Shen 9 623 Opublikowano 9 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 smakuja jak swietej pamieci lays fromage z odrobina czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 9 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 Dzis kupiłem bo pamietam że chyba kiedys jadłem i były spoko. Dzis po kilku chipsach poszly do kosza. No do cholery one sa tak słodkie jak by były słodzone jakims cukrem. Albo to ja mam taka faze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 no te żeberka słabe są, jadłem je raz dawno temu i też prawie że wywaliłem w dodatku zawsze mnie dziwiło co ćpał ten kto dawał obrazek na paczke - nazwa "żeberka" a na obrazku coś co wygląda jak jakieś pulpety a nie żeberka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 9 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 Tez racja ale masakra nigdy nie jadlem tak slodkich chipsow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 Są słodkawe ale mi chwilowo podeszły, na początku były ok, potem jakieś takie mdłe. Dziś weekend to pozwolę sobie na paczuszkę, pewnie klasyka-laysy paprykowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 lays karbowane paprykowe są bardzo ok. Karbowane cebulkowe również. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 co wy pierdolicie, mam ochote wam w dupe wsadzic papryczke chipotle. bluźnierstwa i brednie, ogarnijcie sie kurwa. crunchips pieczone zeberka to jedna z lepszych rzeczy, jakie bog wymyslil, na rowni z cyckami, playstation, pilka nozna i fordem mustangiem. te chipsy z piwem tworza jednosc i sa tak zgrane jak psiocha z fiutem. teraz mozecie zmienic zdanie i dac mi setki plusow. a tak serio to naprawde są dobrymi chipsami, ktore moge jeść i jeść. wiadomo - kwestia gustu, ale chyba nie spotkalem jeszcze osoby, ktora by z czystym sumieniem powiedziala, ze te chipsy sa slabe. nawet moj pies je wpierdala jak szalony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 jak na żarcie dla psa to były ok, rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 tak jak twoje tłuste burgery Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 Figaro ma rację, a reszta blefuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 guwno obsrane te żeberki,słodkie a po całej paczce na raz zbiera na rzygi, mówię jak jest. gorsze są chyba tylko kebabowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 mi raz zasmakowały, kupiłem sobie i nie było tak źle, chociaż im dłużej się je tym bardziej słodkie, za drugim razem po kilku chipsach wy(pipi)alem do kosza, choć nie mam tego w zwyczaju - prawie się wyrzygałem, normalnie mnie naciągało. a na następny dzień 39 stopni gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 Grypa chipsowa, tego jeszcze nie grali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 W lidlu znow pojawily sie inferno zatem informuje, bo sa tutaj wielbiciele piekacego ryja i penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) guwno obsrane te żeberki,słodkie a po całej paczce na raz zbiera na rzygi, mówię jak jest. gorsze są chyba tylko kebabowe kebabowe goty kurvo Edytowane 30 grudnia 2014 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 W biedronce pojawiły się nowe chipsy o nazwie złociste ziemniaczki, ich cena za 125 g wynosi ok. 5 zł. Paczka reklamuję się olejem słonecznikowym i informacją o 80% mniej tłuszczów nasyconych niż w innych chipsach. Do wyboru dwa ciekawe smaki: sól i vinegegar oraz chilli i ocet, wziąłem ten pierwszy, jest dziwny, jak na chipsy kwaskowaty i na pewno nie podejdzie każdemu, ale mi bardzo smakuje, spróbuje jeszcze chilli z octem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Nigdy nie dam sie juz nabrac na czpisy z octem/vinegre, a na pewno nie na takie za 5zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 19 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Post pisałem po garstce chipsów. Smakowały mi bardzo ale na początku. Jednak po iluś chipsach to po prostu zbyt kwaśne. Gdyby smak był delikatniejszy, byłoby dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 sól i vinegegar to tylko pringlesy, są mniej kwaśne, bardziej słone. Te z biedry też jadłem i mam takie same odczucia, i ten chips twardy strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Nienawidzę zapachu octu, takie chipsy są dla mnie niejadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Laysy karbowane Chorizo - Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Teraz weszły też jakieś krakersy Lays, ale nie jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Właśnie jem Lays Prosto z Pieca - pieczone Chipsy. Ściema!!! bo otwieram paczkę a tam zimne czipsy. wiem że suchar A tak na poważnie to twardsze i jakieś takie proste te czipsy są. Wole jednak tradycyjne Lays albo nawet Top Chips z biedrony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Teraz weszły też jakieś krakersy Lays, ale nie jadłem. Chrzanowe są ok jak ktoś lubi... chrzan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Właśnie jem Lays Prosto z Pieca - pieczone Chipsy. Ściema!!! bo otwieram paczkę a tam zimne czipsy. wiem że suchar A tak na poważnie to twardsze i jakieś takie proste te czipsy są. Wole jednak tradycyjne Lays albo nawet Top Chips z biedrony. Tęsknie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi