Opublikowano 24 grudnia 200816 l Odstawcie ten destrukcyjny ziemniaczano-olejowo-dioksynowy pokarm i wcinajcie marchewke z dzikim chrzanem (na zdrowie Wam to bardziej wyjdzie). sam to go.wno wpie.rdalaj pringles jeszcze idzie kupic ? Bo mnie naszla ochota. a, chio nachos serowe - zaje.biste i tanie w porownaniu do innych.
Opublikowano 24 grudnia 200816 l marchewka jest do chrzanu <_< mi podchodzi smak cebulki i sera za to te paprykowe to tylko morde palą na wiór, bleee i te też mogą być. w sam raz paczka starcza na 1,5h filmu ale taka wieksza 160g minimum
Opublikowano 18 stycznia 200916 l kranczipsy żeberka z grilla ! miazga jakie dobre i pamiętam, że kiedyś jadłem takie lejsy o smaku ostrej papryczki, opakowanie było czarne, a same czipsy taki grubsze od normlanych. Można to gdzieś jeszcze dostać ?
Opublikowano 18 stycznia 200916 l pringles jeszcze idzie kupic ? Bo mnie naszla ochota. idzie idzie całkiem często wpierdzielam(kupowane w Berti aka Stokrotka) - te zielone cebulkowe mniam. A co do chipsów z biedrony -zayebiste są i tanie przy okazji, tak do kontrastu cenowego z pringlesami.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Ja widze w Tesco Pringelsy - raz w zyciu je jadlem i to na strasznym mrozie
Opublikowano 19 stycznia 200916 l trawie tylko paprykowe chipsy i to najlepiej Lays. Mam tez głupi zwyczaj, że ostro je doprawiam na własną rękę, wsypując, sporo chili Ostatnio kusi mnie żeby kupic Pringelsy o których gadacie, ale zawsze jakos sie powstryzmuje i kupuje Lays, może dlatego że tych drugich jest stosunkowo wiecej.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Grubo krojone (z Biedronki) i do tego dip salsa (też z Biedronki ), pychotka.
Opublikowano 6 lutego 200916 l Tak, bierdona oferuje tanio ale można sobie zje.bać żołądek. Jestem tego przykładem. Odstawiłem czipsy.
Opublikowano 13 marca 200916 l jadł ktoś nowe laysy ogórkowe? dobre? jadlem,nawet niezle dobre tak do zjedzenia jednej malej paczki bo wiecej raczej nie
Opublikowano 13 marca 200916 l raczej nic ciekawego w smaku co najwyżej mała paczka do wszamania starczy laysy fromage, papryka, solone ew. cebulka, w przypływie kasy pringelsy... ...a ponad wszystko RUFFELS'y
Opublikowano 16 marca 200916 l Ruffles? to czasy mojej podstawowki czyt 95/6 rok. za(pipi)iste były. lays max to juz nie było to. A co się z tą marką stało w ogóle? Chipsy jadam rzadko- wolę laysy niz crunchipsy. Z kukurydzianych to cheetosy. Kochalem kiedys tacoosy a jak te nowe cheetosy?
Opublikowano 16 marca 200916 l Wczoraj zjadlem czipsy kebabowe z biedronki. Spoko, choc liczylem na cos wiecej ;] Ziolowo-Pomidorowe wymiataja
Opublikowano 18 marca 200916 l Laysy paprykowe właśnie wcinam, zostało mi jeszcze gdzieś z 40 dużych paczek ( po dacie ) .
Opublikowano 18 marca 200916 l A jak umrzesz? xD Dziś miałem już w łapie Lays o smaku schaba ale 5.30 to lekko w ch.uj za dużo. Wziąłem Twistossy za 2.99. Lays o smaku sera, faliste w biedronie za 3.00 zeta a w innych sklepach już 5.
Opublikowano 19 marca 200916 l Autor Laysy paprykowe właśnie wcinam, zostało mi jeszcze gdzieś z 40 dużych paczek ( po dacie ) tongue.gif. wygrałeś gdzieś czy taki żarłok jestes:D? Edytowane 19 marca 200916 l przez Hide999