Opublikowano 19 marca 200916 l Czakalaka rządzą, nie miałem okazji bo (pipi)y drogie ale dziś sie skusiłem. Wyje.bka kosmiczna.
Opublikowano 21 marca 200916 l Laysy mi ostatnio nie smakują. Dobre są serowe chio, takie pozawijane, nie pamiętam dokładnej nazwy.
Opublikowano 22 marca 200916 l Moje "najulubieńsze" niedoścignione to lay's fromage. Poza tym ostatnio zasmakowały mi chipsy tortilla z biedronki.
Opublikowano 22 marca 200916 l Laysy paprykowe właśnie wcinam, zostało mi jeszcze gdzieś z 40 dużych paczek ( po dacie ) tongue.gif. wygrałeś gdzieś czy taki żarłok jestes:D? Znajomy załatwił Przedatowane ale w przypadku chipsów to chyba nie jest aż tak szkodliwe.
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor wydaje mi się, że tylko brzuch będzie bolał No i napisane jest, że najlepiej spożyć przed datą, a nie żeby nie spożywać po dacie, bo się zatrujesz coś Edytowane 22 marca 200916 l przez Hide999
Opublikowano 22 marca 200916 l piszesz tak bo mu zazdroscisz1!1!1 w sumie ja tez bym raczej nie zjadl.
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor No chciałbym mieć wujka we frito lay a jakby chipsy były terminowe to już by było cudownie:D
Opublikowano 23 marca 200916 l Poza tym ostatnio zasmakowały mi chipsy tortilla z biedronki. O tak - świetne są - tylko nie polecam do nich dipu serowego z tej samej firmy. Ohyda.
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Poza tym ostatnio zasmakowały mi chipsy tortilla z biedronki. O tak - świetne są - tylko nie polecam do nich dipu serowego z tej samej firmy. Ohyda. Wpis, serowy dip jest ochydny, paprykowy daje rade, troszke może za ostry ale dobry
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Moje ulubione chipsy, których chyba żadne nie dościgną, to Star Chips serowo-cebulowe. Za 2zł paczuszka prawie 100g, idealnie na okienko na uczelni. Prawie codziennie je jem. Dla mnie perfekcyjne. Ostatnio jeszcze zasmakowały mi Lay's Chilli + Limonka. Zaje.biste, ale już niedostępne ;/
Opublikowano 7 czerwca 200915 l nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. Ogólnie sie bardzo zdrowo odżywiam, prawie nie jem fast-foodów, nawet sosu do ziemniaków nie dokładam. Raz na kilka lat robie badania narządów i lekarz zawsze stwierdza, ze sa jak nowe Edytowane 7 czerwca 200915 l przez Kame
Opublikowano 7 czerwca 200915 l nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. ale sa zaje,biscie smaczne!! w ogole nie jesc czegos bo jest nie zdrowe to dla mnie glupi pomysl i tak wszyscy pie,rdolniemy w kalendarz. ja jem to co smaczne co to tematu to nowe lejsy letnia papryka(?) z cebula i z czyms tam nawet daja rade. Edytowane 7 czerwca 200915 l przez Damian312
Opublikowano 8 czerwca 200915 l nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. Ogólnie sie bardzo zdrowo odżywiam, prawie nie jem fast-foodów, nawet sosu do ziemniaków nie dokładam. Raz na kilka lat robie badania narządów i lekarz zawsze stwierdza, ze sa jak nowe Załóżmy, że ja jem niezdrowo, masę rakotwórczych tłuszczów, potrawy mocno doprawiane, CHIPSY; w dodatku jem późno w nocy, przed snem, często fast fudy. I teraz wyobraź sobie, że jutro Cię autobus pier.dolnie. Czujesz ironię losu?
Opublikowano 8 czerwca 200915 l dlaczego nie ma już rufflesów świńskich i o smaku pieczonego kurczaka? najlepsze czipsy w ogóle no
Opublikowano 8 czerwca 200915 l nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. Ogólnie sie bardzo zdrowo odżywiam, prawie nie jem fast-foodów, nawet sosu do ziemniaków nie dokładam. Raz na kilka lat robie badania narządów i lekarz zawsze stwierdza, ze sa jak nowe Wszystko jest szkodliwe
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Ja jestem uzależniony od chipsów... Nie zwracam uwagi na to czy są zdrowe czy nie, zaje.biście smakują i tyle. Na coś trzeba umrzeć. Ch.ujowo mieć w akcie zgonu "Ze starości", lepiej "Je.bnął na przedawkowanie E153260 zawarte w chipsach". Mam rację? :potter:
Opublikowano 9 czerwca 200915 l dzisiaj na obiad bede miec ryz z tunczykiem i sosem slodko kwasnym, rano mialem jechac zawiesc indeks po wpisy ale spotkalem laske ktora tez jechala wiec jej dalem.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Ostatnio zasmakowałem chipsów z biedronki , grillowane warzywa , bardzo dobre.