kapell 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2009 Trzeba przyznać , za(pipi)iste są.Smakiem przypominają mi dawne chipsy keczupowe z biedronki (Top Chips , niebieskie opakowanie).Wie ktoś czemu je wycofali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2009 Ostatnio kupilem sobie te naczosy z biedronki, serowe i paprykowe + sos chilli i byly naprawde calkiem spoko jak za ta cene. Lubie tez prazynki z biedronki - w ogole czipsy maja calkiem niezle w dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2009 Panna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 15 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2009 nie jem, nie kupuję, unikam tego jakoś, jak ktoś poczęstuje to zjem pare. ostatnio to mi zwykłe solone odpowiadały. kiedyś bły takei chrupki "bingo" orzechowe, całkiem fajne. ale najbardziej to lubiłem prażynki jak byłe mmały, babcia pracowała w krtochmalni i miała tego pełno, tylko ze to nie byly takie jak w sklepie a do zrobienia samemu (wrzucenie na olej). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetsu 0 Opublikowano 15 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2009 Tak samo, przejadły mi się już te chipsy. Ostatnio to tylko prażynki paprykowe wcinam. Kiedyś były takie dobre chrupki o smaku pizzy i cebuli w biedronce, ale już je chyba wycofali ;/ . Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 26 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2009 Pojawiły się nowe Crunchipsy X-Cut - o smaku gulaszu oraz karkówki z grilla. Tych drugich nie próbowałem ale gulasz jest przezajebisty, brakuje w nich tylko pikantności ale jak zrobiliśmy sobie z bracholem do nich trochę naprawdę ostrego sosu to było już mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 26 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2009 kranczipsy ogolnie wyszly na pierwsze miejsce jesli chcodzi o chipsy w polsce jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 26 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2009 Pojawiły się nowe Crunchipsy X-Cut - o smaku gulaszu oraz karkówki z grilla. Tych drugich nie próbowałem ale gulasz jest przezajebisty, brakuje w nich tylko pikantności ale jak zrobiliśmy sobie z bracholem do nich trochę naprawdę ostrego sosu to było już mistrzostwo świata żeberkowe cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2009 Tasty i Topy z biedronki do tego soczek dyniowy i jest grubo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 26 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2009 Heh właśnie spróbowałem tych o smaku karczku z grilla i są chyba nawet lepsze od gulaszu chociaż w smaku podobne. A te żeberkowe to chyba zwykłe a ja niestety jestem wielkim fanem grubych czipsów, no może nie licząc solonych laysów. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 27 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2009 Ja tam lubie sobie od czasu do czasu zjeść Laysy Pikantną Paprykę lub Ostre Chilli I wtedy koniecznie TV Paka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 27 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2009 TV paka po ch,uju dla mnie za malo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 27 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2009 Jest jeszcze megapaka. MEGAPAKA, (pipi)! Chryste, kto wymyślał te nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 27 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2009 TV paka po ch,uju dla mnie za malo Dla mnie w sam raz A po Megapace to już mi się zdarza wymiotować, więc tym bardziej w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 27 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2009 Chyba mi się przejadły, bo obecnie nie podchodzi mi absolutnie nic prócz chakalaka i octowych naturalsów. Cała reszta jest albo cierpka (star chipsy serowo-cebulowe), smakuje jak wegeta (wszystkie papryki), jest kwaśna (wszystkie odmiany grilla, bekonu, boczku i pochodnych) albo całkowicie bez smaku (fromage, solone smakujące jak trawa czy sezonowe nowości jak pomidor, ogórek czy borowik). Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 27 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2009 umrzesz od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 27 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Chyba mi się przejadły, bo obecnie nie podchodzi mi absolutnie nic prócz chakalaka i octowych naturalsów. Cała reszta jest albo cierpka (star chipsy serowo-cebulowe), smakuje jak wegeta (wszystkie papryki), jest kwaśna (wszystkie odmiany grilla, bekonu, boczku i pochodnych) albo całkowicie bez smaku (fromage, solone smakujące jak trawa czy sezonowe nowości jak pomidor, ogórek czy borowik). niby gdzie sa octowe naturalsy? widzaielm tylko jakas papryke, sol z pieprzem chyba i czosnkowe. Edytowane 27 czerwca 2009 przez STRETCH Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 28 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2009 Naturalsy są niedobre xP Są twardsze od grubych Laysów xP Fromage i cebulka ze śmietanką (czyli w sumie to samo xP) to dobre, ale nie na non stop, tylko raz na jakiś czas. Greah jak ci się przejadły te chipsy, to może Monster Munch?? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 28 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2009 Chyba mi się przejadły, bo obecnie nie podchodzi mi absolutnie nic prócz chakalaka i octowych naturalsów. Cała reszta jest albo cierpka (star chipsy serowo-cebulowe), smakuje jak wegeta (wszystkie papryki), jest kwaśna (wszystkie odmiany grilla, bekonu, boczku i pochodnych) albo całkowicie bez smaku (fromage, solone smakujące jak trawa czy sezonowe nowości jak pomidor, ogórek czy borowik). niby gdzie sa octowe naturalsy? widzaielm tylko jakas papryke, sol z pieprzem chyba i czosnkowe. Są jeszcze o smaku octu balsamicznego - najlepsze z tej serii, ale coś ich już dawno w sklepie nie widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 28 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2009 A ile gram ma megapaka ja dam rade 250 wcisnac;p Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2009 Wczoraj do piwka wciągnąłem Top Chips Tasty "Tajski smak" , muszę przyznać ,że były za(pipi)iste.Lekko pikantne , dużo przypraw.Niedługo chipsy biedronkowe przerosną Laysy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetsu 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2009 Jadłem ostatnio te Crunchipsy o smaku karkówki, niezłe nawet. Top Chipsami za to rzygam, jak prawie wszystkim z Biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Top Chipsami za to rzygam, jak prawie wszystkim z Biedronki. A produkuje je Lorenz-Bahlsen Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Albo ten sezonowy smak Laysa - pomidor, papryka i coś tam jeszcze razem zmieszane. Ochyda, tak słodkie, że sie tego nie da jeść xP Nawet pieprz nie pomógł xP Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Onion rings>reszta czipsów i chrupek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi