Opublikowano 7 listopada 201410 l Też to wczoraj robiłem, z mozzarellą. Przepis ten: http://www.mniammniam.com/Pieczone_piersi_kurczaka_z_pesto__pomidorami_i_mozarella-1124p.html Edytowane 7 listopada 201410 l przez Robak
Opublikowano 7 listopada 201410 l Hah, robiłem to samo. Ale Twoje ładniejsze Ja się zawsze trzymam przepisu na 100%.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Dzięki Też się w miarę trzymałem. Za bardzo ser rozpuściłeś przede wszystkim jeżeli chodzi o wygląd, ewentualnie zbyt cienkie plastry. Zresztą głupi listek bazylii też poprawia wizualnie potrawę zazwyczaj. Szczególnie jak jest ser koloru białego. A czemu sam kurczak jest czerwony ? Czy tak się przypiekł po prostu ? Edytowane 7 listopada 201410 l przez Robak
Opublikowano 7 listopada 201410 l Nie wiem, wysmarowałem go tym pesto pomidorowym, aż się zrobił czerwony. Może byłby inny efekt, gdybym robił pesto od zera, a tak pewnie tam jakaś chemia.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l No i jak tam? Jak idziecie do kogoś na sylwka to prócz flaszki, bierzecie jakieś żarcie? Jakie?W tamtym roku, chyba hitem były parówki w cieście francuskim, lub sałatka gyros. W tym roku idę do kumpla i w sumie coś bym wziął, tylko nie wiem co. Macie jakieś pomysły, albo linki z ciekawymi przepisami na przekąski?Jakieś babeczki z marihuaną, albo coś do wutki?
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Ja robię tortille z almette ziołowym, kurczakiem, ogórkiem i sałatą. Zwijam i kroję na małe kawałki.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Nie jem na co dzień kiełbasy, no ale Święta i mam trochę w domu. Myślałem o jakimś przepisie typu wiecie, fasolka, cebulka, kiełbasa, boczek, pomidorki... Macie jakieś zabijające system przepisy tego typu? Tylko poważne propozycje.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l najlepiej leczo, bigos, zapiekanka ziemniaczana, makaron, lasagne o albo kup sobie ciasto francuskie i mozesz zrobic sobie tarte tylko ser by sie przydal
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Smacznie i tanio. Kombinacja wobec której żaden polak nie może przejść obojętnie
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Przepis podobny jak te "minikotleciki" z kostek rosołowych. "Dzieci jedzą takich po kilka"...
Opublikowano 15 stycznia 201510 l dalej wierzę, że ten przepis zagościł tu dla beki. Niby czemu? Nie każdy ma pieniądze i czas na przyrządzanie trufli z tofu, a tu szybko, smacznie i niedrogo. Idealna przekąska