Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A spróbujcie chipsów warzywnych, albo z batatów, seria Deluxe w Lidlu. Coś wspaniałego.

Widziałem tylko na słodko chyba. W każdym razie były dwa rodzaje i nie było tego co chciałem i nie wziąłem :(

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 339,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

A spróbujcie chipsów warzywnych, albo z batatów, seria Deluxe w Lidlu. Coś wspaniałego.

Próbowałem. Bardzo smaczne :) Jadłem też kiedyś chipsy z manioku i były całkiem ok.

Opublikowano
  • Autor

Jadłem ten słynny diabelski chedar. Nigdzie w sklepie nie było, a w końcu przypadkiem zobaczyłem na stacji. Bardzo przyjemnie pali w mordę. Do tego zimna pepsi. Dawno żadnych tak dobrych chipsów nie jadłem. Kolejne jakie spróbuję będą pewnie słabe, więc następne chipsy pewnie za miesiąc. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś się natknąłem w Biedrze, będą testowane. Ktoś jadł?

DSCF5188-768x1024.jpg

Opublikowano

podobne do szakalaka crunchipsów

Opublikowano

a nawet takie same

Opublikowano

a propo, ja polecam chipsy curry  ale wersja najlepsza czyli lays  z pieca.

No pycha, tylko po paczce trzeba sobie rzygnąc.

Opublikowano

Otworzyłem, niezłe, ale ostre w ch.uj, bez przepity nie wejdą. Bardziej walą czosnkiem i papryką niż curry. 5/10.

Opublikowano

podobne do szakalaka crunchipsów

nie prawda.

bardzo ostre, chyba najostrzejsze z tych jakie jadłem

Opublikowano

lel, przecież wszystkie strongi są ostrzejsze od nich co ty gadasz typie

Opublikowano

Te laysy curry propsuję mocno. Faktycznie przypominaja czakalaka crunchipsy, moim zdaniem są nawet lepsze, bo delikatnie pikantniejsze.

Opublikowano

lel, przecież wszystkie strongi są ostrzejsze od nich co ty gadasz typie

guwno prawda

Opublikowano

zjadłem po kilku latach pringelsy :banderas: najleprze czipsy ewer

Opublikowano

Pringelsy to nie czipsy. To chrupki.

Opublikowano

Szczególnie smak Hot and Spicy. W ogóle, Pringlesy wsprawiają wrażenie takich lekkich chipsów.

Opublikowano

Pringelsy to nie czipsy. To chrupki.

ty chory?

Opublikowano

A co, z plastra ziemniaka sa robione? Tak rowno ciete i idealnie wysmazone? Nie wydaje mnie sie. One sa robione z jakiejs mieszanki maki ziemniaczanej. Na pewno nie sa to czipsy jak laysy czy nawet topy z biedry.

Opublikowano

40% to ziemniak czyli chips

Opublikowano

Nie, czips to jest 100% ziemniak.

Opublikowano

Ostatnio pringelsy w żabce niedaleko mnie mieli po 6,50 za tube :banderas:

ale się nawpierdalałem

Opublikowano

u mnie w avicie są po 6,99 czyli to jakaś promocyjna cena tak? ostatni raz pringelsy jadlem w uk jak w tesco kupowalem 1+1gratis za funta :banderas: do tego lemoniada kwiatowa i było goty

Mejm nadal czips, chrupki sa kukrydziane

Opublikowano

Normalnie kosztują 8-9 zł, w Żabce faktycznie ostatnio się na promie pojawiają.

Opublikowano

Tak jak krupek pisze, ale ostatnio w coraz wiekszej ilosci sklepow sie pojawiaja to pewnie i cena troche spadnie.

Opublikowano

Pringlesy to chrupki, nawet z tylu opakowania jest napisane. Chociaz ostatnio widzialem jakies bilbordy to tam bylo o nich jako o chipsach. Jednak opakowanie wydaje mi sie bardziej wiarygodne.