II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2009 Czakalaka rządzą, nie miałem okazji bo (pipi)y drogie ale dziś sie skusiłem. Wyje.bka kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 21 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2009 Laysy mi ostatnio nie smakują. Dobre są serowe chio, takie pozawijane, nie pamiętam dokładnej nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 22 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 Moje "najulubieńsze" niedoścignione to lay's fromage. Poza tym ostatnio zasmakowały mi chipsy tortilla z biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 22 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 Laysy paprykowe właśnie wcinam, zostało mi jeszcze gdzieś z 40 dużych paczek ( po dacie ) tongue.gif. wygrałeś gdzieś czy taki żarłok jestes:D? Znajomy załatwił Przedatowane ale w przypadku chipsów to chyba nie jest aż tak szkodliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) wydaje mi się, że tylko brzuch będzie bolał No i napisane jest, że najlepiej spożyć przed datą, a nie żeby nie spożywać po dacie, bo się zatrujesz coś Edytowane 22 marca 2009 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 22 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 piszesz tak bo mu zazdroscisz1!1!1 w sumie ja tez bym raczej nie zjadl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 No chciałbym mieć wujka we frito lay a jakby chipsy były terminowe to już by było cudownie:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 23 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2009 Poza tym ostatnio zasmakowały mi chipsy tortilla z biedronki. O tak - świetne są - tylko nie polecam do nich dipu serowego z tej samej firmy. Ohyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 5 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2009 Poza tym ostatnio zasmakowały mi chipsy tortilla z biedronki. O tak - świetne są - tylko nie polecam do nich dipu serowego z tej samej firmy. Ohyda. Wpis, serowy dip jest ochydny, paprykowy daje rade, troszke może za ostry ale dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2009 Moje ulubione chipsy, których chyba żadne nie dościgną, to Star Chips serowo-cebulowe. Za 2zł paczuszka prawie 100g, idealnie na okienko na uczelni. Prawie codziennie je jem. Dla mnie perfekcyjne. Ostatnio jeszcze zasmakowały mi Lay's Chilli + Limonka. Zaje.biste, ale już niedostępne ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. Ogólnie sie bardzo zdrowo odżywiam, prawie nie jem fast-foodów, nawet sosu do ziemniaków nie dokładam. Raz na kilka lat robie badania narządów i lekarz zawsze stwierdza, ze sa jak nowe Edytowane 7 czerwca 2009 przez Kame Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. ale sa zaje,biscie smaczne!! w ogole nie jesc czegos bo jest nie zdrowe to dla mnie glupi pomysl i tak wszyscy pie,rdolniemy w kalendarz. ja jem to co smaczne co to tematu to nowe lejsy letnia papryka(?) z cebula i z czyms tam nawet daja rade. Edytowane 7 czerwca 2009 przez Damian312 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 Nachos to nie chipsy, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. Ogólnie sie bardzo zdrowo odżywiam, prawie nie jem fast-foodów, nawet sosu do ziemniaków nie dokładam. Raz na kilka lat robie badania narządów i lekarz zawsze stwierdza, ze sa jak nowe Załóżmy, że ja jem niezdrowo, masę rakotwórczych tłuszczów, potrawy mocno doprawiane, CHIPSY; w dodatku jem późno w nocy, przed snem, często fast fudy. I teraz wyobraź sobie, że jutro Cię autobus pier.dolnie. Czujesz ironię losu? Cytuj Odnośnik do komentarza
John Smith 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 dlaczego nie ma już rufflesów świńskich i o smaku pieczonego kurczaka? najlepsze czipsy w ogóle no Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 bo byly rakotworcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 nie jem chipsów od kilkunastu lat, bo są niezdrowe, pełno w tym soli, narządy wam padną, jak za dużo wciągniecie (smiti), i bardzo się od tego tyje. Ogólnie sie bardzo zdrowo odżywiam, prawie nie jem fast-foodów, nawet sosu do ziemniaków nie dokładam. Raz na kilka lat robie badania narządów i lekarz zawsze stwierdza, ze sa jak nowe Wszystko jest szkodliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 pringles te light o smaku jakiegos sera greckiego sa przecudowne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 Ja jestem uzależniony od chipsów... Nie zwracam uwagi na to czy są zdrowe czy nie, zaje.biście smakują i tyle. Na coś trzeba umrzeć. Ch.ujowo mieć w akcie zgonu "Ze starości", lepiej "Je.bnął na przedawkowanie E153260 zawarte w chipsach". Mam rację? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 stary,proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
John Smith 0 Opublikowano 9 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2009 bo byly rakotworcze napisz mi coś, czego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 9 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2009 dzisiaj na obiad bede miec ryz z tunczykiem i sosem slodko kwasnym, rano mialem jechac zawiesc indeks po wpisy ale spotkalem laske ktora tez jechala wiec jej dalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 12 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2009 Ostatnio zasmakowałem chipsów z biedronki , grillowane warzywa , bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2009 Jakiś nowy smak ? Jeszcze ich nie jadłem ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 12 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2009 Nowy... u mnie w biedronie leżały przy kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi