Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

top chips twist-pomidory w ziołach-bardzo spoko, jutro jeszcze skoczę po śmietanę z cebulą.

Opublikowano

kupiłem dziś kilka nowych smaków chipsów

te nowe cheetosy potwory - solone i serowe

chrunchipsy ser + ostra papryka

i coś tam jeszcze

narazie spróbowałem cheetosy potwory solone

tak jak przewidywałem bardzo podobne do duszków, nawet kształt mają podobny, i smak też

czyli są całkiem spoko, dobra alternatywa dla duszków

jak otworze inne to zdam relacje

Opublikowano

dobra jadłem tez te cheetosy serowe-potwory

w smaku podobne do zwyklych serowych cheetosów, tylko troszke bardziej chrupiące inny kształ

z tych 3 nowych smaków to solone najlepsze bo przypominają duszki

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

top chips twist-pomidory w ziołach-bardzo spoko, jutro jeszcze skoczę po śmietanę z cebulą.

zaj,ebiste, smak jest w miarę delikatny i nie męczy pod koniec paczki

Opublikowano

Jadlem wczoraj chrunchipsy o smaku ostrej papryki i sera. Jak większość mogą byc ale bez szalu raczej ich nie bede kupował ale zle nie byly.

za to te cheetosy potwort solone serio calkiem dobre. Musza byc dobre bo dosyc mocno przypominaja duszki

Opublikowano

Ja kupiłem wczoraj taki wynalazek:

MM_Cola_50_o_smaku_0.png

Spodziewałem się czegoś, co mnie pozytywnie zaskoczy, w końcu to duszki. Niestety srogo się zawiodłem, bo nie byłem w stanie zjeść więcej niż pięć sztuk. Kilkanaście osób u mnie w pracy próbowało i wszyscy sie krzywili jak spróbowali. Smakuje to jakoś pomarańczowo-rzygowo, z dziwnym posmakiem czegoś "musującego". Nie da się nawet tego smaku opisać, ale jest po prostu chujowy.

Odradzam, naprawdę. Chyba, że ktoś i tak musi zabić ciekawość. Jednak i tak lepszym uczynkiem będzie wyjebanie tych 3 złotych do hasioka.

Opublikowano

jadł już ktoś krakersy lay's? dzisiaj mnie kusiło żeby wziąć o smaku chilli, ale jednak wybrałem chipsy i nie wiem czy dobrze zrobiłem

jadłem chilli, nawet niezłe, smakowo niemal idnetyczne jak chipsy tylko z inną bazą, mniej tłuste są, ale drugi raz już bym raczej nie wziął

Gość Orzeszek
Opublikowano

ja lubie próbować nowości ale smak coli w chrupkach brzmi naprawde obrzydliwie i nie połaszę się na cos takigo

pamiętam były też w latach 90' jogurty o smaku gumy balonowej i coca coli  :bad:

Opublikowano

jadł już ktoś krakersy lay's? dzisiaj mnie kusiło żeby wziąć o smaku chilli, ale jednak wybrałem chipsy i nie wiem czy dobrze zrobiłem

Jadłem oba smaki, jak dla mnie wypas. Wg. mnie więcej przypraw mają niż chipsy o takich samych smakach, bardziej intensywne są. No i wiadomo - to nie chipsy, tylko krakersy, więc inaczej smakują. W każdym razie polecam spróbować.

Gość _Be_
Opublikowano

Chrzanowe zaje.biste

Gość _Be_
Opublikowano

No to bliżej temu do sunbitesów niż do krakersów takich jak lajkonik, ale też nie są to jak czipsy w takim razie.

Opublikowano

jadłem te krakersy o smaku papryki, rzeczerze mowiac chujowe, mają jakiś dziwny posmak, jakby mydło czy coś.

krakersami też bym ich nie nazwał. małe kwadratowe badziewia

wole zwykle krakersy