D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 w biedrze są top chipsy ocet z solą, pringlesy to nie są, ale są całkiem ok. Tylko strasznie twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) jadłem te zuch chłopaki z wołowiną, - o dziwko nawet dało sie wyczuć smak wołowiny (co w chipsach o smaku wszelakiego mięsa raczej sie nie zdarza), jest też lekka ostrość, ale ogólnie to bez szału, takie poprostu "może być" , chociaż napewno w czyjeś gusta może trafić jadłem też te dwusmakowe chrunchipsy tugeza - ser i czosnek w sumie nie rozumiem jaki zamysł im przyświaca jeśli chodzi o te 2 smaku, niby jedna strona jest serowa a druga czosnkowa, jak sie je gryzie to jest efekt jak by sie jadło serowo czosnkowe, jedyną różnice można wychwycić jak sie oblizuje jedną lub drugą stronę to wtedy czuć że jedna bardziej czosnkowa a druga serowa, ale nikt normalny nie liże chipsów przecież (no chyba że mi sie popieprzyło i one wcale nie są dwu smakowe tylko w całości mają wymieszany smak obu rzeczy, a jedyna ich "efektowność" to to że po jednej stronie są płaskie a po drugiej karbowane) ogolnie ok, ale też bez szału, chociaż bardziej mi smakowały niż te wołowe Edytowane 28 listopada 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 ostatnio zjadłem jakieś dj chipsy od ewy wachowicz niezbyt polecam, może jest ich dużo, są tanie (2,39) i nie mają najgorszego smaku, ale jak je częściej będę jadł to chyba raka dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Wszystkie te produkty co poleca ewka są masakrycznie paskudne. Ile ona musiała kasy za to wziąć żeby to firmować. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Crunchips X-cut Kebzor z cebulką KLASYG Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 Pod chipsy się to nie łapie, ale najlepsze co można zrobić w domu to świeży popcorn. Ziarenka kukurydzy na mały ogień, kapka oleju i po 5 min mamy michę żarcia niskim kosztem. Sól, masło - mlask. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 masz jakąś sprawną technike na zbieranie tego skaczącego popcornu z podłogi? bo to jedyny minus tej metody xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 To tylko podczas prażenia. Minutę po już przecież nie skacze, wtedy przesypuję do michy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 Dobry jest też ten popcorn z mikrofali. Np. Serowy czy masełkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 Ale to syf z utwardzonym olejem palmowym, a taki z ziarenek na patelni jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Jak bym tak patrzył na skład wszystkiego co jem, to bym chyba jadł powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Tak się tylko wydaje, ale grunt to nie jeść takich rarytasów zbyt często. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 http://www.chio.pl/ DABLJU TI EF, dlaczego dopiero teraz się dowiaduje że chio nie skończyło się na nachosach? są też chipsy i klasyczne taccosy bekonowe gdzie je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 hmm ja jakoś ich nie widuje w sklepach, a czarne paczki powinny sie rzucać w oczy, a jedyne czarne jakie kojarzę to lays strong Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 bo ty jano zawsze szukasz chipsow o smaku papryczek chipotle, w sensie warzyw ostrych, ktore pieką odbyt przy sraniu i powodują krwawienie. czyli ze krew z du.py leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 w tesco, carefourze, intermarche, biedronce i lidlu nie ma ich wiec pozostaje pewnie tylko allegro :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 bo ty jano zawsze szukasz chipsow o smaku papryczek chipotle, w sensie warzyw ostrych, ktore pieką odbyt przy sraniu i powodują krwawienie. czyli ze krew z du.py leci. wcale nie, zwykle szukam serowych, ale i tak najbardziej chyba lubie zwykłe solone no i jeszcze często kupuje wszelakie nowe smaki jakie sie pojawiają żeby spróbować czy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 w tesco, carefourze, intermarche, biedronce i lidlu nie ma ich wiec pozostaje pewnie tylko allegro :idea: na allegro też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 Często w Carrefourze są te czarne Chio ale taccos to nie widziałem nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 wracam ztesco i byly Chio ale tylko nachos i tylko serowe, mala paczka chyba po 7-8zl Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 406 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Są te czarne CHIO w Kauflandzie przynajmniej w Cieszynie i to też tylko kilka rodzai. Cenowo bardzo wysoko 6.66 za normalną paczkę a'la lays. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 Kilka "rodzai" Chio widziałem też w marketach sieci Stokrotka ale zwykle same nachosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 W Makro są Chio, jutro mam nockę to zobaczę ile kosztują. Jak patrze jak klienci biorą u nas chipsy to nie ma się co dziwić, że ich nie możecie znaleźć w sklepach, bo wszyscy ładują Lays do wózków. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 crunchips pikantna wołowina - nie polecam, można zjeść dwa trzy chipsy nie więcej. Stopień pikantności 0/10 są też czosnkowe, pewnie też bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi