Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jadłem te po prawej i te po lewej. Skrzydełka to ostra wersja kurczakowych czpisów, czyli niedobre, a na dodatek mało pikantne. "Aksamitne" są mdłe i faktycznie o smaku ziemniaków z lekką nutką jakiegoś gówna.

Opublikowano

(pipi)a nie brzmi to zbyt kusząco ale i tak musze spróbować, chociaż już teraz wiem że większość wyląduje w szafie

najbardziej sie obawiam żeberek z musztardą, bo ostatnie chipsy musztardowe jakie jadłem wy(pipi)ałem za okno po zjedzeniu trzech chipsów

Opublikowano

E tam. Czasy sie zmienily. Kiedys pringelsy byly ze 3-4razy drozsze od wiekszosci chipsow innych. Teraz wiekszosc chipsow kosztuje 4-6zl za wieksza paczke wiec cena prirngelsow mniej zaporowa patrzac proporcjonalnie. Zwlaszcza ze jest ich sporo wagowo

Opublikowano

tak jest jak Szejdi pisze, dodam jeszcze od siebie, że w carrefurze koło domu na dziale kuchnia świata są pringelsy hamburgerowe i pizzowe po 16,99 za tubę XD 

Opublikowano

Beka jak ludzie zjadają chipsa za 17 zikos paczka i już stają się smakoszami, koneserami i czują ogromną różnice. XD No jak się je z 2 strony plasterek ziemniaka za tyle hajsu to mówić, że są złe to strzał w stopę. XDD

Opublikowano

Chyba to samo co z browarami. Kupiłem ostatnio coś, co miało 330ml, a kosztowało dychę i było lipne w smaku. Chyba pora wrócić do koncerniaków, bo tylko szkoda kasy.

Aha, często kupuję jakies piwne "wynalazki" i zazwyczaj mi nie smakują. Więc po co przepłacać. Jest teraz ta moda ja retro, to moze lepiej wypić Żubra, niż jakies pipipi.

Opublikowano

To jest jeszcze nic, kumpel kupuje jakieś piwa wędzone co smakują jak woda po gotowaniu boczku i płaci za to 20-30zł czasami.

Co do chipsów to w Biedronce są teraz przecenione wszystkie -20%, polecam.

• Minusik 1
Opublikowano

Chyba to samo co z browarami. Kupiłem ostatnio coś, co miało 330ml, a kosztowało dychę i było lipne w smaku. Chyba pora wrócić do koncerniaków, bo tylko szkoda kasy.

Aha, często kupuję jakies piwne "wynalazki" i zazwyczaj mi nie smakują. Więc po co przepłacać. Jest teraz ta moda ja retro, to moze lepiej wypić Żubra, niż jakies pipipi.

WAT

zależy o jakich wynalazkach mówimy, ale jak do tej pory raz się sparzyłem, że piwo było tak niedobre, że wylałem je do kibla. Nie pamiętam kiedy ostatnio piłem koncernowego browara. A sporo pije i zawsze staram inne kupić.

on top. jak dla mnie Przysnacki nie mają konkurencji na rynku chipsów, ich bekonowe a'la peppisy genialne i chipsy rozmarynowe nadal najlepsze.