keyzee 86 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Pringelsy w Auchan( po 9 zł za 2 paczki. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Lays pikantna kiełbasa i łagodny ser - nie polecam, sam glutaminian plus sól. Bardzo słabe, takie 3/10 max. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Mnie wkurza, że przy jedzeniu chipsów, co chwila wycieram ręką w spodnie. A za chwile znowu jem i ją brudzę, a potem wycieram. I tak do zjedzenia paczki. Miałem tak do czasu aż zacząłem używać papierowego ręcznika. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Crunchips ostry azjatycki sos - chyba jeszcze gorsze niż lays pikantna kiełbasa, 3/10. Ja prdl, czemu te smaki to musi być sama sól plus glutaminian. Czy naprawdę polskie podniebienia są jakieś wybitne pod tym względem? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 A miałem dzisiaj brać ten azjatycki sos, przy kasie obadałem cenę - 6,49 za 140g, mimo że pisało 4,50 i sobie darowałem. Cytuj
winner 183 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Jakieś potwierdzone info gdzie dostanę Lays Wasabi? Nie jadłem ich ze 3 lata, a nie powiem, bardzo dobrze wchodziły. Tak w ogóle to kupiłem ostatnio Crunchips X-Cut ser-cebula i trafiła mi się masakrycznie "tłusta" paka, aż mnie zamuliło i odbijało się tym tłuszczem później. 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Crunchipsy o smaku kiełbasy nie polecam. Jakiś niezdefiniowany słony smak, który z kiełbasą nie ma absolutnie nic wspólnego. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 Wczoraj jadłem Pringelsy paprykowe po długiej przerwie. Jezu, jakie one są wciąż dobre 2 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 17 czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 czerwca 2016 W bieronce top chips o smaku soli i pieprzu. Taki smak zawsze był dobry, więc jest potencjał. Jutro dopiero je zjem i dam znać. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 ja wczoraj kupilem dwie pczki crunchipsow - jakies tam warzywne - ujda, jakby posypane kucharkiem - tajskie chilli - lepsze, nawet przyjemne slodko-ostre Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 Powiedzcie co jest glupsze, chipsy o smaku schabowego na polce w sklepie czy ludzie ktorzy po takie smaki siegaja. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 no generalnie to chyba tylko kwestia smaku, ktory najczesciej, przy zamknietych oczach, nie jest definiowalny w prawidlowy sposob. grunt zeby smakowaly, co sie bedziesz przejmowal co jest napisane na opakowaniu, jak czips zjadliwy? Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 17 czerwca 2016 Opublikowano 17 czerwca 2016 W tamtym roku lokalnym hitem były pomidorowe od Wiejskich Ziemniaczków, ale w tym roku nie widziałem nigdzie w sklepach Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? A w ogóle to wszystkie te nowe Crunchipsy to o kant du.py potłuc, wypuścili nową serię na Euro (kiełbasa, boczek i jakiś tam nie pamiętam) i były akurat na imprezie wczoraj, no w mordę jeża, totalnie niezjadliwe trzeba było popić ze dwiema szklankami coli żeby tłuszcz spłukać. I to samo co w tej serii Street Food - sama sól. Dla kontrastu Lays papryka i fromage - klasyka, wchodzi zawsze i wszędzie. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 19 czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 czerwca 2016 sól morska z pieprzem z biedry, polecam mocno Cytuj
Mani 685 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Owszem jest niezła. Oprócz niej jest jeszcze smak bagietki czosnkowej. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Bardzo lubiłem krakersy lays strong szczególnie te z chrzanem, ale coś u mnie poznikały ze sklepów. Czyżby je wycofali. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 Pringlesy Hot & Spicy - goty wszechczasów, powiadam. Faktycznie ostre, ale bez jakiegoś hardkorowego przegięcia, dla mnie w sam raz. No i duży plus za to, że nie czuć na nich tłuszczu, czego niestety nie da się powiedzieć o wielu konkurencyjnych produktach. 1 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Ostatnio jadłem Przysnacki o smaku wędzonego boczku, grubo cięte ( coś jakby lays maxx) i jak dla mnie jedne z najlepszych chipsów jakie jadłem w tym roku. Drugi smak to wiejska szynka, nieco gorsze od boczku, ale niezłe. Polecam fanom "łagodniejszych" chipsów. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Crunchipsy X-Cut o smaku karkówki takie se Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 W tamtym roku lokalnym hitem były pomidorowe od Wiejskich Ziemniaczków, ale w tym roku nie widziałem nigdzie w sklepach Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? A w ogóle to wszystkie te nowe Crunchipsy to o kant du.py potłuc, wypuścili nową serię na Euro (kiełbasa, boczek i jakiś tam nie pamiętam) i były akurat na imprezie wczoraj, no w mordę jeża, totalnie niezjadliwe trzeba było popić ze dwiema szklankami coli żeby tłuszcz spłukać. I to samo co w tej serii Street Food - sama sól. Dla kontrastu Lays papryka i fromage - klasyka, wchodzi zawsze i wszędzie. A Lay's fromage to niby nie sama sól? Nie mówię, że niedobre (choć kiedyś - tak jak np. gry czy pogoda - były lepsze), ale słone jak (pipi). Karbowane fromage marki Auchan są o niebo lepsze i dwa razy tańsze. Tylko uważaj, bo Auchan ma dwie marki - tę z podniesionym kciukiem w logo (to dla biedaków) i tę z czerwonym ptaszyskiem (segment P r e m i u m), pod którą sprzedawane są właśnie ww. czipsy. Mnie smakowały ostatnio Top Czipsy chutney, cokolwiek to jest. Bardzo pomidorowe i lekko kwaskowate. Bizon, no najgłupsi to są ludzie, którzy nie pojmują czym są czipsy wśród słonych przekąsek. Krychasz pyry na plasterki, smażysz i posypujesz mieszanką przypraw i gotowe. To bardzo proste. Są oczywiście czipsy, które faktycznie smakują tak jak sugeruje ich nazwa (boskie Pringles salt & vinegar), ale w przypadku większości to tylko sugestia. No (pipi), jak niby zrobić posypkę o smaku spaghetti alla carbonara? Posypać przypawą z Vifona? Najlepiej nie sugerować się smakiem (wyj. ww. ocet, papryka, cebula, czosnek, bo tego się nie da s(pipi)ić), tylko kupować różne rodzaje hurtem i pozostać przy tych, które pasują najbardziej. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 crunchips warzywny mix, niemal identyczne jak chakalaka, lekko słodkawe, można zjeść. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 7 lipca 2016 Autor Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Czasami w biedronce jest smak grillowanych warzyw, jak dla mnie jeszcze lepsze. Edytowane 7 lipca 2016 przez Cosmos Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Grillowane warzywa strasznie się zepsuły. Mniej posypki, ogólnie gorsza jakość, jako koneser zdecydowanie odradzam. Podobnie jak te brązowe, chyba o smaku żeberek. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 kupiłem limitowane chrunchipsy x-cut z hamburgerem na obrazku o smaku niewiadomoczego, bo napewno nie hamburgera, probowałem odgadnąć co to może być ale jedyne co wyłapałem to lekka nuta pomidora, reszta to zagadka chociaż złe nie były, poprostu nieokreślone wylądowały w szafie oczywiście Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Pisałem już, że to są czipsy o smaku pietruszki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi