Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz weszły też jakieś krakersy Lays, ale nie jadłem.

Chrzanowe są ok jak ktoś lubi... chrzan.

O to zaje.bongo

Opublikowano

Widziałem, że pare postów wcześniej została zakwestionowana za(pipi)istość chrunczipsowych żeberek - potwierdzam, po raz kolejny, nie ma lepszych czipsów. Pyszny słodki smak, który z niczym się nie równa.

Aczkolwiek, nie. Dzielą pierwszą pozycje z Pringelsami, oczywiście BBQ. Zupełnie inne, ale też kosmos.

Opublikowano

pojawiły sie nowe cheetosy

produktyBox2.png

http://www.cheetos.pl/promocja-potwory.php

jak narazie kupiłem czosnkowe wampiry bo tylko takie były w sklepie, ale dziś postaram sie kupić pozostale smaki które mogą być znacznie lepsze (jeśli chodzi o moje preferencje)

chrupki są dosyć odmienne od zwykłych cheetosów, znacznie bardziej przypominają prażynki albo monster munch. czosnkowy smak jest niezły ale znacznie baredziej mnie kusi solony (kopia duszków?) i serowy (lubie wszystko co serowe)

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Crunchips fromage nowy krul, delikatny smak, który nie męczy nawet pod koniec dużej paczki. Chyba pierwszy raz kupiłem.

Opublikowano

Jadłem te nowe Cheetosy serowe. Bardziej chrupiące od starych, smak też bardziej wyraźny. Oczywiście, też yebią skarpetami wyciągniętymi z trepa w połowie pielgrzymki do Częstochowy.

Opublikowano

Oczywiście, też yebią skarpetami wyciągniętymi z trepa w połowie pielgrzymki do Częstochowy.

No to dobrze, uwielbiam je, na drugim miejscu ketchupowe.

Opublikowano

A znaleźliście te Taco co wróciły od Chio? Czy kłamali i same nachos są?

Opublikowano

22010678.jpg

Nowe króle.

jadłem, ten smak akurat słaby jakieś inne lepsze jadłem.

Oszukane w chu/j, na obrazku piękne, wielkie, symetryczne stożki, a naprawdę przydepnięte wypierdki z otworem w najlepszym przypadku tak o połowę mniejszym. W sumie jak komuś jest jeszcze maczanie w sosie do szczęścia potrzebne to i tak się nadadzą, bo jak na chrupki są wyjątkowe twarde i zwarte. W smaku ot, zwyczajne bekony jakich wiele.