Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Koledzy, a ten diabelski cheddar z laysów to można jeszcze gdzieś dostać? No (pipi) od kilu dni za mną chodzą. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Od dawna nigdzie nie widziałem - chyba sezonowa sprawa z tym cheddarem Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Napiszcie maila do producenta jak zrobil Mazz z chio. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) możecie napisać na pewno odpiszą. Mi odpisali na maila dotyczącego octowych laysów. Grzecznie odpowiedzieli, że na razie nie planują wprowadzać tego smaku na polski rynek. cheddar był raz, potem zniknął i został wprowadzony znowu tylko już na dużo krócej. Edytowane 7 lipca 2015 przez D.B. Cooper Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 crunchipsów co wyżej nie polecam. Czuć trochę smak sera znany z innych chipsów serowych, ostrość znikoma. Dopiero po zjedzeniu naraz kilku chipsów delikatnie coś czuć. 3/10 Cytuj
Gość osiol Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Były w Piotrze i Pawle octowe Pringles, to wziąłem. Straszny zawód. Znaczy się całkiem smaczne, no ale... Nasłuchałem się opinii, że mocne, ostre (?), kapiące octem i w ogóle nie da się ich jeść. Tuba weszła bez popitki, ale smak jakiś taki mało wyrazisty, aromatu brak (choć tuba fajnie capi octem), ogólnie strasznie suche. Jak na produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi (podobno) - strasznie nijakie. Werdykt: /10, szkoda kasy. Edytowane 12 lipca 2015 przez Grze(pipi) Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Nabyłem octowe, ciekawy smak, wali octem i pali w usta. Trochę przypomina oryginalny brytyjski fish&chips (oczywiście bez fish ) bo oni lubią takie połączenie. Na jeden raz styknie, ale raczej wracał nie będę. 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 12 lipca 2015 Autor Opublikowano 12 lipca 2015 W biedronce oficjalnie od jutra, ale kupiłem już dziś top chipsy o smaku soli morskiej oraz oregano. Jadłem te pierwsze i całkiem spoko. Trochę mniej słone od zwykłych solonych. No i najmniej niezdrowe, bo w składzie tylko olej, ziemniaki i sól. Tylko, że sprzedawane w 300 g paczkach za 3,99. Zjadłem trochę, a reszta pewnie trafi do szafki Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Nabyłem octowe, ciekawy smak, wali octem i pali w usta. Trochę przypomina oryginalny brytyjski fish&chips (oczywiście bez fish ) bo oni lubią takie połączenie. Na jeden raz styknie, ale raczej wracał nie będę. gdzie kupiłeś? Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Nabyłem octowe, ciekawy smak, wali octem i pali w usta. Trochę przypomina oryginalny brytyjski fish&chips (oczywiście bez fish ) bo oni lubią takie połączenie. Na jeden raz styknie, ale raczej wracał nie będę.gdzie kupiłeś? W Almie (Rzeszów, ale jak byłem we Wro i Krk to też widziałem). Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 Ziomki badajcie nowy smak top chipsow z biedy, szynka z chrzanem. Jak dla mnie za(pipi)ioza, dobrze daja po nosie. 1 Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 30 lipca 2015 Opublikowano 30 lipca 2015 (edytowane) Pringelsy dostępne pewnie już są i w innych sieciach.Delikatesy Centrum,Nasz Sklep,Spar.Smaki zależą co sobie zamówią.Można teraz na promocję utrafić.Np w Auchan były po 6,50. Próbowałem też śmietanowo-cebulowe i paprykowe.Mi smakowały-zwłaszcza te paprykowe.Aczkolwiek jedną tubę paprykowych miałem jakąś zwietrzałą czy coś.Chipsy były takie bez wyraźnego smaku.Druga paczka była bardzo dobra. Edytowane 30 lipca 2015 przez keyzee Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 top chipsy - pieczona kaczka z zurawina kupilem ostatnio i jestem ogromnie zaskoczony, bo mnie zrobiono w chuja. chipsy wcale nie smakowaly jak pieczona kaczka z zurawina, a jak zupka chinska vifon. tak jakby sie wsypalo do paczki przyprawe z vifona. jak ktos lubi ten smak to moze brac. w innym przypadku stanowczo odradzam. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ostatnio sprobowalem "podstawowych" top chipsow zielona cebulka. Jezu jakie to go.wno jest. Soli od zaje.bania. Pod tym wzgledem chyba tyko tescowe solone wygrywaja (tak bylo kiedys). Przypomnialo mi to zeby nadal omijac topy i brac lidlowe crispycroc czy jakos tak. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 ej ale ogolnie te chipsy nie sa zle, jest pare fajnych smakow, ktore dają radę. ale faktycznie czesto mozna sie nadziać na najzwyklejsza chujnię Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 W Biedrze gazetka mówi, że od dziś do kupienia octowe czipsiory. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) O smaku soli i octu jabłkowego z Tesco - całkiem zjadliwe. Tylko to pretensjonalne opakowanie z przeintelektualizowanym opisem bym wyrzucił. Przecież to są, (pipi), pyry z posypką. 6,99 zł za 150 g. 6/10 Edytowane 7 sierpnia 2015 przez Grze(pipi) Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Najlepsze czipsy na rynku: Można zamknąć temat. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 W auchanie promocja na pringles Dwie paczki za 8,30zl To jest promo skur.wysynu 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 W Biedrze pojawiły się nowe Top Chipsy, które stylizują się na te "Wiejskie Ziemniaczki". Skład dużo mniejszy niż w Top Chipsach. No i tak wziąłem solono-octowe, całkiem niezłe. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Ja jadlem o smaku czili i byly twarde jak skvrwesyn. Ja nie polecam, zjadlem cale dopiero na gastro po po piwku. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Kusi jechac po te pringelsy do auchana, a wczoraj wieczorem do browarkow dwa hotdogi z zabki zjadlem no I wypadaloby jakas pizze niedlugo zjesc Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 widzę spartakus pełną gębą Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Masa musi być xd chipsy jednak sobie odpuszczę i zjem na obiad dorsza z kasza i jakas surowka, tez będzie apetycznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi