Opublikowano 4 czerwca 20168 l Lays pikantna kiełbasa i łagodny ser - nie polecam, sam glutaminian plus sól. Bardzo słabe, takie 3/10 max.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Mnie wkurza, że przy jedzeniu chipsów, co chwila wycieram ręką w spodnie. A za chwile znowu jem i ją brudzę, a potem wycieram. I tak do zjedzenia paczki. Miałem tak do czasu aż zacząłem używać papierowego ręcznika.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Crunchips ostry azjatycki sos - chyba jeszcze gorsze niż lays pikantna kiełbasa, 3/10. Ja prdl, czemu te smaki to musi być sama sól plus glutaminian. Czy naprawdę polskie podniebienia są jakieś wybitne pod tym względem?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A miałem dzisiaj brać ten azjatycki sos, przy kasie obadałem cenę - 6,49 za 140g, mimo że pisało 4,50 i sobie darowałem.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jakieś potwierdzone info gdzie dostanę Lays Wasabi? Nie jadłem ich ze 3 lata, a nie powiem, bardzo dobrze wchodziły. Tak w ogóle to kupiłem ostatnio Crunchips X-Cut ser-cebula i trafiła mi się masakrycznie "tłusta" paka, aż mnie zamuliło i odbijało się tym tłuszczem później.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Crunchipsy o smaku kiełbasy nie polecam. Jakiś niezdefiniowany słony smak, który z kiełbasą nie ma absolutnie nic wspólnego.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Wczoraj jadłem Pringelsy paprykowe po długiej przerwie. Jezu, jakie one są wciąż dobre
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Autor W bieronce top chips o smaku soli i pieprzu. Taki smak zawsze był dobry, więc jest potencjał. Jutro dopiero je zjem i dam znać.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l ja wczoraj kupilem dwie pczki crunchipsow - jakies tam warzywne - ujda, jakby posypane kucharkiem - tajskie chilli - lepsze, nawet przyjemne slodko-ostre
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Powiedzcie co jest glupsze, chipsy o smaku schabowego na polce w sklepie czy ludzie ktorzy po takie smaki siegaja.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l no generalnie to chyba tylko kwestia smaku, ktory najczesciej, przy zamknietych oczach, nie jest definiowalny w prawidlowy sposob. grunt zeby smakowaly, co sie bedziesz przejmowal co jest napisane na opakowaniu, jak czips zjadliwy?
Opublikowano 17 czerwca 20168 l W tamtym roku lokalnym hitem były pomidorowe od Wiejskich Ziemniaczków, ale w tym roku nie widziałem nigdzie w sklepach Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? A w ogóle to wszystkie te nowe Crunchipsy to o kant du.py potłuc, wypuścili nową serię na Euro (kiełbasa, boczek i jakiś tam nie pamiętam) i były akurat na imprezie wczoraj, no w mordę jeża, totalnie niezjadliwe trzeba było popić ze dwiema szklankami coli żeby tłuszcz spłukać. I to samo co w tej serii Street Food - sama sól. Dla kontrastu Lays papryka i fromage - klasyka, wchodzi zawsze i wszędzie.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Owszem jest niezła. Oprócz niej jest jeszcze smak bagietki czosnkowej.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Bardzo lubiłem krakersy lays strong szczególnie te z chrzanem, ale coś u mnie poznikały ze sklepów. Czyżby je wycofali.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Pringlesy Hot & Spicy - goty wszechczasów, powiadam. Faktycznie ostre, ale bez jakiegoś hardkorowego przegięcia, dla mnie w sam raz. No i duży plus za to, że nie czuć na nich tłuszczu, czego niestety nie da się powiedzieć o wielu konkurencyjnych produktach.
Opublikowano 5 lipca 20168 l Ostatnio jadłem Przysnacki o smaku wędzonego boczku, grubo cięte ( coś jakby lays maxx) i jak dla mnie jedne z najlepszych chipsów jakie jadłem w tym roku. Drugi smak to wiejska szynka, nieco gorsze od boczku, ale niezłe. Polecam fanom "łagodniejszych" chipsów.
Opublikowano 6 lipca 20168 l W tamtym roku lokalnym hitem były pomidorowe od Wiejskich Ziemniaczków, ale w tym roku nie widziałem nigdzie w sklepach Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? A w ogóle to wszystkie te nowe Crunchipsy to o kant du.py potłuc, wypuścili nową serię na Euro (kiełbasa, boczek i jakiś tam nie pamiętam) i były akurat na imprezie wczoraj, no w mordę jeża, totalnie niezjadliwe trzeba było popić ze dwiema szklankami coli żeby tłuszcz spłukać. I to samo co w tej serii Street Food - sama sól. Dla kontrastu Lays papryka i fromage - klasyka, wchodzi zawsze i wszędzie. A Lay's fromage to niby nie sama sól? Nie mówię, że niedobre (choć kiedyś - tak jak np. gry czy pogoda - były lepsze), ale słone jak (pipi). Karbowane fromage marki Auchan są o niebo lepsze i dwa razy tańsze. Tylko uważaj, bo Auchan ma dwie marki - tę z podniesionym kciukiem w logo (to dla biedaków) i tę z czerwonym ptaszyskiem (segment P r e m i u m), pod którą sprzedawane są właśnie ww. czipsy. Mnie smakowały ostatnio Top Czipsy chutney, cokolwiek to jest. Bardzo pomidorowe i lekko kwaskowate. Bizon, no najgłupsi to są ludzie, którzy nie pojmują czym są czipsy wśród słonych przekąsek. Krychasz pyry na plasterki, smażysz i posypujesz mieszanką przypraw i gotowe. To bardzo proste. Są oczywiście czipsy, które faktycznie smakują tak jak sugeruje ich nazwa (boskie Pringles salt & vinegar), ale w przypadku większości to tylko sugestia. No (pipi), jak niby zrobić posypkę o smaku spaghetti alla carbonara? Posypać przypawą z Vifona? Najlepiej nie sugerować się smakiem (wyj. ww. ocet, papryka, cebula, czosnek, bo tego się nie da s(pipi)ić), tylko kupować różne rodzaje hurtem i pozostać przy tych, które pasują najbardziej.
Opublikowano 7 lipca 20168 l crunchips warzywny mix, niemal identyczne jak chakalaka, lekko słodkawe, można zjeść.
Opublikowano 7 lipca 20168 l Autor Czasami w biedronce jest smak grillowanych warzyw, jak dla mnie jeszcze lepsze. Edytowane 7 lipca 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 7 lipca 20168 l Grillowane warzywa strasznie się zepsuły. Mniej posypki, ogólnie gorsza jakość, jako koneser zdecydowanie odradzam. Podobnie jak te brązowe, chyba o smaku żeberek.
Opublikowano 9 lipca 20168 l kupiłem limitowane chrunchipsy x-cut z hamburgerem na obrazku o smaku niewiadomoczego, bo napewno nie hamburgera, probowałem odgadnąć co to może być ale jedyne co wyłapałem to lekka nuta pomidora, reszta to zagadka chociaż złe nie były, poprostu nieokreślone wylądowały w szafie oczywiście
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.