Opublikowano 27 grudnia 20159 l A spróbujcie chipsów warzywnych, albo z batatów, seria Deluxe w Lidlu. Coś wspaniałego. Widziałem tylko na słodko chyba. W każdym razie były dwa rodzaje i nie było tego co chciałem i nie wziąłem
Opublikowano 28 grudnia 20159 l A spróbujcie chipsów warzywnych, albo z batatów, seria Deluxe w Lidlu. Coś wspaniałego. Próbowałem. Bardzo smaczne Jadłem też kiedyś chipsy z manioku i były całkiem ok.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Autor Jadłem ten słynny diabelski chedar. Nigdzie w sklepie nie było, a w końcu przypadkiem zobaczyłem na stacji. Bardzo przyjemnie pali w mordę. Do tego zimna pepsi. Dawno żadnych tak dobrych chipsów nie jadłem. Kolejne jakie spróbuję będą pewnie słabe, więc następne chipsy pewnie za miesiąc.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l a propo, ja polecam chipsy curry ale wersja najlepsza czyli lays z pieca. No pycha, tylko po paczce trzeba sobie rzygnąc.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Otworzyłem, niezłe, ale ostre w ch.uj, bez przepity nie wejdą. Bardziej walą czosnkiem i papryką niż curry. 5/10.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l podobne do szakalaka crunchipsów nie prawda. bardzo ostre, chyba najostrzejsze z tych jakie jadłem
Opublikowano 14 stycznia 20169 l lel, przecież wszystkie strongi są ostrzejsze od nich co ty gadasz typie
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Te laysy curry propsuję mocno. Faktycznie przypominaja czakalaka crunchipsy, moim zdaniem są nawet lepsze, bo delikatnie pikantniejsze.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l lel, przecież wszystkie strongi są ostrzejsze od nich co ty gadasz typie guwno prawda
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Szczególnie smak Hot and Spicy. W ogóle, Pringlesy wsprawiają wrażenie takich lekkich chipsów.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l A co, z plastra ziemniaka sa robione? Tak rowno ciete i idealnie wysmazone? Nie wydaje mnie sie. One sa robione z jakiejs mieszanki maki ziemniaczanej. Na pewno nie sa to czipsy jak laysy czy nawet topy z biedry.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Ostatnio pringelsy w żabce niedaleko mnie mieli po 6,50 za tube ale się nawpierdalałem
Opublikowano 15 stycznia 20169 l u mnie w avicie są po 6,99 czyli to jakaś promocyjna cena tak? ostatni raz pringelsy jadlem w uk jak w tesco kupowalem 1+1gratis za funta do tego lemoniada kwiatowa i było goty Mejm nadal czips, chrupki sa kukrydziane
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Normalnie kosztują 8-9 zł, w Żabce faktycznie ostatnio się na promie pojawiają.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Tak jak krupek pisze, ale ostatnio w coraz wiekszej ilosci sklepow sie pojawiaja to pewnie i cena troche spadnie.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2009/may/21/pringles-vat-tax-crisps-snacks
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Pringlesy to chrupki, nawet z tylu opakowania jest napisane. Chociaz ostatnio widzialem jakies bilbordy to tam bylo o nich jako o chipsach. Jednak opakowanie wydaje mi sie bardziej wiarygodne.