Robak 1 233 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Też to wczoraj robiłem, z mozzarellą. Przepis ten: http://www.mniammniam.com/Pieczone_piersi_kurczaka_z_pesto__pomidorami_i_mozarella-1124p.html Edytowane 7 Listopada 2014 przez Robak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 256 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Hah, robiłem to samo. Ale Twoje ładniejsze Ja się zawsze trzymam przepisu na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki Też się w miarę trzymałem. Za bardzo ser rozpuściłeś przede wszystkim jeżeli chodzi o wygląd, ewentualnie zbyt cienkie plastry. Zresztą głupi listek bazylii też poprawia wizualnie potrawę zazwyczaj. Szczególnie jak jest ser koloru białego. A czemu sam kurczak jest czerwony ? Czy tak się przypiekł po prostu ? Edytowane 7 Listopada 2014 przez Robak Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 256 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie wiem, wysmarowałem go tym pesto pomidorowym, aż się zrobił czerwony. Może byłby inny efekt, gdybym robił pesto od zera, a tak pewnie tam jakaś chemia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wszystko jasne, ja robiłem ze zwykłym pesto, a nie pomidorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 160 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zwyklym pesto, czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 bazyliowym pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 256 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No i jak tam? Jak idziecie do kogoś na sylwka to prócz flaszki, bierzecie jakieś żarcie? Jakie?W tamtym roku, chyba hitem były parówki w cieście francuskim, lub sałatka gyros. W tym roku idę do kumpla i w sumie coś bym wziął, tylko nie wiem co. Macie jakieś pomysły, albo linki z ciekawymi przepisami na przekąski?Jakieś babeczki z marihuaną, albo coś do wutki? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 449 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja robię tortille z almette ziołowym, kurczakiem, ogórkiem i sałatą. Zwijam i kroję na małe kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 500 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie jem na co dzień kiełbasy, no ale Święta i mam trochę w domu. Myślałem o jakimś przepisie typu wiecie, fasolka, cebulka, kiełbasa, boczek, pomidorki... Macie jakieś zabijające system przepisy tego typu? Tylko poważne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 leczo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 500 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No od ciebie spodziewałem się braku odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 najlepiej leczo, bigos, zapiekanka ziemniaczana, makaron, lasagne o albo kup sobie ciasto francuskie i mozesz zrobic sobie tarte tylko ser by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Bułkę tarte każesz mu jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 839 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 323 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Troszkę tak jak przepis na gotowaną wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 952 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Wyborne! Lecę gotować! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 449 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie śpiesz się tak, bo to danie łatwo spyerdolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 839 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Smacznie i tanio. Kombinacja wobec której żaden polak nie może przejść obojętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 847 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 To powinno byc wpisane na liste tradycyjnych Polskich dań. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 dalej wierzę, że ten przepis zagościł tu dla beki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 323 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 W klubie smakosza wszystko jest serio Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 256 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Przepis podobny jak te "minikotleciki" z kostek rosołowych. "Dzieci jedzą takich po kilka"... Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 839 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 dalej wierzę, że ten przepis zagościł tu dla beki. Niby czemu? Nie każdy ma pieniądze i czas na przyrządzanie trufli z tofu, a tu szybko, smacznie i niedrogo. Idealna przekąska Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.