocja bodajże 2,99 za 135g (różne smaki).Zgodnie z duchem narodowym, wziąłem cebulowe i były za(pipi)iste. Może dlatego, że dawno nie jadłem czipsów, a może dlatego, że były delikatne, mało oleiste, chrupkie, wyraźnie cebulkowe. Dieta to penis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Spróbuj następnym razem lays z pieca paprykowych - poezja, a w chipsie choćby posmaku oleju nie ma. Geniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Próbowałem kiedyś - z serii "z pieca" żadne niestety mi nie smakowały z racji tego, ze są chyba z mączki a nie z całych ziemniaków. Takie słodkawe, mdlące jak na mój gust. Firmy dwoją się i troją jaką wartość dodaną zamieścić w swoich chrupkach, a te Przysnacki chwalą się, że pyry są krojone razem ze skórką (tylko nie zauważyłem tego faktu w samych chipsach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Obczaj przysnaki czosnkowe. Świetnie oddany smak Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 duze pringles w polo marketach 5,99zł jesli ktos lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Ostatnio zjadłem piekielne wasabi i czuć, że znacząco obniżyli ostrość, więc z moich ulubionych chipsów poleciały gdzieś daleko w dół. Szkoda, wcześniej mogłem się delektować każdym osobnym chipsem czując jego wspaniały smak, a teraz są jakieś mdłe. Żeby poczuć choć namiastkę przyjemności z dawnego smaku pojedynczego chipsa trzeba włożyć sobie do ust całą garść. Zawód po całości Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 27 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 (edytowane) W biedronce nowe smaki laysów: bekon i pomidorki cherry. Szukać przy kasie. Nie kupiłem bo limit kalorii na dziś byłby przekroczony, ale jeśli to ten smak bekonu co jakieś kilkanaście lat temu to GOTY. O takie były kiedyś, nie mogę wrzucić obrazka http://www.starwars.pl/stuff/frito/selb28.jpg Edytowane 27 października 2014 przez Cosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 Potwierdzam bekon bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Wiejskie ziemniaczki - kiełbasa z ogniska.Nie polecam, jadłem grając i po 3 dniach paluchy po graniu na padzie śmierdzą kostką rosołową.W smaku gorsze od tych "z szynki" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 jadłem grając jak tak można Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Jedzenie chipsów grając to jak higiena na festiwalach, niby wszystko w porządku tylko później coś śmierdzi Pad i tłuszcz wraz przyprawami z chipsów powinny trzymać się z dala od siebie.Jak pomyślę, że ktoś ufajdanymi łapskami bierze mój kontroler to tylko: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 ja też bym urwał jaja jak by ktoś paluchami od chipsów chciał grać na moim padzie bez przesady to przecież jest obleśne, potem wszystkie sie ślizga, nie dziwie sie że niektórzy marudzą że im sie palce na gałkach ślizgają, mi sie nigdy nie ślizgały bo nie gram obtłuszczonymi paluchami Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Są owe Crunchipsy "Zuch Chłopaki i Zuch Dziewczyny". Jadłem tylko Zuch chłopaki, które są o smaku pikantnej wołowiny. Były bardzo dobre, ale jadłem je na głodnego a to też zmienia wrażenia smakowe. Nie są to zwykłe chipsy mięsne, bo smakiem bardzo przypominają dobrego Strogonowa. Polecam, tym bardziej że Chrunchipsy to ogólnie bardzo dobre chipsy. Warto dodać, że zuch chłopaki są grubokrojone a zuch dziewczyny cienkie, o smaku grzanek czosnkowych. Te drugie mam zamiar spróbować przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 'Poproszę Crunchipsy o smaku Zuch Chłopaków'... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2014 W Biedrze są Top Chips faliste o smaku fromage. Najlepsze na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 hajdłem wczoraj czosnkowe cud dziewczyny (jak to brzmi), były ok ale bez szału, te czonskowe przysnacki którymi sie ostatnio zachwycałem były znacznie lepsze jak dla mnie w tym wypadku to była niby grzanka czosnkowa, ale grzanki raczej tam nie czułem, czosnek też niewiele, bardziej jako posmak a nie w trakcie gryzienia, być może mylnie ale główny smak jak czułem to był smak maślany podobny do maślanych "wiejskich ziemniaczków" w dodatku ogólnie smak był dosyć delikatny (w znaczeniu że było go mało poprostu) jednak złe nie były ale drugi raz raczej nie kupie, pierwszy raz to spoko bo zaspokoiłem ciekawość co zwykle robie w przypadku nowego smaku chipsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Niezłe te "Zuch Chłopaki", tylko obiecywałem sobie, że ograniczę jedzenie chipsów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 Wlasnie jem te cud chlopaki, nie wiem dlaczego tam jest napisane pikantna wolowina, nic nie czuc, nawet lekkiego szczypania w jezyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 Dopiero potem może piec... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 Dziewczyny smakuja jak swietej pamieci lays fromage z odrobina czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 To chvjowe miałeś dziewczyny. hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 jadlem przed chwila te zuch chlopaki i w ogole nie jest to smaczne. zjadlem, ale nie poczulem zadnej rewelacji, nie polecam, bo juz w zyciu jadlem 500 tego typu smakow chipsow, wiec nic nowego nie odkryjecie. przygarnalem tez dzis wiejskie ziemniaczki o smaku malinowego pomidora. rowniez bez rewelacji, zwykle chipsy z delikatnym posmakiem ketchupu (jak w cheetosach), tez nie polece, bo szkoda troszke pieniedzy. posmakowalem za to ostatnio te przysnacki czosnkowe, co polecil yano i stwierdzam, ze sa bardzo w porzadku, naprawde warto wziac, jesli ktos lubi czosnek. nie wiem, czy o tym wczesniej pisalem, ale stwierdzilem, ze warto jeszcze raz skrobnac. pozdrawiam, jan wezyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi